Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Pokrowce do foteli lotniczych

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka
Autor Wiadomość
Patrick (Ciosaniec)

PostWysłany: Nie 10 Maj, 09 1:49    Temat postu: Pokrowce do foteli lotniczych Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam czy spotkał sie ktoś z pokrowcami do foteli lotniczych w jakimś sklepie albo na aukcji bo nie mogę dostać nigdzie, czy zostaje tylko szycie na zamówienie?? jesli tak to jaki materiał jest najlepszy na pokrowce, bo odnowienie foteli chyba jest za drogie i nie ma sensu jak uważacie??
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Nie 10 Maj, 09 1:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja bym sie w pokrowce nie bawił bo to bedzie kicha. Lepiej tę kase na pokrowce (czy to zrobienie czy kupienie) odłozyć doskładać i albo obić obecne fotele na nowo albo kupić całe fotele z dobrą tapicerką, nie bujać siei zamienić po prostu.
Powrót do góry
krzysztofer00 (Łódź)

Member
Member
Pochwał: 13

PostWysłany: Nie 10 Maj, 09 11:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w łodzi, na giełdzie są ludzie, którym oddajesz stare fotele dopłacasz chyba 100pln i dają Ci funkiel nówki nie śmigane lotniki po regeneracji Wink
Powrót do góry
Patrick (Ciosaniec)

PostWysłany: Nie 10 Maj, 09 11:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmm to ciekawe tylko musiał bym kiedys do Łodzi wpaść Very Happy
krzysztofer00 a czy to dotyczy tylko przednich foteli czy całego kompletu czyli przednich foteli i tylniej kanapy??
Powrót do góry
krzysztofer00 (Łódź)

Member
Member
Pochwał: 13

PostWysłany: Nie 10 Maj, 09 12:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

robia przód
tzn można kupić tylko przód a czy tył? chyba też
Powrót do góry
kamila888

PostWysłany: Wto 12 Lip, 11 23:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ha a ja mam tylnie także lotniki ha hahha
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Wto 12 Lip, 11 23:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie baw sie w górnika, patrz na daty poprzednich postów

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński