Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Parking UMŁ.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark
Autor Wiadomość
ikarus280 (Łódź)

Pochwał: 5

PostWysłany: Sro 02 Lis, 11 8:32    Temat postu: Parking UMŁ. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

WITAM.od Wrzesnia przy zajezdni na Telefonicznej w łodzi znajduje się parking urzędu miasta.Jest tam pełno aut ,w tym malce (bardzo dużo).Dostałem numer od od ochroniarza i zadzwoniłem .Pani mi powiedziała że sprawa jest w sądzie i on zdecyduje czy auta pujdą na złom lub na sprzedaż.Więc proponuje pilnować sprawy żeby się nie zmarnowały,zadziałać cos.Oto numer do tej Pani. nazwisko Gradek ;426384961
Powrót do góry
Quoter (LDZ)

Member
Member
Pochwał: 4

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sro 02 Lis, 11 9:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dobry pomysł Idea

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 2

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sro 02 Lis, 11 10:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

XD tam jest jeden mój były maluch XD
nawet mam dużo zdjęć jego i na facezbóku filmik z poślizgów hehe XD
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sro 02 Lis, 11 10:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak go ruda nie zjadła to może się go wyciągnie

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
ikarus280 (Łódź)

PostWysłany: Sro 02 Lis, 11 16:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Galerianek napisz coś więcej czemu tam wylądował,itp.
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 02 Lis, 11 23:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ty ciekawa sprawa Smile

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pią 04 Lis, 11 11:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Generalnie stoją tam 2 bardzo ciekawe maluszki - prawdopodobnie beżowy 76/75 i BIS w ładnej kondycji blacharskiej.

PostWysłany: Pią 04 Lis, 11 13:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No ale najlepiej wszystkie w miare możliwości odratować,tylko trzeba jakoś poruszyć temat w urzędzie.
Powrót do góry
Galerianek

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 2

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pią 04 Lis, 11 14:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To nie jest takie proste te auta mają duże zadłużenia za parking bo kiedyś to był parking policyjny i trafiały tam auta którymi popełniono jakieś przestępstwo albo jazda bez prawka albo po alko albo po różnych innych sprawach i ludzie nie wykupywali tych sprzętów ... a propos mojego to czerwony FL ale z niego to ja bym tylko przedniego p4 chciał XD
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński