Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
pojedyncza wycieraczka
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka
Autor Wiadomość
kubson (zyrardow)

PostWysłany: Sro 24 Gru, 08 10:20    Temat postu: pojedyncza wycieraczka Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

siemka mam do was pytanie - jak mona zrobic pojedyncza wycieraczke w malczanie model fl co trzeba przerobic i czy wtedy trzeba dopasowac tylna wycieraczke od jakiegos innego auta
Powrót do góry
Demon126p (Loża Szyderców)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sro 24 Gru, 08 11:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Możesz kupić zestaw plug & play odemnie Mr. Green
Mam na zbyciu taki bajer łącznie z silniczkiem i dłuższą wycieraką Wink

Member
Member
Pochwał: 3

PostWysłany: Czw 25 Gru, 08 13:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

masz i sie nic nie chwalisz? jestem u ciebie niedlugo Smile

PostWysłany: Nie 04 Sty, 09 21:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Obserwuje ten temat ale widzę że umarł. Ile taki zestawik plug&play by kosztował jak wygląda montaż i jak to ewentualnie samemu zrobić.
Powrót do góry
piteer (Jarosław)

Pochwał: 2

PostWysłany: Pon 05 Sty, 09 0:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak takie coś wygląda??

Pamiętaj wstając z wyra, najpierw prawa gira!
Powrót do góry
Madd (Wrocław)

Pochwał: 11

PostWysłany: Pon 05 Sty, 09 1:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie osłabiaj mnie Neutral

Pochwał: 2

PostWysłany: Wto 06 Sty, 09 0:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chodzi mi o mechanizm...

Pamiętaj wstając z wyra, najpierw prawa gira!
Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member
Pochwał: 6

PostWysłany: Wto 06 Sty, 09 13:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale sadlook Razz dupiasto to wygląda

PostWysłany: Wto 06 Sty, 09 20:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Widze ze odpust nadal rzadzi Laughing Ze jeszcze ludzie wpadaja na takie pomysly. A naklejki juz wszystkie masz i nowe kolpaki? Diudki sa?

Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL
Powrót do góry
Bobi (54°16)

Member
Member
Pochwał: 1

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Wto 06 Sty, 09 22:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Najlepsza jest naklejka na całą tylnią szybę - oczywiście na beznadziejnie przyciemnionej, folią i krzywo - SONY, albo PAJONIER (czasem GTI też fajno wygląda) Laughing Laughing Laughing Laughing

Powrót do góry

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Sro 07 Sty, 09 12:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Eeee tam się znacie.
Najlepszy jest taki malec jak ma założyciel tego tematu w avatarze Mr. Green plus napis majdej Devil

PostWysłany: Sro 07 Sty, 09 15:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Taki napis SONY ??
Fotka
Laughing
Powrót do góry
Bobi (54°16)

Member
Member
Pochwał: 1

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sro 07 Sty, 09 23:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

DOKŁADNIE!! Laughing

(tyle, że krzywo Twisted Evil )

Powrót do góry
19Dave88 (Katowice)

PostWysłany: Sro 28 Sty, 09 23:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chłopaki a tak serio to jak najlepiej przerobić wycieraczki by była jedna? Są tego zwolennicy i przeciwnicy, mnie sie to osobiście nawet podoba, a z uwagi że lewa się zepsuła wpadłem na pomysł zamontowania jednej. Więc może ktoś przybliżył by mi ten temat? Wiem że muszę cięgno od silniczka przedłużyć by wycieraczka miała większy ruch, a co samym ramieniem?
Powrót do góry
Madd (Wrocław)

Pochwał: 11

PostWysłany: Czw 29 Sty, 09 0:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Niektórzy robią tak, że wymontowują prawą i zostaje lewa - w ten sposób uzyskują efekt jednej wycieraczki Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

PostWysłany: Czw 29 Sty, 09 1:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ha ha ha... a tak poważnie?
Powrót do góry

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Czw 29 Sty, 09 12:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

On pisze poważnie Mr. Green

PostWysłany: Czw 29 Sty, 09 15:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pomysł conajmniej beznadziejny.. już na fabrycznych wycieraczkach pol szyby od strony kierowcy nie jest .... wycieraczkowane (??). Pomyśl co będzie jeśli zostawisz tylko jedną na środku... apokalipsa, No chyba ze przesuniesz kierownice na srodek jak w Mclarnie to wtedy spoko Smile
Powrót do góry
19Dave88 (Katowice)

PostWysłany: Czw 29 Sty, 09 15:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Też o tym myślałem:D Coś pomyśle i pokombinuje;D powyginam po przycinam i może będzie dobrze zbieraćVery Happy jak już coś zmajstruje to wkleję foto:D
Powrót do góry
Phantom (Wrocław)

Member
Member

PostWysłany: Czw 29 Sty, 09 15:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale z was matoły. robi sie tak jak demon napisal+ dluzsza wycierucha, mozna sie pobawic wysrodkowujac wycieruche(zaspawac dziury po wycieraczkach-wywiercic na srodku+ silniczek od uno lub przerobic cięgno z silniczka maluchowskiego) generalnie jak cos to tylko silniczek z uno bo maluchowski nie zdaje egzaminu

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 29 Sty, 09 17:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oooooo Uno ma jedną wycieraczkę. To na pewno tańsze niż to co chciałem zaproponować, by pokombinować - mechanizm z Mercedesa 190. Razz Z tym że naturalnie ramie i pióro nie takie duże jak w 190tce. Razz

A w ogóle to według mnie maluch z jedną wycieraczką wygląda jak kupa.

PostWysłany: Czw 29 Sty, 09 17:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mechanizm od 190 czy tez w124 by pol bagaznika zaja Razz
Czerwony Smile

Powrót do góry
piter19850207 (Wrocław/Oława/WBO)

PostWysłany: Czw 29 Sty, 09 17:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale wywody robicie, a założyciel tego tematu od czesu napisana tego posta nawet nie pojawił się na forum Crazy

moim zdaniem nalepiej zostawić dwie, bo jedna to tak tjuninkowo wygląda, no ale co kto lubi

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry
Mandolina (Opole)

Pochwał: 16

PostWysłany: Czw 29 Sty, 09 18:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Szyba w maluchu ze względu na swój bardzo prostokątny kształt nie nadaje się na jedną wycieraczkę.
Może, że ktoś ma głęboko w d...e dobrą widoczność a festynowy wygląd jest dla niego najważniejszy.
http://www.terytorium126p.pl/forum/post34853.html#34853
Powrót do góry
zolo (Kraśnik)

Pochwał: 4

PostWysłany: Pią 30 Sty, 09 0:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja mam u siebie jedna wycieraczke i wyglada to tak: (ten bialy pryszcz to moj)

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński