Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Nowy rok nowy okres :)

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark
Autor Wiadomość
rOgaL (Wroclaw)

Pochwał: 2

PostWysłany: Sob 30 Gru, 06 23:01    Temat postu: Nowy rok nowy okres :) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ze wzgledu na to ze za pare godzin startuje samolotem do Uk chcialbym wam wszystkim zlozyc juz najserdeczniejsze zyczonka zdrowia szczesci szampanskiej zabawy w gronie znajomych przyjaciol rodziny....moj sylwester bedzie mam nadzieje magiczny mam zamiar sie oswiadczyc zobaczymy co z tego wyjdzie Smile Jeszcze raz nalepszego przyjaciele !! do zobaczenia 10 stycznia !!

Ostatnio zmieniony przez rOgaL dnia Sob 30 Gru, 06 23:20, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Jacq

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Sob 30 Gru, 06 23:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Gratki Rogalik, Ja również życze Ci świetnej zabawy, Opanuj świat Wink

POWODZENIA

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Sob 30 Gru, 06 23:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

RogaliQu Smile Powodzenia !! Mam nadzieje ze dasz rade i niedługo przyjade do wrocka na weselicho Smile Laughing

Tobie Twojj wybrance, i wszystkim na forum Życze aby nowy rok był lepszy niż stary i zeby wszystkie wasze plany/marzenia sie spełniły !!

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Sob 30 Gru, 06 23:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

3m kciuki Razz

Pozdro Twisted Evil

Pochwał: 1

PostWysłany: Nie 31 Gru, 06 0:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ile razy Mosley skłamał
Ile PZMot obietnic złamał
Ile FIA nam WuRCow skradła
Ile marka rajdów spadła
Ile Olmeś zapiął boków
Tyle szczęścia w Nowym Roku!
Powrót do góry
scandaL (Warszawa)

PostWysłany: Nie 31 Gru, 06 0:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no no, Rogal!! zajebista sprawa, w sylwka w UK.
Ty romantyku Wink Mr. Yellow
powodzenia chlopaku!!

no i tez wszystkim najlepszego w nadchodzacym roku Mr. Yellow
Powrót do góry
Evela (Wawka/Tychy)

PostWysłany: Nie 31 Gru, 06 0:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rogatku Ty moj... zdradzasz mnie..... Crying or Very sad niedobly... Crying or Very sad Crying or Very sad

hihi a tak powaznie to zycze zeby Twoj wybór byl tym najlepszym wyborem ktorego kiedykolwiek dokonałes....buzki Kiss
Powrót do góry
LyszyK

Pochwał: 3
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Nie 31 Gru, 06 0:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rogaliq kofany szmpańskiej zabawy i powodzenia Mr. Green Mr. Green .

Szczęśliwego nowego roku panowie i i panie Wink
Powrót do góry
hellrider (Okolice Rzeszowa)

PostWysłany: Nie 31 Gru, 06 1:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmmm co ja Ci moge napisac Rogaliku Rolling Eyes Kurde a juz wiem Very Happy
Szczesliwego nowego roku, Powodzenia w kurde Oświadczynach Very Happy
PS. zrob to tak jak Ci pisalem Laughing
Powrót do góry
Sobi (Otwock)

Member
Member

1988 Fiat 126p EL

PostWysłany: Nie 31 Gru, 06 1:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak głosi stare góralskie przysłowie:

"Przed maluchem klęka się codziennie, przed kobietą tylko raz..."

Rogal... szczerze i z całego serca POWODZENIA I Sczęśliwego Nowego Roku, gdziekolwiek bedziesz Wink

Nie ma zakretow, nie ma zabawy Wink
Powrót do góry
rOgaL (Wroclaw)

Pochwał: 2

PostWysłany: Nie 31 Gru, 06 1:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziekuje wam wszystkim za mile slowa Smile mam nadzieje ze sie wszystko pouklada tak jak sobie wymarzylem Smile jescze raz wielka dziekowka i szampanskiej :d

Member
Member

1992 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 31 Gru, 06 10:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dawaj rogal Very Happy nie pokazuj mi sie na oczy jak spalisz Very Happy
a.d.a.m (Łódź)

PostWysłany: Nie 31 Gru, 06 10:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam nadzieje ze juz na Oglonopolski przyjedziesz ze swoja zona Very Happy Chlopaki szykujemy garnitury od komuni !!! Wink Wszystkiego najlepszego Rogal np i trzymamy kciuki Wink

Łódź SmileSmile
Powrót do góry
Phantom (Wrocław)

Member
Member
Pochwał: 3

PostWysłany: Nie 31 Gru, 06 11:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja ci mowilem w jakie gowno sie wpakujesz robiac to Razz Laughing
Powrót do góry
GeSt (Wrocław)

PostWysłany: Nie 31 Gru, 06 13:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No i nastepny ptaszek na uwiezi Very HappyVery Happy no coz tylko wszytkiego dobrego zyczyc
Powrót do góry
Demon126p (Loża Szyderców)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Nie 31 Gru, 06 14:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Z opanowywaniem świata to przesadziłeś.Tysiące emigrantów już to zrobiło Razz
A tak na serio to zdrówka życze i innych takich.Nie umiem składac życzen

Szczęśliwego nowego dla wszystkich i taniej wachy Very Happy Very Happy Very Happy

Member
Member

PostWysłany: Nie 31 Gru, 06 15:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

rOgalowaty dajesz czadu powodzenia na wyspach i miejmy nadzieje ze o nas niezapomnisz i odwiedzisz jak bedziesz juz milionerem Smile
powodzenia Ci zycze
Powrót do góry
Scorpion (Gdynia)
Prezes oddziału
Member
Member

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Nie 31 Gru, 06 19:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dobrej zabawy i zrealizowania Twoich planów Rogal Exclamation

Wszystkiego najlepszego na ten Nowy 2007 Rok Exclamation Exclamation Exclamation
By wacha była tania jak woda, samochody się nie psuły, drogi były równe niczym stół, i panowie w niebieskich mundurkach się nas nie czepiali.

Pozdro 4all Very Happy
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński