Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
POMOCY!!! audio w maluszku...

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka
Autor Wiadomość
phenix189

PostWysłany: Czw 18 Paź, 07 18:51    Temat postu: POMOCY!!! audio w maluszku... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam!!!
Kto mi pomoże ze zmontowaniem półki do malczaka?? proszę o jakies foty i najlepiej z wymiarami.... pochwalcie się waszymi sprzętami Very Happy pozdro phenix189
Powrót do góry
Kizar (Nysa)

Member
Member
Pochwał: 6

PostWysłany: Czw 18 Paź, 07 19:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wszytsko zalezy od tego jakie dmuchawki chcesz tam wlozyc??
Powrót do góry
Madd (Wrocław)

Pochwał: 11
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Czw 18 Paź, 07 19:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No właśnie... najpierw musimy wiedzieć, jakie głosniki chcesz tam wsadzić... bo samą półkę, to akurat z płyty wiórowej można zrobić.
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Czw 18 Paź, 07 19:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ja zacznę od ... Po pierwsze temat nie w tym dziale (jak już to w stylistyce) po drugie nie masz wpisanej miejscowości z której jesteś, co do tytułu tematu to polemizować nie bedę Confused

A skończe n tym że widze naprawde niezłe napalenie na robotę co plusuje. Mam tylko nadzieję że auto wygląda i jeździ a nie z wierzchu pic a pod maską nic ...
Powrót do góry
FSMarcin (Trzcianka)

Pochwał: 2

PostWysłany: Pią 19 Paź, 07 5:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cgyba sie trochu rolą przejmujesz? Twisted Evil

PostWysłany: Pią 19 Paź, 07 12:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Heh głośniki to 6x9
livestar 1000w hehe
wiem że to bzdury ale na razie mam takie i chcę żeby mi cokolwiek grało (a dźwięk wbref pozorom nie jest taki tragiczny)
później do półki chcaiłbym założyć BLAUPUNKT GTx 693
chyba że ktoś poleci mi coś lepszego we wmiare nie wygórowanej cenie... a nad głośnikam w przodzie będe myślał nieco później...
proszę jeszcze raz o jakieś fotki Smile
pozdrawiam phenix189
Powrót do góry
BeXa (Mysłowice(Śląsk))

Pochwał: 4

PostWysłany: Pią 19 Paź, 07 13:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja mam półke firmy Voice Kraft przystosowana do malucha wymiary i fotki zarzuce wieczorem bo półke mam u kumpla w bolidzie bo mój jest remontowany Very Happy

PostWysłany: Pią 19 Paź, 07 13:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ok Smile czekam więc
Powrót do góry
krzysztofer00 (Łódź)

Member
Member
Pochwał: 13

PostWysłany: Pią 19 Paź, 07 14:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam na sprzedanie gotową półkę Very Happy
Powrót do góry
phenix189

PostWysłany: Pią 19 Paź, 07 14:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witaj krzysztofer00
jaka to półka?? w jakim stanie?? jakieś zdjęcia i ile byś za nią chcaił...
Powrót do góry
BeXa (Mysłowice(Śląsk))

PostWysłany: Pią 19 Paź, 07 20:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przepraszam ale dziaj niestety sie już nie wyrobiłem ale jutro posaram sie zarzucić to co obiecałem. Jeszcze raz przepraszam

Member
Member
Pochwał: 13

PostWysłany: Pią 19 Paź, 07 21:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chce z głosnikami 60zł fotki jutro wieczorem
Powrót do góry
BeXa (Mysłowice(Śląsk))

PostWysłany: Sob 20 Paź, 07 22:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja mam takie coś

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński