Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Opinie o sprzedających i kupujących.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Portal i forum - sprawy techniczne
Autor Wiadomość
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member
Pochwał: 5

PostWysłany: Sro 14 Wrz, 11 11:12    Temat postu: Opinie o sprzedających i kupujących. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Znalazłem to na innym forum, ale tu też by się przydało. Po prostu jak ktoś z kimś robi deal to daje + albo - (ale musi podać przyczynę). Moim zdaniem to przydatne bo czasami boję się że coś kupię i mnie koleś wy**ja. Jak by co to mogę się tym zajmować, żeby co tydzień uaktualnić wszystko w 1 poście.. Wink
Oczywiście temat znajdował by się w dziale "kupię/sprzedam itp." i najlepiej jak by był podklejony Wink
Czekam na wasze opinie.

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sro 14 Wrz, 11 11:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bylo kiedys i chyba sie nie sprawdzilo bo usuneli. Rolling Eyes

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sro 14 Wrz, 11 22:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie radzę handlować z kaszel1510, gość w chuja leci. Kilka osób już oszukał

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
młody2 (konin)

Future Member
Future Member
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Czw 15 Wrz, 11 7:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja nie polecam sigo ponieważ wpłaciłem kasę twierdzi że wysłał lusterko ale nie dostałem , potwierdzenia nie ma z wysłania ze niby sie przeprowadził i zgubił
Powrót do góry
kultowe@op (EL/ETM)

Member
Member
Organizator Manu'12

1994 Fiat 126

PostWysłany: Czw 15 Wrz, 11 23:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Śmiało można handlować z Pawelllooo . Zrobiłem z nim 2 transakcje raz na forum i raz na alledrogo i bezproblemowo.
młody2 (konin)

Future Member
Future Member
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pią 16 Wrz, 11 12:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

też go polecam
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Pią 16 Wrz, 11 15:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Harnas napisał:
Bylo kiedys i chyba sie nie sprawdzilo bo usuneli. Rolling Eyes
Brak rzeczowej wiedzy Rolling Eyes

Temat sam się usunął jak każdy inny w dziale kupię sprzedam bo nie został zabezpieczany tak jak temat "regulamin".
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński