| Autor |
Wiadomość |
Adrian. (Śliwice)

Pochwał: 5
|
Wysłany: Sro 14 Wrz, 11 11:12 Temat postu: Opinie o sprzedających i kupujących. |
|
|
Znalazłem to na innym forum, ale tu też by się przydało. Po prostu jak ktoś z kimś robi deal to daje + albo - (ale musi podać przyczynę). Moim zdaniem to przydatne bo czasami boję się że coś kupię i mnie koleś wy**ja. Jak by co to mogę się tym zajmować, żeby co tydzień uaktualnić wszystko w 1 poście..
Oczywiście temat znajdował by się w dziale "kupię/sprzedam itp." i najlepiej jak by był podklejony
Czekam na wasze opinie. _________________ Auto bez gleby jest jak kobieta bez cycków... pojeździć się da, ale jednak czegoś brakuje
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Pochwał: 22
1997 Fiat 126p ELX
|
Wysłany: Sro 14 Wrz, 11 11:16 Temat postu: |
|
|
Bylo kiedys i chyba sie nie sprawdzilo bo usuneli.  _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
arek (Łódź)

Pochwał: 20
1989 Fiat 126p SWAP
|
Wysłany: Sro 14 Wrz, 11 22:43 Temat postu: |
|
|
Nie radzę handlować z kaszel1510, gość w chuja leci. Kilka osób już oszukał _________________
Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
młody2 (konin)
![]()
Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Czw 15 Wrz, 11 7:16 Temat postu: |
|
|
| ja nie polecam sigo ponieważ wpłaciłem kasę twierdzi że wysłał lusterko ale nie dostałem , potwierdzenia nie ma z wysłania ze niby sie przeprowadził i zgubił |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kultowe@op (EL/ETM)

1994 Fiat 126
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
młody2 (konin)
![]()
Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Pią 16 Wrz, 11 12:42 Temat postu: |
|
|
| też go polecam |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
m.a.x.x. (Łódź) Site Admin
Pochwał: 2
1998 Fiat 126p EL
|
Wysłany: Pią 16 Wrz, 11 15:54 Temat postu: |
|
|
| Harnas napisał: | Bylo kiedys i chyba sie nie sprawdzilo bo usuneli.  | Brak rzeczowej wiedzy
Temat sam się usunął jak każdy inny w dziale kupię sprzedam bo nie został zabezpieczany tak jak temat "regulamin". _________________
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|