Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Obstawa dla Motosportklub Łódź czyli rajdy itp :D

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy.
Autor Wiadomość
Szczepan (Łódź)

Member
Member
Pochwał: 2

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 28 Sie, 11 8:58    Temat postu: Obstawa dla Motosportklub Łódź czyli rajdy itp :D Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Podłapałem kontakt z jednym z organizatorów Prząśniczki 2011 i rozmawialiśmy na temat tak owego rajdu w wyniku czego wyszła myśl by obstawiać im rajdy czyli tak zwani safety bo zawsze brakuje im ludzi, Motosportklub Łódź zapewnia nocleg, wyżywienie i wszystkie media plus oglądanie oczywiste rajdu w zamian za to oni będą nam obstawiać KZK nasze klubowe jeżeli by wyszła taka myśl i co najważniejsze zrobili by nam KZK przed manu plus pomoc w załatwianiu sponsoringu na imprezy Very Happy

D'N'B-Dobry bass cały czas Very Happy
Nadworny awanturnik Mr. Green
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Nie 28 Sie, 11 14:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wreszcie zacząłeś sensownie gadać

Jestem za Smile

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
CEJOTUNIO (Warszawa Mokotów)

Member
Member
Pochwał: 3

1993 Fiat 126p ST

PostWysłany: Nie 28 Sie, 11 19:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dobre... jestem za
Crush the glass with my bare hands and swallow it
And spit it back in the face of you racists
And hypocrites who think the same shit but don't say shit
Powrót do góry
jjarzombekk (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 1

1990 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 28 Sie, 11 19:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Po 1 Ci co są w temacie rajdowym o sędziach, obstawach rajdów, pomocy sędziowskiej wiedzą tą kwestie już od dawna. Jeden kontakt do osoby nie czyni wszystkiego... Ludzie typu Piter, Guti, Ja siedzimy w tym temacie od dawna i kontakty mamy prawie do wszystkich z zarządu.
Co do KZK na Motodromie organizujemy ją my więc po co brać innych skoro u nas jest wielu chętnych zęby to zrobić to bezinteresownie i pomocy innych klubów...
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Nie 28 Sie, 11 20:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wydaje mi się że chodzi o nasze obstawianie innych rajdów, a nie naszych...

Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 28 Sie, 11 21:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chodzi o to żeby im pomóc obstawiać rajdy itp a oni będą nam pomagać i takie tam rzeczy w ramach rewanżu Smile
jjarzombekk jeżeli masz kontakty to czemu nie działasz Wink

Powrót do góry
jjarzombekk (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12

1990 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 28 Sie, 11 21:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Szczepan to już jest dawno ustalone nie dlugo Piter załatwia papiery na sędziego.
A z czym mam działać??
Powrót do góry
Szczepan (Łódź)

Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 28 Sie, 11 21:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jjarzombekk o tym to ja wiem, ale mi chodzi o to żeby załatwiać sponsoring promocje itp

Powrót do góry
jjarzombekk (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12

1990 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 28 Sie, 11 21:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oni sami nie mają za bardzo sponsorów...
a z kim rozmawiałeś?
Powrót do góry
Damiano (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 5

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Nie 28 Sie, 11 21:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja jestem za. Szczepan, jjarzombekk nie kłócić się, tylko działać skorko są kontakty, i można zrobić coś dla dobra klubu! Smile

Powrót do góry
Szczepan (Łódź)

Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 28 Sie, 11 21:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Damiano ja się nie kłócę, jjarzombekk koleszka jeździ granatowym golfem jest strażakiem chyba na imię Piotr no teraz nie pamiętam ale na środę się z nim uwiłem wiec się zobaczy Smile

Powrót do góry
jjarzombekk (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12

1990 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 29 Sie, 11 15:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Szczepan to chyba jest Piotrek Płaczek mój nauczyciel wf-u z technikum i on nie jest z Motosportklubu tylko z AKŁ
I podobno skończyłeś z TRT?
Powrót do góry
Pawwel92 (Dzbenin / Ostrołęka)

Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 29 Sie, 11 22:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chłopaki dajcie spokój Very Happy Nie ważne kto to ważne że chce pomóc Wink

http://www.terytorium126p.pl/forum/fiat-126p-fl-patriota-by-pawwel92-t7886-100.html
Powrót do góry
Piter126p (EL)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 1

PostWysłany: Pon 29 Sie, 11 23:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Damiano napisał:
ja jestem za. Szczepan, jjarzombekk nie kłócić się, tylko działać skorko są kontakty, i można zrobić coś dla dobra klubu! Smile

bez obrazy ale terytorium nie mając osobowości prawnej nic nie może w myśl litery prawa co najwyżej złożyć podanie i być kołem miłośników danej marki lub modelu po uprzednim złożeniu stosownych dokumentów,pod warunkiem ze statucie klubu jest wzmianka o tym ze mogą tokowe być utworzone.albo zebrać się i zarejestrować w krajowym rejestrze sadowym jak ja uczyniłem w co szczerze wątpię że względu na panujący tu bajzel.
szkolenie już nie długo. i pewne osoby nie zostaną nim objęte choćby chodziły na rzęsach

jjarzombekk o tym to ja wiem, ale mi chodzi o to żeby załatwiać sponsoring promocje itp

nie mając osobowości prawnej nic nie możesz zrobić nawet podbić głupiej darowizny wiec o czym mówisz.zmieniłeś front na razie zacznij się udzielać w klubie o którym wspomniałeś, a z Wojtkiem i kilkoma innymi osobami jestem w okręgowej komisji sportów samochodowych tak dla ścisłości Wink Wink
poza tym rozmawiałem o współpracy z innymi okręgami niż łódzki i są otwarci na współprace
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Wto 30 Sie, 11 0:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

2 sprawy:
  1. zgodnie z przepisami nie da się kupić czegokolwiek bez VATu, a teraz idź na rynek Wink (czytaj, bez chęci nic się nie da, z chęciami wszystko)
  2. nie chodzi o to żeby tylko wymieniać pomysły ale żeby działać, jest szansa to jedziemy, a oceniać będziemy po rezultatach a nie chęciach
Ja nie mam czasu żeby stać na rajdzie jako obstawa, ale kto wie, może raz na milion... poza tym myślę że pomysł jest ciekawy i może chwycić, także czekam na konkrety, daty, propozycje rajdów, itd.
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński