Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Orange arrow od DuDiego 1986

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
DuDi

PostWysłany: Wto 20 Gru, 11 8:50    Temat postu: Orange arrow od DuDiego 1986 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam jako nowy na forum Smile Łukasz z Kęt (okolice Bielska-Białej) i wita was równierz mój FL z 1986r. Autko kupione z przypadku (chodź to nie pierwszy, czy drugi juz mój maluch) pojechałem po cinquecento lub cos podobnego a wróciłem maluchem Wink z powodu stanu technicznego, roku, i ceny nie można było koło niego przejść obojętnie. "Kiep" w moje ręce trafił za cene 500zł z przebiegiem 41tys. i kompletem fajnych książek sewrwisowych i wycinków gazet jakie zbierał dziadek (1szy wlasciciel) jestem 3 wlascicielem fiata i myśle ze juz nie pojdzie w inne rece Wink

Oczywiscie jest kilka rzeczy do poprawek ale to robie na bierząco, ostatnio wymiana alternatora, dzis malowanie niedoskonałosci planuje zrobic i wspawać na nowo zawias lewych drzwi który jest odgrzany

Powrót do góry
Stopa (Obrowo k.Torunia)

PostWysłany: Wto 20 Gru, 11 9:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witamy nowego użytkownika Very Happy gratuluje zakupu malca w takim stanie,z tego co widać na zdjęciach to nie potrzebuje dużo pracy,wystarczy drobna kosmetyka,nie za bardzo mi się widza białe felgi ale to kwestia gustu,no i ktoś tam walczył ze srebrolem w komorze silnika Laughing generalnie ja bym został przy serii ale to Twój malec wiec sam zadecydujesz,pozdrawiam i do zobaczenia na zlotach:-)
Powrót do góry
fiatcik (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 1

1986 Fiat 126p E

PostWysłany: Wto 20 Gru, 11 10:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ładne autko Smile Jakie masz co do niego plany?

Naklejki do Malca i nie tylko:
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=12864163
Very Happy

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/75689
Powrót do góry
mateuszgan (Będzin)

Future Member
Future Member
Pochwał: 2

PostWysłany: Wto 20 Gru, 11 10:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fajny, podoba mi sie,będą chromy??
Powrót do góry
Jasiek_prl (Zakopane)

PostWysłany: Wto 20 Gru, 11 19:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fajny maluszek widzę że jeszcze z kija palony jakie są plany oryginał czy jakieś modyfikacje?
Powrót do góry
dynzel22

Pochwał: 5

PostWysłany: Wto 20 Gru, 11 20:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

siema Very Happy, widze że jesteś z mojej okolicy Smile, fiacik fajny jakie plany?
Powrót do góry
DuDi

PostWysłany: Sro 21 Gru, 11 2:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dynzel22 z kąd jesteś konkretnie. No plany co do maluszka to "klasyk z lekką nutą nowoczesności" ponieważ autko będzie jezdzić na codzień Smile

Białe felgi? ktoś pomyśli że pseudo rajdowy niby? NIE! po prostu tak mi się podoba Smile

Srebrne oblachowanie wiatraka jest takie a nie inne z powodu szybkich działań naprawczych i potrzeby auta na "juz" poprostu przy wymianie pradnicy na alternator omalowałem to sprayem do 800 stopni bo tylko taki miałem w garazu, a nie miałem czym jezdzić.

Na wiosne pewnie się to zmieni. Teraz nic tylko przezyć jakoś zime Very Happy

mateuszgan
Oczywiście! Były by nawet już gdyby nie moja głupota, ok. 1,5 roku temu rozwaliłem cały ładny komplet chromoniklówek Sad teraz trwaja poszukiwania...

PS: mały off top ale w słusznym celu Smile zapraszam na XX Finał WOŚP do Kęt. link do naszej strony na FB (niestety WWW w trakcie modernizacji) http://www.facebook.com/profile.php?id=100002523508742&sk=wall
Powrót do góry
dynzel22

Pochwał: 5

PostWysłany: Sro 21 Gru, 11 10:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

DuDi Rzyki .Andrychowa Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński