Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
podwyższanie tyłu

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka
Autor Wiadomość
Magic (Zelów/Bełchatów)

Pochwał: 1

PostWysłany: Sro 01 Lut, 12 22:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Załatwić dwie sprężyny od truck-a i przyciąć je ale wyżej niż seryjne było by lepszym rozwiązaniem Smile Ew na Allegro widziałem gumy podnoszące do aut off-Road -owych przykładowo http://allegro.pl/gumy-podwyzszajace-pod-sprezyny-jakosc-gwarancja-i2089374457.html
Powrót do góry
morrek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 17

1991 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sro 01 Lut, 12 22:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To się do malucha nie nadaje Rolling Eyes Rolling Eyes Laughing

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/98711
XD Very Happy
Powrót do góry
Magic (Zelów/Bełchatów)

Pochwał: 1

PostWysłany: Sro 01 Lut, 12 22:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

napisałem przykładowo. Są też takie z dziurą można takie wsadzić. No i podałem jedno z dwóch rozwiązań które przyszły mi do głowy
Powrót do góry
Pro100wnik

PostWysłany: Czw 02 Lut, 12 16:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A sprężyny od cc albo sc czy pasują? chyba są wyższe dużo i trzeba by było przycinać..
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 02 Lut, 12 16:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie wypowiadam się w tym temacie Rolling Eyes

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński