Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Omega B - doposażenie, kilka pytań.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark
Autor Wiadomość
PimpQ (EZG)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 7

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pią 04 Lis, 11 23:30    Temat postu: Omega B - doposażenie, kilka pytań. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A więc, przy okazji rozbicia mojej omegi, postanowiłem zmienić przód na ten po lifcie tzw. C. Dokładam czujniki parkowania przód/tył, spryskiwacze reflektorów i takie tam duperele. Dalej chciałem założyć jakieś fajne audio z systemem video, w zagłówkach znaleźć miały by się monitory do wyświetlania filmów (dziecko trzeba czymś zająćSmile i PS. Stąd moje pytanie, czy da się podłączyć oby dwa monitory jakoś żeby na jednym i drugim podczas grania widać było tylko np. samochód którym się ściga, a wyniki były by jak na dzielonym ekranie. I drugie pytanie jaki sprzęt polecacie. Miał ktoś z czymś takim doświadczenie?? Nie chce ładować jakiejś tandety, ale też nie chce wywalić na to nie wiadomo jakiej kasy. Mam nadzieję że zrozumiale wszystko napisałem, dzięki za odp. AVE

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sob 12 Lis, 11 0:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czyli nikt nic nie wie Question Sad

Future Member
Future Member
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sob 12 Lis, 11 0:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

napisz na forum oplowskim bo tu raczej nikt nie bedzie widział
Powrót do góry
PimpQ (EZG)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 14 Lis, 11 22:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na omegaklub tak się kwapią do odpowiedzi że już 4 dzień czekam Evil or Very Mad
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński