Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Pomysł na mały zlot fiata 126p w Koźminie Wielkopolskim

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy.
Autor Wiadomość
Camel93

PostWysłany: Nie 08 Maj, 11 20:56    Temat postu: Pomysł na mały zlot fiata 126p w Koźminie Wielkopolskim Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

WITAM SERDECZNIE!
JAKO NOWY UŻYTKOWNIK FORUM I FAN FIATA 126P CHCIAŁBYM DELIKATNIE WYBADAĆ Z JAKIM PRZYJĘCIEM SPOTKAŁBY SIĘ ZLOT MALUCHA I MOŻE JAKO DODATEK INNYCH AUT Z EPOKI PRL,
TERMIN WRZESIEŃ PRZY OKAZJI ZAKOŃCZENIA LATA 2011, MIEJSCE KOŹMIN WIELKOPOLSKI
PARADA PO MIEŚCIE , MOŻE JAKAŚ PRÓBA SPRAWNOŚCIOWA, TEMAT WYBADAŁEM TROCHĘ W MIEŚCIE I
WSZYSTKO MOŻNA BY BYŁO DOGRAĆ,
POZDRAWIAM WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW,
MOŻE WEZMĘ SIĘ ZA TEMAT ALE JESZCZE NIE OBIECUJE:)
MAM NADZIEJE ZE ZDĄŻĘ WYROBIĆ DO TEGO CZASU MOJEGO MALUSZKA Z 1980:)
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 08 Maj, 11 22:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmm nie głupi pomysł Smile pod koniec września np,zakończenie lata dla mnie bomba Smile

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
Pawwel92 (Dzbenin / Ostrołęka)

Member
Member
Pochwał: 2

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 08 Maj, 11 23:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A przepraszam a gdzie to jest ? Smile

http://www.terytorium126p.pl/forum/fiat-126p-fl-patriota-by-pawwel92-t7886-100.html
Powrót do góry
xxxTSKxxx (Kobylin)

PostWysłany: Pon 09 Maj, 11 14:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Daleko do Koźmina nie mam, także jestem za! Very Happy

PostWysłany: Pon 09 Maj, 11 21:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a to województwo Wielkopolskie niedaleko Krotoszyna, Kolega z Kobylina to ma bardzo blisko,
generalnie to burmistrz jest za:) paru ludzi tez by pomogło, zarzucę temat i może zagra taki jednodniowy zlot 2011, może te 20-30 sztuk by się uzbierało
Powrót do góry
xxxTSKxxx (Kobylin)

PostWysłany: Wto 10 Maj, 11 12:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To ja tam czekam na rozwój sytuacji Very Happy

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Wto 10 Maj, 11 15:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ehh juz myslalem ze chodzi o Kozmin w Dolnoslaskim Crying or Very sad to mialbym 4 km

PostWysłany: Nie 15 Maj, 11 22:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

może temat ruszy, rozmawiałem jeszcze ze Znajomymi, władze są na tak,
Very Happy sam tez jestem entuzjastycznie nastawiony, generalnie myślałem o niedzieli jako dniu, skoro z założenia ma to być jednodniowe spotkanie,
jak ogarnę parę rzeczy to napisze co i jak
muszę zdarzyć ogarnąć swojego malca:D
ma być cały malowany do tego czasu:)
może Patronat fanclubu ?Smile
Powrót do góry
Camel93

PostWysłany: Nie 15 Maj, 11 22:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

może temat ruszy, rozmawiałem jeszcze ze Znajomymi, władze są na tak,
Very Happy sam tez jestem entuzjastycznie nastawiony, generalnie myślałem o niedzieli jako dniu, skoro z założenia ma to być jednodniowe spotkanie,
jak ogarnę parę rzeczy to napisze co i jak
muszę zdarzyć ogarnąć swojego malca:D
ma być cały malowany do tego czasu:)
może Patronat fanclubu ?Smile

NOWOŚĆ!:)WITAM KOLEGÓW I KOLEŻANKI
więc zlot w Koźminie o ile dobrze pójdzie to odbędzie się 11 września tj. Niedziela
mam już patronat lokalnej gazety (2 powiaty), jestem po "słowie" z burmistrzem, dyrektorem ośrodka kultury co by jakiś zespół i scena byłaSmile wpisowe około 10 - 15 zł ( w tym każdy z uczestników otrzyma kiełbaskę z grilla, grochówkę i pamiątkową nalepkę na szybę), przewidywany plan to parada po mieście, spotkanie na dużym parkingu:), konkursy sprawnościowe, nagroda na najlepsze auto zlotu wybrane przez komisję, wieczorem jakiś koncert,
i coś tam jeszcze, postaram się jeszcze o jakiś drobnych lub większych sponsorów i inne szczegóły
co Wy na to??Smile

Plakat Zlotu:)
http://img11.imageshack.us/img11/1426/zlotkominwlkp.jpg
POZDRAWIAMY i ZAPRASZAMY

pozdrawiam
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy. Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński