Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Od czeg można wsadzić silnik od malucha?

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> SWAP Center
Autor Wiadomość
Kapek

PostWysłany: Pon 20 Paź, 08 14:21    Temat postu: Od czeg można wsadzić silnik od malucha? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, jestem nowy na forum i mam pytanie od jakiego samochodu można wsadzić silnik do malucha,żeby została oryginalna skrzynia i nie trzeba było dokonywać drastycznych modyfikacji (tzn. żeby maluch przeszedł badanie techniczne).

Z góry dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam.Kacper
Powrót do góry
piteer (Jarosław)

Pochwał: 2

PostWysłany: Pon 20 Paź, 08 14:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jest taki dział swap center i tam znajdziesz na to pytanie odpowiedzi

Pamiętaj wstając z wyra, najpierw prawa gira!
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pon 20 Paź, 08 15:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kapek - masz już 126p i prawo jazdy ? Tak z ciekawości pytam.

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 9

PostWysłany: Pon 20 Paź, 08 20:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Od URSUSA najlepiej Exclamation Exclamation Exclamation
Zanim zaczniesz pytać, poczytaj trochę do ch.uja batterflaja Exclamation Exclamation Exclamation

Coraz bardziej irytują mnie takie pytania, czas na meliskę...

Pochwał: 1

PostWysłany: Pon 20 Paź, 08 20:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

na pewno do jakiejs V8 zawieszonej na drutach i trytytkach nikt sie nie doczepi..., moze byc rzedowa 6cylindrowka np z merca lub bwm... jest w czym wybierac
A TAK NA SERIO RUSZ CZASAMI GŁOWĄ I ZACZNIJ CZYTAĆ!! BYŁO TEGO OD CHOOOOOJA!!

Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Pon 20 Paź, 08 20:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

centralny od kamaza ze skrzynią od ogara 200, do tego dyfry z STi

Dobra starczy tego... Kolego Kapek, wpisz w profilu skąd jesteś i poczytaj forum, temat poruszany.... //PimpQ

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> SWAP Center Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński