Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
PF 126p '74 600
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
Marchewa (Łódź)

Pochwał: 6

PostWysłany: Pią 14 Lis, 08 14:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No już...narazie fotki z telefonu,ale postaram się (może nawet dzisiaj) o jakąś lepszą sesyjke...Byłem tak podjarany jak je założyłem,że musiałem się pochwalić->Czek dis ałt Smile

...jeszcze jest inne lustereczko jakby ktoś nie zauwayżył Wink
Powrót do góry
Bronek (FSM)

PostWysłany: Pią 14 Lis, 08 14:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no i miodzio Very Happy od razu inaczej , ale niema bata- koła muszą być srebrne panie... ogólnie jest duuuużo lepiej Twisted Evil

Klasyk i elegant- prawie jak ojciec i syn Smile
"Spadochroniarze nie umierają-idą do piekieł aby się przegrupować"
Powrót do góry
Marchewa (Łódź)

PostWysłany: Pią 14 Lis, 08 14:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jest to kropla w morzu...Ale jest jeden z ważniejszych detali wyglądu zewnętrznego...Felgi po śnie zimowym Maluszka wrócą do oryginalnego koloru.Pobawie się troche z malowaniem belki i przedniego pasa,żeby było w kolor,i narazie w takiej formie zostanie.Do czasu generalnego remontu,po Zvoleniu 2009.
Mam w planach jeszcze na najbliższy czas założyć żółte halogeny i radyjko epokowe,to tak ze smaczków PRLu Smile
Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pią 14 Lis, 08 15:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a gdzie znaczek z przodu POLSKI Fiat albo coś w ten desen?

PostWysłany: Pią 14 Lis, 08 15:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak widzisz w przednim pasie był znaczek z FL'a więc go zdjąłem...ślad po zaszpachlowaniu starego znaczka też jest...Szukam Kolego Smile
Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pią 14 Lis, 08 15:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

może my lampy z bambino zapodać jeszcze ? Rolling Eyes

PostWysłany: Pią 14 Lis, 08 15:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale chyba nie w tym roczniku...i tak nie miałoby to sensu,bo niemam wyprowadzonej kostki na światło wsteczne...Ale może wizualnie faktycznie ciekawie by wyglądało...
Powrót do góry
kapsel

Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Pią 14 Lis, 08 15:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bez halogenów będzie lepiej Smile

PostWysłany: Pią 14 Lis, 08 15:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Będę miał długie zimowe wieczory żeby się zastanowić w jakiej konfiguracji lepiej Smile Chciałem założyć tak jak ma Robert (SR99)

Ostatnio zmieniony przez Marchewa dnia Pią 14 Lis, 08 16:07, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Pią 14 Lis, 08 16:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No i malina panie aby doszykowac resztę i ...
Powrót do góry
Małkers (Lublin)

Pochwał: 2

PostWysłany: Pią 14 Lis, 08 21:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ładny klasyk.

Autor postu otrzymał pochwałę.
Powrót do góry
kamil_loczek (Zduńska Wola)

Member
Member

1987 Fiat 126p

PostWysłany: Pią 14 Lis, 08 21:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanko Very Happy te fotele miałeś w takim stanie;> czy je do takiego stanu doprowadziłeś ;>?? bo ja też mam 74 rok ale się różowe i popękane od słońca zrobiły Sad
A tak poza tym ładny maluszek I szerokości w postepach przy poprawie wyglądu życzę Smile jak znajdę jakieś cześći typu wycieraczki chromowane dam znać bo widziałem jedną w garażu

Moja Zielona Strzała Smile
http://www.terytorium126p.pl/forum/pogromca-polosi-green-arrow-t2400-25.html
Powrót do góry
Marchewa (Łódź)

PostWysłany: Pią 14 Lis, 08 21:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W takim stanie były,wnętrza jeszcze nie dotykałem.Na wiosne będę je profilktycznie prał. tj.wykładzine z fotelami i kanapą...
Jak masz jakieś ciekawe rzeczy do sprzedania or sth. to mów,często przejeżdżam przez Zduńską Wolę więc mozemy się kiedys spotkać.
Pozdr.
Powrót do góry
Ekjonar (Włoszczowa)

Member
Member
Pochwał: 4

2000 Fiat 126p EL Happy end

PostWysłany: Sob 15 Lis, 08 1:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pojawiły się wreszcie odpowiednie zderzaki, auto zacne Cool Ale mógłbyś zamalować tą "konserwację" z przedniego pasa i tylnej belki na biało.

Pozdro Very Happy
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Nie 16 Lis, 08 10:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Absolutnie odpowiednie zderzaki. Lampy Bambino to kwestia tego, że zawsze można wrócić do oryginału. Auto najbardziej zyska na pewno po odmalowaniu felg - nie będzie już miało charakteru "obdrapusa".

PostWysłany: Wto 18 Lis, 08 10:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

marchewa napisał:
Pobawie się troche z malowaniem belki i przedniego pasa,żeby było w kolor

Też już na to wpadłem... Wink Mochu felgi przez zime napewno przejdą odnowe biologiczną.Możesz polecić mi kolor do tych felg?Myślałem nad takim jasno szarym,jak są na felgach od Dużych Fiatów...Ewentualnie jak na niemieckich prospektach do 126p Crazy
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Wto 18 Lis, 08 11:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pogadamy na GG. Nie da się już dobrać "lakieru z tamtych lat" idealnie odcieniem. Przed takim samym problemem stał korozja i wyszły jaśniejsze. Nie przejmuj się, jeśli coś pójdzie minimalnie nie tak jak sobie zakładałeś z kolorem.

PostWysłany: Czw 20 Lis, 08 18:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No i Maluszek już jest na miejscu snu zimowego.Odrazu umyty i nawoskowany.Tam doczeka spokojnej wiosny i kolejnych modów...które pójdą oczywiście w strone oryginału Smile

Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Czw 20 Lis, 08 19:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Często w snach się coś wspomina... niech mu się przyśni jego poprzednik Mr. Green

Wspominki...

PostWysłany: Czw 20 Lis, 08 19:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hmm...prawka wtedy jeszcze nie miałem Smile
Spocik na "Fali" chyba,nieprawdaż?
Boszzz....i ten klin lók z tyłu...przepraszam,więcej grzechów nie pamiętam Laughing Embarassed
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Czw 20 Lis, 08 19:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dokładnie tak jak piszesz. Prawka nie miałeś - to raz, a spocik na Fali to dwa. A zdjęć jest więcej - to trzy. Tylko nie dotyczą już naszych "byłych" samochodów. Twojego i mojego.

Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Czw 20 Lis, 08 20:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moch jesteś fają i tyle Ci powiem. Wrzosek był miód, a Ty go wywaliłeś. Sprzedawaj te dwa pierdy i kupuj spowrotem Twisted Evil

Pochwał: 3

PostWysłany: Pią 21 Lis, 08 16:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

marchewa napisał:
Będę miał długie zimowe wieczory żeby się zastanowić w jakiej konfiguracji lepiej Chciałem założyć tak jak ma Robert (SR99)

Przynajmniej wtedy nie będziesz musiał nic wiercić w zderzakach Very Happy tylko że mi się zaczął ostatnio podobać taki czsty styl malucha z zewnatrz bez żadnych dodatków co na białym maluchu wygląda rewelacyjnie np auto Angusa Very Happy
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pią 21 Lis, 08 17:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dotykałem auto Angus'a. Siedziałem nawet Mr. Green

PostWysłany: Pią 21 Lis, 08 20:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ja się chyba jednak skuszę na jakieś gustowne halogeniki z zakrywką,i do tego jakieś stylowe audio rodem z PRLu.Głośniczek i antene już mam...brakuje mi jednostki sterujące w postaci radia Unitra Safari Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 4 z 5

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński