| Autor |
Wiadomość |
Marchewa (Łódź)
 Pochwał: 6
|
Wysłany: Pią 14 Lis, 08 14:49 Temat postu: |
|
|
No już...narazie fotki z telefonu,ale postaram się (może nawet dzisiaj) o jakąś lepszą sesyjke...Byłem tak podjarany jak je założyłem,że musiałem się pochwalić->Czek dis ałt

...jeszcze jest inne lustereczko jakby ktoś nie zauwayżył  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Bronek (FSM)
|
Wysłany: Pią 14 Lis, 08 14:51 Temat postu: |
|
|
no i miodzio od razu inaczej , ale niema bata- koła muszą być srebrne panie... ogólnie jest duuuużo lepiej  _________________
Klasyk i elegant- prawie jak ojciec i syn
"Spadochroniarze nie umierają-idą do piekieł aby się przegrupować" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marchewa (Łódź)
|
Wysłany: Pią 14 Lis, 08 14:54 Temat postu: |
|
|
Jest to kropla w morzu...Ale jest jeden z ważniejszych detali wyglądu zewnętrznego...Felgi po śnie zimowym Maluszka wrócą do oryginalnego koloru.Pobawie się troche z malowaniem belki i przedniego pasa,żeby było w kolor,i narazie w takiej formie zostanie.Do czasu generalnego remontu,po Zvoleniu 2009.
Mam w planach jeszcze na najbliższy czas założyć żółte halogeny i radyjko epokowe,to tak ze smaczków PRLu  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Pochwał: 22
1997 Fiat 126p ELX
|
Wysłany: Pią 14 Lis, 08 15:03 Temat postu: |
|
|
a gdzie znaczek z przodu POLSKI Fiat albo coś w ten desen? _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marchewa (Łódź)
|
Wysłany: Pią 14 Lis, 08 15:04 Temat postu: |
|
|
Jak widzisz w przednim pasie był znaczek z FL'a więc go zdjąłem...ślad po zaszpachlowaniu starego znaczka też jest...Szukam Kolego  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Pochwał: 22
1997 Fiat 126p ELX
|
Wysłany: Pią 14 Lis, 08 15:13 Temat postu: |
|
|
może my lampy z bambino zapodać jeszcze ?  _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marchewa (Łódź)
|
Wysłany: Pią 14 Lis, 08 15:15 Temat postu: |
|
|
| Ale chyba nie w tym roczniku...i tak nie miałoby to sensu,bo niemam wyprowadzonej kostki na światło wsteczne...Ale może wizualnie faktycznie ciekawie by wyglądało... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kapsel
 Pochwał: 5 Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Pią 14 Lis, 08 15:53 Temat postu: |
|
|
bez halogenów będzie lepiej  _________________ [img]http://img138.imageshack.us/img138/7055/126bb.gif[img] |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marchewa (Łódź)
|
Wysłany: Pią 14 Lis, 08 15:57 Temat postu: |
|
|
Będę miał długie zimowe wieczory żeby się zastanowić w jakiej konfiguracji lepiej Chciałem założyć tak jak ma Robert (SR99)
Ostatnio zmieniony przez Marchewa dnia Pią 14 Lis, 08 16:07, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lama (Litzmannstadt) Site Admin
Pochwał: 33
|
Wysłany: Pią 14 Lis, 08 16:07 Temat postu: |
|
|
| No i malina panie aby doszykowac resztę i ... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Małkers (Lublin)
 Pochwał: 2
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamil_loczek (Zduńska Wola)

1987 Fiat 126p
|
Wysłany: Pią 14 Lis, 08 21:42 Temat postu: |
|
|
mam pytanko te fotele miałeś w takim stanie;> czy je do takiego stanu doprowadziłeś ;>?? bo ja też mam 74 rok ale się różowe i popękane od słońca zrobiły
A tak poza tym ładny maluszek I szerokości w postepach przy poprawie wyglądu życzę jak znajdę jakieś cześći typu wycieraczki chromowane dam znać bo widziałem jedną w garażu _________________ gdyby bóg preferował przedni napęd to ludzie chodzili by na rękach:D
Moja Zielona Strzała
http://www.terytorium126p.pl/forum/pogromca-polosi-green-arrow-t2400-25.html |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marchewa (Łódź)
|
Wysłany: Pią 14 Lis, 08 21:53 Temat postu: |
|
|
W takim stanie były,wnętrza jeszcze nie dotykałem.Na wiosne będę je profilktycznie prał. tj.wykładzine z fotelami i kanapą...
Jak masz jakieś ciekawe rzeczy do sprzedania or sth. to mów,często przejeżdżam przez Zduńską Wolę więc mozemy się kiedys spotkać.
Pozdr. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ekjonar (Włoszczowa)

Pochwał: 4
2000 Fiat 126p EL Happy end
|
Wysłany: Sob 15 Lis, 08 1:19 Temat postu: |
|
|
Pojawiły się wreszcie odpowiednie zderzaki, auto zacne Ale mógłbyś zamalować tą "konserwację" z przedniego pasa i tylnej belki na biało.
Pozdro  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Moch (Łódź)

Pochwał: 16
1979 Fiat 126p ST
|
Wysłany: Nie 16 Lis, 08 10:56 Temat postu: |
|
|
Absolutnie odpowiednie zderzaki. Lampy Bambino to kwestia tego, że zawsze można wrócić do oryginału. Auto najbardziej zyska na pewno po odmalowaniu felg - nie będzie już miało charakteru "obdrapusa". _________________ Moje auto znajdziesz na TwojaFura.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marchewa (Łódź)
|
Wysłany: Wto 18 Lis, 08 10:31 Temat postu: |
|
|
| marchewa napisał: | | Pobawie się troche z malowaniem belki i przedniego pasa,żeby było w kolor |
Też już na to wpadłem... Mochu felgi przez zime napewno przejdą odnowe biologiczną.Możesz polecić mi kolor do tych felg?Myślałem nad takim jasno szarym,jak są na felgach od Dużych Fiatów...Ewentualnie jak na niemieckich prospektach do 126p  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Moch (Łódź)

1979 Fiat 126p ST
|
Wysłany: Wto 18 Lis, 08 11:06 Temat postu: |
|
|
Pogadamy na GG. Nie da się już dobrać "lakieru z tamtych lat" idealnie odcieniem. Przed takim samym problemem stał korozja i wyszły jaśniejsze. Nie przejmuj się, jeśli coś pójdzie minimalnie nie tak jak sobie zakładałeś z kolorem. _________________ Moje auto znajdziesz na TwojaFura.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marchewa (Łódź)
|
Wysłany: Czw 20 Lis, 08 18:48 Temat postu: |
|
|
No i Maluszek już jest na miejscu snu zimowego.Odrazu umyty i nawoskowany.Tam doczeka spokojnej wiosny i kolejnych modów...które pójdą oczywiście w strone oryginału

|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Moch (Łódź)

1979 Fiat 126p ST
|
Wysłany: Czw 20 Lis, 08 19:20 Temat postu: |
|
|
Często w snach się coś wspomina... niech mu się przyśni jego poprzednik

Wspominki... _________________ Moje auto znajdziesz na TwojaFura.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marchewa (Łódź)
|
Wysłany: Czw 20 Lis, 08 19:23 Temat postu: |
|
|
Hmm...prawka wtedy jeszcze nie miałem
Spocik na "Fali" chyba,nieprawdaż?
Boszzz....i ten klin lók z tyłu...przepraszam,więcej grzechów nie pamiętam  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Moch (Łódź)

1979 Fiat 126p ST
|
Wysłany: Czw 20 Lis, 08 19:24 Temat postu: |
|
|
Dokładnie tak jak piszesz. Prawka nie miałeś - to raz, a spocik na Fali to dwa. A zdjęć jest więcej - to trzy. Tylko nie dotyczą już naszych "byłych" samochodów. Twojego i mojego. _________________ Moje auto znajdziesz na TwojaFura.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kapsel
 Pochwał: 5 Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Czw 20 Lis, 08 20:14 Temat postu: |
|
|
Moch jesteś fają i tyle Ci powiem. Wrzosek był miód, a Ty go wywaliłeś. Sprzedawaj te dwa pierdy i kupuj spowrotem  _________________ [img]http://img138.imageshack.us/img138/7055/126bb.gif[img] |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
sr99 (Środa Wlkp)
 Pochwał: 3
|
Wysłany: Pią 21 Lis, 08 16:48 Temat postu: |
|
|
| marchewa napisał: | | Będę miał długie zimowe wieczory żeby się zastanowić w jakiej konfiguracji lepiej Chciałem założyć tak jak ma Robert (SR99) |
Przynajmniej wtedy nie będziesz musiał nic wiercić w zderzakach tylko że mi się zaczął ostatnio podobać taki czsty styl malucha z zewnatrz bez żadnych dodatków co na białym maluchu wygląda rewelacyjnie np auto Angusa  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Moch (Łódź)

1979 Fiat 126p ST
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marchewa (Łódź)
|
Wysłany: Pią 21 Lis, 08 20:51 Temat postu: |
|
|
A ja się chyba jednak skuszę na jakieś gustowne halogeniki z zakrywką,i do tego jakieś stylowe audio rodem z PRLu.Głośniczek i antene już mam...brakuje mi jednostki sterujące w postaci radia Unitra Safari  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|