| Autor |
Wiadomość |
JaZ

|
Wysłany: Pon 15 Cze, 09 18:38 Temat postu: POKRAK czyli Puszka Pandory - JAZ |
|
|
WITAM!!!
OTO LINK NA P.J. DO OPISU MOJEGO CUDEŃKA
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/59076.
AUTKO ZAKUPIONE W TYM ROKU (400 ZETA) PRZEZ MOJĄ ŻONĘ JAKO PREZENT NA MOJE URODZINY. Pandora jest po wymianie wszystkich uszczelek silnik ,skrzynia ,gaźnik ,gumy na przegubach (i tak z nich cieknie) myty pieszczony itp.
Jeśli się uda to w przyszłości chromowane zderzaki ,wycieraczki ,oraz lustra. Reszta bez zmian. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Porthos (Głosków/ pod Wawą)
 Pochwał: 1
|
Wysłany: Pon 15 Cze, 09 18:47 Temat postu: |
|
|
Fajne autko - ale na twoim miejscu poszedłbym z nim w strone taką jak Bilo - lekko go obniżyć, jakieś ciekawe felgi, zostawić plastiki na drzwiach, zderzaki. Ładny FL i niech takim zostanie  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lewy_ (Tczew)

|
Wysłany: Pon 15 Cze, 09 18:58 Temat postu: |
|
|
ładny FL byłby chyba najlepzy chociaz jak fajnie go odwalisz na chromach tez bedzie w kit  _________________ - Dlaczego faceci uwielbiają kobiety w skórze?
- Bo pachną jak nowa tapicerka.
---------OooO---------
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/23522 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Moch (Łódź)

Pochwał: 16
1979 Fiat 126p ST
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Wolf88 (RymanówZdrój/Krosno)
 Pochwał: 6
|
Wysłany: Pon 15 Cze, 09 19:48 Temat postu: |
|
|
podoba mi się ten FL bo przypomina mi mojego po zakupie.... ja zostawił bym go w serii bo boski jest, przepoleruj go tylko, przeleć czernidłem plastiki, daj nowe lampy przeciwmgłową i cofania i bedzie gitara!! Ewentualnie możesz jeszcze lekko go posadzić i dać fajne koło  _________________ Bóg dał nam nogi, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na GLEBIE
Green i Bordo
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
bolec666 (OLSZTYN)

|
Wysłany: Pon 15 Cze, 09 21:31 Temat postu: |
|
|
ja bym go widział w takim stylu:
 _________________ Could Jesus mirowave a buritto so hot that he himself cannot eat it? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Pochwał: 6
1988 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Pon 15 Cze, 09 22:33 Temat postu: |
|
|
Wygląda niemal identycznie jak auto sebusia. Niewiele brakuje do ideału. Osobiście pomalowałbym mu felgi na srebrno, ale konieczne to to nie jest.  _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
JaZ

|
Wysłany: Wto 16 Cze, 09 14:10 Temat postu: |
|
|
| Myślałem ,myślałem i wymyśliłem ,że Pandora zostanie taką jaką jest .Full Oryginał. Jutro idzie pasta polerska w ruch, a potem wosk. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lewy_ (Tczew)

|
|
| Powrót do góry |
|
 |