| Autor |
Wiadomość |
Jaromirek6446 (Warszawa/okolice)

|
Wysłany: Wto 14 Kwi, 09 19:56 Temat postu: Pomoc w rozpoznaniu kabli |
|
|
Witam dzis zakupiłem wskaźnik temp oleju lumel i chciałbym aby ktoś mi pomógł rozpoznać kable i do czego je podłączyć: Kable są koloru: czarny czerwony 2 białe i niebieski
2 problem to gaźnik a mianowicie elektrozawór. Kupiłem gaźnik z elektrozaworem a nie mam podłączenia do niego jest jakaś możliwość tego czegoś ?? _________________ Tuning jest bogiem, Prędkość nałogiem, Nitro podstawą, Turbo zabawą...
Czerwony FL 85r. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Lama (Litzmannstadt) Site Admin
Pochwał: 33
|
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto 14 Kwi, 09 20:12 Temat postu: |
|
|
Dziękuje Lama plus dla ciebie a nie znasz może schematu tych kabli ?? _________________ Tuning jest bogiem, Prędkość nałogiem, Nitro podstawą, Turbo zabawą...
Czerwony FL 85r. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Wto 14 Kwi, 09 20:18 Temat postu: |
|
|
Przy obrotku to bym ci powiedział ale z tym miernikiem to nie wiem, co nei oznacza ze nie moge zerknąc tu i tam ...  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto 14 Kwi, 09 20:43 Temat postu: |
|
|
Jak masz możliwość to zerknij...
Edit:
Juz znalazłem
czarny masa
czerwony + z akumulatora
niebieski podświetlenie
2 białe do czujnika temperatury _________________ Tuning jest bogiem, Prędkość nałogiem, Nitro podstawą, Turbo zabawą...
Czerwony FL 85r. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Wto 14 Kwi, 09 20:56 Temat postu: |
|
|
| To dobrze ze znalazłeś bo ja sie niedoszukałem. carnyc zerony neibeiski to jest norma ale te dwa białe mnei zmyliły w obrotku też tak jest tylko ż ejeden biały na cekę a z tym się jeszcze nei spotkałem. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|