Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
POKRAK czyli Puszka Pandory - JAZ

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
JaZ

PostWysłany: Pon 15 Cze, 09 18:38    Temat postu: POKRAK czyli Puszka Pandory - JAZ Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

WITAM!!!

OTO LINK NA P.J. DO OPISU MOJEGO CUDEŃKA
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/59076.

AUTKO ZAKUPIONE W TYM ROKU (400 ZETA) PRZEZ MOJĄ ŻONĘ JAKO PREZENT NA MOJE URODZINY. Pandora jest po wymianie wszystkich uszczelek silnik ,skrzynia ,gaźnik ,gumy na przegubach (i tak z nich cieknie) myty pieszczony itp.
Jeśli się uda to w przyszłości chromowane zderzaki ,wycieraczki ,oraz lustra. Reszta bez zmian.
Powrót do góry
Porthos (Głosków/ pod Wawą)

Pochwał: 1

PostWysłany: Pon 15 Cze, 09 18:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fajne autko - ale na twoim miejscu poszedłbym z nim w strone taką jak Bilo - lekko go obniżyć, jakieś ciekawe felgi, zostawić plastiki na drzwiach, zderzaki. Ładny FL i niech takim zostanie Smile
Powrót do góry
Lewy_ (Tczew)

PostWysłany: Pon 15 Cze, 09 18:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ładny FL byłby chyba najlepzy chociaz jak fajnie go odwalisz na chromach tez bedzie w kit Mr. Green

---------OooO---------

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/23522
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pon 15 Cze, 09 19:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Za duzo chromowozów jeździ. Już taki jak teraz jest dobry, a z glebą byłby igła !

Pochwał: 6

PostWysłany: Pon 15 Cze, 09 19:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

podoba mi się ten FL bo przypomina mi mojego po zakupie.... ja zostawił bym go w serii bo boski jest, przepoleruj go tylko, przeleć czernidłem plastiki, daj nowe lampy przeciwmgłową i cofania i bedzie gitara!! Ewentualnie możesz jeszcze lekko go posadzić i dać fajne koło Wink
bolec666 (OLSZTYN)

PostWysłany: Pon 15 Cze, 09 21:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja bym go widział w takim stylu:

Member
Member
Moderator
Pochwał: 6

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 15 Cze, 09 22:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wygląda niemal identycznie jak auto sebusia. Smile Niewiele brakuje do ideału. Osobiście pomalowałbym mu felgi na srebrno, ale konieczne to to nie jest. Smile

PostWysłany: Wto 16 Cze, 09 14:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Myślałem ,myślałem i wymyśliłem ,że Pandora zostanie taką jaką jest .Full Oryginał. Jutro idzie pasta polerska w ruch, a potem wosk.
Powrót do góry
Lewy_ (Tczew)

PostWysłany: Wto 16 Cze, 09 20:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

i foty oczywiście Razz

---------OooO---------

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/23522
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński