Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Okrągłe światła

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka
Autor Wiadomość
tomiirow

PostWysłany: Pią 03 Gru, 10 22:57    Temat postu: Okrągłe światła Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, mam zamiar wstawić do mojego malara okrągłe światła. Teraz pytania do was:

-z jakiego auta lampy najlepiejby pasowały

-lepiej wstawic cały nowy przód pod te lampy czy orginalny przerobić?

-jakieś rady?
Powrót do góry
kofeini (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

2000 Fiat 126p EL Happy end

PostWysłany: Pią 03 Gru, 10 23:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rady? Wy****dol te światła chłopie! Chyba, że wiejski tuning ci odpowiada...

PimpQ

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 1

1986 Fiat 126p E

PostWysłany: Sob 04 Gru, 10 0:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kofeini zgadzam się z Tobą, weż nie psuj Małego, Golfy są równie tanie a maja w standardzie okrągłe światła

Naklejki do Malca i nie tylko:
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=12864163
Very Happy

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/75689
Powrót do góry
tomiirow

PostWysłany: Sob 04 Gru, 10 0:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie, nie chce zepsuć, znalazłem w necie ciekawie zrobionego maluszka i na jego podstawie chciałbym zrobić coś podobnego, oto zdjęcie:

http://img262.imageshack.us/i/bbaecd9ed539b025.jpg/
Powrót do góry
kofeini (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

2000 Fiat 126p EL Happy end

PostWysłany: Sob 04 Gru, 10 0:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Albo zmień małego na dużego... masz od razu 4 w pakiecie! Dwa dasz na tył i też będzie gitarrra!

PostWysłany: Sob 04 Gru, 10 0:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

co powiesz o maluszku którego dodałem w zdjęciu, robi wrażenie, nie?
Powrót do góry
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 6

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sob 04 Gru, 10 0:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

OCHYDNY JEST! Wstyd by mi było czymś takim po ulicy jeździć.

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sob 04 Gru, 10 3:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

stary on był "fajny" pare ładnych lat temu Razz

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
tomiirow

PostWysłany: Sob 04 Gru, 10 11:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To co, jednak nie znajde pomocy z waszej strony?
Powrót do góry
Sebis (Rybnik)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sob 04 Gru, 10 13:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

skąd jesteś???
Powrót do góry
tomiirow

PostWysłany: Sob 04 Gru, 10 13:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hahahaha sykut here Very Happy
Powrót do góry
Sebis (Rybnik)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sob 04 Gru, 10 13:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sykut to Ty???
Powrót do góry
tomiirow

PostWysłany: Sob 04 Gru, 10 13:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

NO XD JA a kto? Very Happy
Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sob 04 Gru, 10 13:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to juz od dawna nie modne chlopie Cool

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sob 04 Gru, 10 13:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

co ty to chcesz robic za kaszlaka?? zwykłego sobie kup i jedziesz na orginał...
Powrót do góry
tomiirow

PostWysłany: Sob 04 Gru, 10 13:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam zajebistego po dziadku 50 tyś przejechane Very Happy Tylko że przed wczoraj wypadek miał, pijany koleś wjechał do kumpla jak stał na parkingu na mc donaldzie i po chwili na KM się znalazł górkę co graniczy mc donald z km w locie przeleciał całą i na dole się zatrzymał a pijany typ na ławkach na km Ekhm... Teraz trzeba będzie całego zrobić, polakierować Very Happy
Powrót do góry
Sebis (Rybnik)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sob 04 Gru, 10 13:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jaki rok?
Powrót do góry
tomiirow

PostWysłany: Sob 04 Gru, 10 13:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

93 chyba
Powrót do góry
Sebis (Rybnik)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sob 04 Gru, 10 13:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

foty foty i załóż temat w teraz My ...
Powrót do góry
tomiirow

PostWysłany: Sob 04 Gru, 10 13:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie mam zdjęć, a teraz stoi ro***bany u "laweciarza Very Happy", bo lawetą trzeba było go brać
Powrót do góry
Sebis (Rybnik)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sob 04 Gru, 10 13:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

o kurde\ a opłaci sie go wogule klepac??
Powrót do góry
tomiirow

PostWysłany: Sob 04 Gru, 10 13:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie wiem, zobaczymy ile mi z ubezpieczalni dadźą, bo silnik i skrzynia biegów przestawione są, klape, bleke błotnik prawy, zderzak nowy trzeba będzie dać
Powrót do góry
Sebis (Rybnik)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sob 04 Gru, 10 13:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

masakra:) zobacz sobie mojego boba w teraz my
Powrót do góry
tomiirow

PostWysłany: Sob 04 Gru, 10 14:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No, zajebisty Very Happy Mojego korozja troche łapie, ale jak sie będzie opłacało go robić to zrobie, i całego polakieruje na jakiś zajebisty kolor i będzie git Very Happy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński