| Autor |
Wiadomość |
szczuraz (WrocLove By)
 Użytkownik zbanowany
|
Wysłany: Pon 16 Lut, 09 10:50 Temat postu: Pomysły na zmiany i ich rozwiazania |
|
|
gdy pojawia się syf na forum i jest trójka wspaniałych ( Maxx , harnas , marchewa )przy czym do harnasa i marchewy wysłałem pw że owy syf na forum sie znajduje to co zrobili ? Spie.rdolili !!! olali sprawę po co tacy moderatorzy ? po to żeby mieć kolorek i edytować posty jak sie im któryś nie spodoba ?
śmiech na sali panowie ... niedługo trzeba was będzie błagać żebyście usówali stare tematy ...
aaa przepraszam na forum jest automat żebyście sie nie przepracowali ....
PzDr SzczuraZ  _________________ kt |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Pochwał: 22
1997 Fiat 126p ELX
|
Wysłany: Pon 16 Lut, 09 11:20 Temat postu: |
|
|
juz Ci ospisalem dlaczego tego tematu nie usunalem.... nie czepiaj sie, wczesniej czy pozniej temat zostalby usuniety, a przeciez nikomu nie przeszkadza w zasadzie.
ale jeszcze raz dla ogolu ktorzy widzieli mnie na forum, ale nie widzieli zebym cokolwiek robil:
bylem zalogowany, ale zajmowalem sie 3letnia siostra...forum nie przegladalem. _________________

Ostatnio zmieniony przez Harnas dnia Pon 16 Lut, 09 11:27, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
PimpQ (EZG)

Pochwał: 7
1991 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Pon 16 Lut, 09 11:24 Temat postu: |
|
|
Ja w miarę możliwości usuwam takie tematy, ale dziennie pojawia się ich kilka, a ja niestety jestem w pracy i nie siedzę cały czas przy komputerze. _________________ Podpis został wyłączony przez Administratora |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marchewa (Łódź)
 Pochwał: 6
|
Wysłany: Pon 16 Lut, 09 11:29 Temat postu: |
|
|
| Szczuraz ku.rwa o której mi wysłałeś to PW? Godzinę temu... Myślisz,że siedze tylko na forum? Wczoraj usunąłem 4 takie tematy. I po to jest tych moderatorów więcej żeby się pracą dzielili. Jak jesteś takim dzieckiem NeO i siedzisz przy kompie 24/dobe to poproś o moda i się wykaż... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
szczuraz (WrocLove By)
 Użytkownik zbanowany
|
Wysłany: Pon 16 Lut, 09 13:00 Temat postu: |
|
|
po pierwsze dzieci neo to szukaj w małolatach i w tematach kiedyś kupie sobie malucha i założę do niego tuning. Po drugie zalogowany byłeś . Po trzecie siedzę w pracy . Po 4 mam dostać moda tylko po to żeby usuwać takie tematy ? Bardzo chętnie bo co wejdę na forum to widzę 3 albo 4 takie . Może czas zmienić silnik forum lub wprowadzić lepsze zabezpieczenia ?  _________________ kt |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |

1997 Fiat 126p ELX
|
Wysłany: Pon 16 Lut, 09 13:06 Temat postu: |
|
|
juz kiedys pisalem do modow zeby cos zrobic z takimi tematami pojawiajacymi sie co chwile, ale jedyne wyjscie to kasowanie ich....  _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
szczuraz (WrocLove By)
 Użytkownik zbanowany
|
Wysłany: Pon 16 Lut, 09 13:12 Temat postu: |
|
|
i tu się mylisz jedyna opcja to konto Gość nie może pisać a jedynie przeglądać forum a przy rejestracji 2 zabezpieczenia polegające na przepisywaniu powykrzywianych literek i cyferek . Innym patentem jest zmiana silnika forum ale wtedy Maxxowi musiało by się chcieć  _________________ kt |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
m.a.x.x. (Łódź) Site Admin
Pochwał: 2
1998 Fiat 126p EL
|
Wysłany: Pon 16 Lut, 09 13:49 Temat postu: |
|
|
Chodzi o xxx? _________________
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
szczuraz (WrocLove By)
 Użytkownik zbanowany
|
Wysłany: Pon 16 Lut, 09 13:53 Temat postu: |
|
|
tak chodzi o azjatkę z wibratorem zatopionym po sam koniec anusa oraz o specyfiki poprawiające wzwód oraz pompki powiększające rozmiar penisa. Jeszcze kilka innych ciekawych tu było _________________ kt |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ozzy (Wpisz w Profilu skąd jeste!)
|
Wysłany: Pon 16 Lut, 09 14:01 Temat postu: |
|
|
to może tego nie usuwać, bo widzę że ktoś to jednak czyta/przegląda  _________________ 1998 EL
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
szczuraz (WrocLove By)
 Użytkownik zbanowany
|
Wysłany: Pon 16 Lut, 09 14:05 Temat postu: |
|
|
rozumiem Ozzy gdybym ja był w stałym związku z Rekinem to pewnie też bym przeglądał  _________________ kt |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
piter19850207 (Wrocław/Oława/WBO)
 Pochwał: 3 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Pon 16 Lut, 09 14:21 Temat postu: |
|
|
| szczuraz napisał: | | śmiech na sali panowie ... niedługo trzeba was będzie błagać żebyście usówali stare tematy |
pop.ieram w 1000000% i nie wspomnę o banerze, usuwaniu starych nieużywanych kont, i kilku innych tematach, trochę żenua się robi
widzę, że szczuraz jako pierwszy odważył się to wygarnąć i chwała mu za to
EDIT:
a i dodam jeszcze kilka groszy, to forum podglądałem od bardzo dawna, kiedyś było tu naprawdę, spoko, wydawało mi się, że Terytorium ma swój klimat, ale teraz robi się kiszkowato, a w dodatku niektóre osoby wbiły w to forum i leją na nie z góry ciepłym moczem, niektórzy wszechwiedzący panowie modowie się tu w ogóle nie wykazują, a do tego coraz więcej tylko dzieci typu FAP, no przeciez od razu człowiekowi się odechciewa tu wchodzić i czytać jakieś bzdurne rzeczy _________________
www.eskadra126p.ugu.pl

Ostatnio zmieniony przez piter19850207 dnia Pon 16 Lut, 09 14:34, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ozzy (Wpisz w Profilu skąd jeste!)
|
Wysłany: Pon 16 Lut, 09 14:33 Temat postu: |
|
|
| szczuraz napisał: | | rozumiem Ozzy gdybym ja był w stałym związku z Rekinem to pewnie też bym przeglądał Twisted Evil Jupi! |
dzięki bogu to nie Rekin jest moja wybranką, nie lubię brodatych i wąsatych.
a tak wracając Do tematu, to nie głupi pomysł żeby gość nie mógł pisać na forum, albo jakieś inne zabezpieczenia wprowadzić... ale pewnie się nie doczekamy, albo będzie to trochę trwało jak z banerem, no ale zobaczymy co to za nowy baner przyjdzie  _________________ 1998 EL
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rekin (Władca Piekieł)
 Użytkownik zbanowany Pochwał: 9
|
Wysłany: Pon 16 Lut, 09 14:53 Temat postu: |
|
|
No brawo, że ktoś w końcu poruszył temat Czas najwyższy siętym zająć, powiem szczerze, że mnie to strasznie irytuje, że jakiś Bot umieszcza tutaj takie gówno. Nie znam się na tyle na tym, ale wydaje mi sie, że są możliwości, żeby temu zaradzić. A jesli są, to osoby odpowiedzialne i mające należytą wiedzę na ten temat, powinny zastosować te środki. Co sobie pomyśli jakiś nowy user, gdy przeglądając nasze forum natrafi na temat o wibratorach analnych i sztucznych cipkach? ZBOCZEŃCY!
szczuraz, Ozzy... Pedały  _________________ Powiedzcie coś nie tak, a zjem Waszego kota!
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
piotrek87 (Hajnówka)
![]() Pochwał: 2
|
Wysłany: Pon 16 Lut, 09 14:59 Temat postu: |
|
|
To żeby ułatwić modom pracę proponuję usunąć ten temat bo tylko niepotrzebnie zaśmieca forum (odpowiedzi do niego są w drugim identycznie nazwanym). _________________ 126elx '97 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kizar (Nysa)

|
Wysłany: Pon 16 Lut, 09 15:41 Temat postu: |
|
|
po pierwsze jak jestem w dni robocze na forum to z rana kolo 7-40 bo wtedy sie loguje usuwam multum takich tematów. w weekend nie zawsze mogę wejść an neta.. mam swoje obowiązki.. nie widzę potrzeby takiej irytacji i oskarżania modów o to ze nie usuwają takich tematów.. i pisanie w stylu:
śmiech na sali panowie ... niedługo trzeba was będzie błagać żebyście usuwali stare tematy - Świadczy o niedojrzałości do pewnych spraw
Ostatnio zmieniony przez Kizar dnia Pon 16 Lut, 09 21:53, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
szczuraz (WrocLove By)
 Użytkownik zbanowany
|
Wysłany: Pon 16 Lut, 09 15:46 Temat postu: |
|
|
Wrocław jak zwykle jednogłośnie sie wypowiedział Kizar sam jesteś niedojrzały brakuje tu jeszcze Madda bo on tak jak ja nie boi sie pisac i nie liże dupska wielkiemu GTW z wyłączeniem Lamy i Demona  _________________ kt |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kizar (Nysa)

|
Wysłany: Pon 16 Lut, 09 16:00 Temat postu: |
|
|
po twoich wypowiedziach stwierdzam ze niedorosłeś .. i zaprzestaje dalszej polemiki z Tobą ..
Ostatnio zmieniony przez Kizar dnia Pon 16 Lut, 09 21:53, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Grociu (EL ....K) Site Admin
Pochwał: 4
1995 Fiat 126p SWAP
|
Wysłany: Pon 16 Lut, 09 16:06 Temat postu: |
|
|
Ja proponuję aby powstało jeszcze z 5 nowych moderatorów, najlepiej drogą głosowania. _________________ Fiat 126 BIS 1.2 MPI Mały, zapuszczony i niepozorny  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madd (Wrocław)
 Pochwał: 11 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Pon 16 Lut, 09 16:10 Temat postu: |
|
|
| szczuraz napisał: | | Wrocław jak zwykle jednogłośnie sie wypowiedział |
Dołączam sie do Wrocławia ( jak zwykle zresztą )
| Harnas napisał: | | juz kiedys pisalem do modow zeby cos zrobic z takimi tematami pojawiajacymi sie co chwile |
No - teraz sam jesteś moderatorem i moim zdaniem w ogóle sie nie sprawdzasz w tej roli
| piter19850207 napisał: | a i dodam jeszcze kilka groszy, to forum podglądałem od bardzo dawna, kiedyś było tu naprawdę, spoko, wydawało mi się, że Terytorium ma swój klimat, ale teraz robi się kiszkowato, a w dodatku niektóre osoby wbiły w to forum i leją na nie z góry ciepłym moczem, niektórzy wszechwiedzący panowie modowie się tu w ogóle nie wykazują, a do tego coraz więcej tylko dzieci typu FAP, no przeciez od razu człowiekowi się odechciewa tu wchodzić i czytać jakieś bzdurne rzeczy
_________________ |
PITER masz u mnie dużego plusa, że zauważyłeś i streściłeś krótko wszystko co najważniejsze w ostatnim czasie.
| Kizar napisał: | | po twoich wypowiedziach stwierdzam ze niedorosłeś |
A ja stwierdzam, że moderatorzy(nie mówie o tym co zacytowałem !!) w ogóle sie nie przyznają do błędu i zawsze są najlepsi, piękni i wspaniali
| szczuraz napisał: | | brakuje tu jeszcze Madda bo on tak jak ja nie boi sie pisac i nie liże dupska wielkiemu GTW z wyłączeniem Lamy i Demona |
haha Jestem jestem
Frania brakuje jeszcze ale on nie member... _________________ [img]http://img40.imageshack.us/img40/1020/osp.gif[/img] |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
szczuraz (WrocLove By)
 Użytkownik zbanowany
|
Wysłany: Pon 16 Lut, 09 16:22 Temat postu: |
|
|
| Kizar napisał: | | po twoich wypowiedziach stwierdzam ze niedorosłeś .. i zaprzestaje dalszej polemiki z Tobą .. |
zawsze możesz zrezygnować z funkcji
Grociu nie problem zrobić 89 modów sęk w tym żeby sie sprawdzali i wreszcie podzielili obowiązki po 2 modów na 1 dział i bedzie spokój a nie wszyscy wszędzie
| Madd napisał: | haha Very Happy Jestem jestem Very Happy
|
no to już prawie wszyscy w komplecie
uwaga panowie zaraz dostaniemy bananem naruszyliśmy nietykalność wszechwiedzących  _________________ kt |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
piter19850207 (Wrocław/Oława/WBO)
 Pochwał: 3 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Pon 16 Lut, 09 17:18 Temat postu: |
|
|
| Madd napisał: | | PITER masz u mnie dużego plusa, że zauważyłeś i streściłeś krótko wszystko co najważniejsze w ostatnim czasie. |
dzięki, trzeba będzie wypić jakiegoś bronxa za to
| Madd napisał: | | A ja stwierdzam, że moderatorzy(nie mówie o tym co zacytowałem !!) w ogóle sie nie przyznają do błędu i zawsze są najlepsi, piękni i wspaniali |
no i właśnie w tym tkwi problem
a tu nawet powyżej były tego przykłady:
| Kizar napisał: | pisanie w stylu:
śmiech na sali panowie ... niedługo trzeba was będzie błagać żebyście usówali stare tematy - Świadczy o niedojrzałości do pewnych spraw |
| Kizar napisał: | | po twoich wypowiedziach stwierdzam ze nie dorosłeś .. i zaprzestaje dalszej polemiki z Tobą |
|
|
| Powrót do góry |
|
 |

1997 Fiat 126p ELX
|
Wysłany: Pon 16 Lut, 09 17:54 Temat postu: |
|
|
| szczuraz napisał: | | podzielili obowiązki po 2 modów na 1 dział i bedzie spokój a nie wszyscy wszędzie |
i przez pare dni tych dwoch modow nie zaglada na forum i w dziale robi sie burdel...swietny pomysl
| Madd napisał: | Harnas napisał:
juz kiedys pisalem do modow zeby cos zrobic z takimi tematami pojawiajacymi sie co chwile
No - teraz sam jesteś moderatorem i moim zdaniem w ogóle sie nie sprawdzasz w tej roli |
juz wtedy bylem modem
odpowiedz byla prosta, kto akurat jest na forum ten usuwa. _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madd (Wrocław)
 Pochwał: 11 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Pon 16 Lut, 09 17:59 Temat postu: |
|
|
| szczuraz napisał: | | Grociu nie problem zrobić 89 modów |
Moim zdaniem jest tak - Forum to ludzie, a ludzie to forum, więc uważam, że najlepszym wyjściem będzie głosowanie użytkowników forum na moderatora (jak ktoś wyżej napisał)
Osoby takie jak Lama, Demon, czy Moch (nie twierdzę, ze tylko oni !!) dają sobie świetnie rade z funkcją, którą pełnią, Jednak są tacy, którzy wypadają jakby zostali moderatorami z czystego przypadku (Harnaś np. ).
I nie mówie tu teraz o tematach tworzonych przez jakieś boty i inne g0wno, tylko o całej reszcie.
Moch napisał kiedyś że będzie pilnował porządku w dziale 'Giełda' i co? I jest jako-taki porządek, lecz pamiętajmy, że gość ma też inne fora pod sobą i nie nad wszystkim można samemu zapanować.
DLATEGO REWELACYJNYM ROZWIĄZANIEM wydaje mi sie to:
| szczuraz napisał: | | sęk w tym żeby sie sprawdzali i wreszcie podzielili obowiązki po 2 modów na 1 dział i bedzie spokój a nie wszyscy wszędzie |
A jesli Herr Harnaś uważa, ze przez pare tygodniu 2-óch modów nie zagląda na forum to jest w błędzie - bo osoby, które nie mają czasu na zaglądanie na forum nie powinny obejmować tej funkcji. TYLE.
...rozpisałem sie. a pewnie w sumie i tak nie potrzebnie. ja tu nawet nie sprzątam  _________________ [img]http://img40.imageshack.us/img40/1020/osp.gif[/img] |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |

1997 Fiat 126p ELX
|
Wysłany: Pon 16 Lut, 09 18:04 Temat postu: |
|
|
| Madd napisał: | | pare tygodniu 2-óch modów nie zagląda na forum to jest w błędzie |
| Harnas napisał: | | przez pare dni tych dwoch modow nie zaglada na forum |
czytaj ze zrozumieniem. _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|