Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Pomoc w rozpoznaniu kabli

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika
Autor Wiadomość
Jaromirek6446 (Warszawa/okolice)

PostWysłany: Wto 14 Kwi, 09 19:56    Temat postu: Pomoc w rozpoznaniu kabli Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam dzis zakupiłem wskaźnik temp oleju lumel i chciałbym aby ktoś mi pomógł rozpoznać kable i do czego je podłączyć: Kable są koloru: czarny czerwony 2 białe i niebieski

2 problem to gaźnik a mianowicie elektrozawór. Kupiłem gaźnik z elektrozaworem a nie mam podłączenia do niego jest jakaś możliwość tego czegoś ??

Czerwony FL 85r.
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Wto 14 Kwi, 09 20:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jaromirek6446 napisał:
elektrozawór

Wyprowadź sobei taki + który jest wraz z zapłonem i to wszystko. Włączysz zapłon elektrozawór się otworzy zapłon wyłączysz to się zamknię, nie rób stałego plusa bo bedzie strata prądu i niepotrzebne męczenie samego elektrozaworu.

Autor postu otrzymał pochwałę.
Powrót do góry

PostWysłany: Wto 14 Kwi, 09 20:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziękuje Lama plus dla ciebie a nie znasz może schematu tych kabli ??

Czerwony FL 85r.
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Wto 14 Kwi, 09 20:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przy obrotku to bym ci powiedział ale z tym miernikiem to nie wiem, co nei oznacza ze nie moge zerknąc tu i tam ... Wink
Powrót do góry

PostWysłany: Wto 14 Kwi, 09 20:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak masz możliwość to zerknij... Wink

Edit:
Juz znalazłem
czarny masa
czerwony + z akumulatora
niebieski podświetlenie
2 białe do czujnika temperatury

Czerwony FL 85r.
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Wto 14 Kwi, 09 20:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To dobrze ze znalazłeś bo ja sie niedoszukałem. carnyc zerony neibeiski to jest norma ale te dwa białe mnei zmyliły w obrotku też tak jest tylko ż ejeden biały na cekę a z tym się jeszcze nei spotkałem.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński