Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Poganiacz ze 126fan.pl ma ktoś go u siebie

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika
Autor Wiadomość
Karol13 (Poznan)
Prezes oddziału
Member
Member
Pochwał: 1

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 13 Paź, 08 20:19    Temat postu: Poganiacz ze 126fan.pl ma ktoś go u siebie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czy ktoś coś takiego robił u siebie i czy dobrze główkuje?

mam pytanko na temat poganiacza bo w opisie jest napisane ze dwa przekaźnik a na szkicu widzę 3 przekaźnik jak ma go zrozumie? http://www.126fan.pl/www/elektryka.htm

Bo chce u siebie to zrobić (halogeny co prawda mam na osobnej instalacji - kabel z bezpiecznikiem od akumulatora) więc pewnie zamiast B1 to byłby ten bezpiecznik od akumulatora?!

druga kwestia której nie rozumie to znaczenie 50 to jest B1 (czyli jak wyżej opisanie)
ale z drugiego przekaźnika 50 to ma być masa? czy gdzie ma być podłączena
bo na dole 85 i 85 to idą do B2 (bezpiecznik postojówek)

ale jak z tym trzecim przekaźnikiem ma być bo wykorzystanie jest tylko 86 i 85 a 50 i 87?

Dzieki za informacje
www.maluch-poznan.com relacje z imprez motoryzacyjnych
Powrót do góry
smerfetka (LUB)

PostWysłany: Wto 21 Paź, 08 20:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam halogenów możemy używać tylko przy zmniejszonej przejrzystości powietrza, za nadużywanie można dostać mandat.Halogeny powinny pracować ze światłami mijania.Jeżeli chcesz nadal ten układ wdrożyć to ci mogę pomóc.narka. Cool
Powrót do góry
Karol13 (Poznan)
Prezes oddziału
Member
Member
Pochwał: 1

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 21 Paź, 08 22:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chce, a co do używania to wiem Wink a w rzeczywistości mam tak podłączone, że mogę na nich bolid zostawić i sobie iść Wink

właśnie ja chcę tą opcje z przyciskiem, żeby na przegląd i wentulaną kontrolę szybko rozłączyć ale nie kumam tego z tymi przekaźnikami i tu prosiłbym o wytłumaczenie Wink
dziękuje
www.maluch-poznan.com relacje z imprez motoryzacyjnych
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński