Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Nowy model Fiat 126, zamieszanie w mediach
Idź do strony 1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark
Autor Wiadomość
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Wto 15 Kwi, 08 10:44    Temat postu: Nowy model Fiat 126, zamieszanie w mediach Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Uwaga. Właśnie dostałem przeciek od redaktora z TVN że Fiat ogłosił że wznowi produkcję Fiata 126 po liftingu. Z tej okazji poszukiwane są osoby ze starymi fiatami z całej polski (najlepiej z Warszawy) do wywiadów.

Tak trudno dobić się do mediów, jedna decyzja fiata i sami dzownią.

Ostatnio zmieniony przez m.a.x.x. dnia Sro 16 Kwi, 08 20:24, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Franiu126p (z nienacka)

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 8
Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: Wto 15 Kwi, 08 10:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

O kurwa... Info na tyle pewne, że można puszczać dalej?
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Wto 15 Kwi, 08 11:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No właśnie, wierzyć sie nie chce Shocked
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Wto 15 Kwi, 08 11:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

U nas na stronie głownej jest już info...

PostWysłany: Wto 15 Kwi, 08 11:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Sie uśmiałem jak sie dowiedziałem o takim info. Pic jak nic. Pracuję w fabryce i wiedziałbym o czymś takim. Może to jakaś głupia plotka, fakt, Fiat uruchamia nową linię produkcyjną ale napewno nie pod nowego malucha, tylko pod nowy model Forda Ka, ktory będzie produkowany w Tychach. Już Fordziki są produkowane ale narazie w małych nakładach. Ale że niby 126p ?
Przedewszystkim triumf święci teraz nowa 500ka, za niedługo ma być wycofana produkcja 600ki, ale tylko po to aby zwiększyć porodukcję 500ki. Tyle w temacie Smile

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Wto 15 Kwi, 08 12:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sądzę, że chodzi o mniejsze "Topolino" z dwucylindrowym silnikiem. To ma być następca 126p? Czy właśnie Seicento ?
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Wto 15 Kwi, 08 12:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sluchajcie, sprawa przestaje być śmieszna. We wiadomościach tvn24 (w internecie) jest wzmianka o nowym fiacie i faktycznie mają go zrobić. Żeby było śmieszniej to do artykułu trafił brown bartonq'a
Powrót do góry
Franiu126p (z nienacka)

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania

PostWysłany: Wto 15 Kwi, 08 12:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

http://www.tvn24.pl/-1,1546098,wiadomosc.html - dla tych nie chcących szukać. Robi się ciekawie...
Powrót do góry
SAS (Kraków/NTarg)

Pochwał: 3

PostWysłany: Wto 15 Kwi, 08 12:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na innych forach glośno o tym już od prawie tygodnia.

Wszystkich zastanawia jak będzie wyglądać i gdzie bedzie się znajował silnik oraz jaki to będzie napęd.

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania

PostWysłany: Wto 15 Kwi, 08 12:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeśli to ma być nowe "Auto dla mas", to pewnie będzie jakieś badziewie. Silnik 2 cylindrowy - ciekawe ile to będzie miało koników...
Powrót do góry
SAS (Kraków/NTarg)

PostWysłany: Wto 15 Kwi, 08 13:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mnie ciekawi nie tyle jego moc co sama konstrukcja.
Będzie to boxer czy silnik leżący?

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania

PostWysłany: Wto 15 Kwi, 08 13:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Obstawiał bym silnik leżący. Znając życie, to nowy maluch ze starym będzie miał tyle wspólnego, co stara 500ta z nową... Rolling Eyes
Powrót do góry
Karol13 (Poznan)
Prezes oddziału
Member
Member
Pochwał: 1

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 15 Kwi, 08 13:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mowią o 126 bo najpierw dzwonili do mnie Laughing ja ich skierowałem do M.a.x.x. bo właśnie na wykładzie siedziałem jak z nim rozmawiałem Wink
www.maluch-poznan.com relacje z imprez motoryzacyjnych
Powrót do góry
SAS (Kraków/NTarg)

PostWysłany: Wto 15 Kwi, 08 13:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Franiu126p napisał:
co stara 500ta

No, nazwę.
Site Admin
Member
Member
Moderator

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Wto 15 Kwi, 08 13:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na stronie jest już sprostowanie, informacja okazała się nieprawdziwa. Ktoś w dzienniku dopowiedział sobie że nastęcą Fiata 500 będzie 126.
Member
Member
Pochwał: 1

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 15 Kwi, 08 13:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a szkoda Rolling Eyes
www.maluch-poznan.com relacje z imprez motoryzacyjnych
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Wto 15 Kwi, 08 14:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale i tak chcą mieć jakiś materiał... może jakoś nieoficjalnie to puszczą...

PostWysłany: Wto 15 Kwi, 08 14:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Śmiech na sali....co oni chcą rzeźbić w przestarzałej konstrukcji???albo przełożyć wszystko do jakiegoś Fiata 500 ??Żal
Powrót do góry
Jaromirek6446 (Warszawa/okolice)

PostWysłany: Wto 15 Kwi, 08 15:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Koledzy ze wznowieniem produkcji to prawda przed chwilą na RMF FM mówili że projekt został zaakceptowany i w 2010r produkcja rusza pełną parą...

Czerwony FL 85r.
Powrót do góry
Bonus

Pochwał: 9

PostWysłany: Wto 15 Kwi, 08 15:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak to prawda to Shocked Shocked Ciesze się ogromnie .
Powrót do góry
szym_cios

Pochwał: 4

PostWysłany: Wto 15 Kwi, 08 16:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak maja juz wznowic produkcje to juz niech zrobiom te maluszki ale z mocniejszym silnikiem.....bylo bu super(jak dla mnie) Wink
Powrót do góry
sigo (Katowice)

Pochwał: 6
Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Wto 15 Kwi, 08 16:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

co powiedziecie na 100 KM mocy z 900ccm pojemnosci z jednostki benzynowej umieszczonej za tylną osią z napędem oczywiscie RWD?

a co powiedzie na taką stylistykę nadwozia?

Powrót do góry
szym_cios

Pochwał: 4

PostWysłany: Wto 15 Kwi, 08 16:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to juz nie bedzie maluch Rolling Eyes ja na NIE
Powrót do góry
Madd (Wrocław)

Pochwał: 11
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Wto 15 Kwi, 08 16:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na czym ta wizja, na Audi TT? Nie wiem co myśleć na razie o tym wszystkim..

Pochwał: 6
Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Wto 15 Kwi, 08 16:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bardziej ogolnie linia nowych fiatow laczona z linią 126p Wink
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński