Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Nowy model Fiat 126, zamieszanie w mediach
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark
Autor Wiadomość
bartonq (Katowice)

Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Sro 16 Kwi, 08 15:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

szym_cios napisał:
a jak sie nazywa ten koles od tego niebieskieg malca z filmu?
bo ja go w koszarawie widzialem Razz

LOL
ten ,,koles'' wypowiedzial sie w tym temacie zaraz nad toba Laughing
myslenie nie boli Wink
Powrót do góry
micha$

PostWysłany: Sro 16 Kwi, 08 15:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ignac2004 napisał:
Guzik prawda, robie na fabryce to już bym ploty słyszał, [blah blah blah]
Pozdro!

Sorry mistrzu. Wypowiadasz się co najmniej jakbyś był prezesem Fiat Auto Polska. Rolling Eyes
To, że wiesz wszystko co się dzieje na świecie nie znaczy, że np. ja bym nie chciał żeby wyszła kontynuacja 126-tki.

PostWysłany: Sro 16 Kwi, 08 16:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bartonq napisał:
ten ,,koles'' wypowiedzial sie w tym temacie zaraz nad toba Laughing
myslenie nie boli Wink

wybacz ale nie widzialem Embarassed
Powrót do góry
szczuraz (WrocLove By)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Sro 16 Kwi, 08 23:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

co do http://img504.imageshack.us/img504/6296/abcd00012cc5.jpg jestem chętnym do testowania tego bolidu ... ciekawy jestem jak to sie bedzie zbierac o ile to nie jest jakis virtual tuning Wink co do koncepcji to ciekawa do audi nawiązuje faktycznie ale to druga marka ktora cenia zaraz po fiacie i fordzie Mr. Green

Member
Member

2000 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Czw 17 Kwi, 08 9:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

szym_cios
Koszarawa?co to za miejscowosc?bo nie pamietam zebym kiedys tam byl:)

Pochwał: 5

PostWysłany: Czw 17 Kwi, 08 13:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

CiNeK w Koszarawie przecież nocowaliśmy. Nie pamiętasz jak robiłeś grilla w deszcz? Mr. Yellow

Member
Member

2000 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Czw 17 Kwi, 08 13:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to zapomniałem:)))
POZDRAWIAM

PostWysłany: Czw 17 Kwi, 08 14:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki i zapraszam znow Razz
A nawed nie wiedzialem ze ty kapsel tez byles w koscie Wink
widzialem zdjecia ale nawet przez mysl mi nie przeszlo ze byles na nich Razz

Ostatnio zmieniony przez szym_cios dnia Czw 17 Kwi, 08 15:23, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
kapsel

Pochwał: 5

PostWysłany: Czw 17 Kwi, 08 15:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja z maxxem jechałem.

naweT

PostWysłany: Czw 17 Kwi, 08 15:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
naweT

juz nie pierwszy raz Embarassed
za rok tez bedziesz?
SORY ZA OT Wink
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Czw 17 Kwi, 08 16:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dla spragnionych, wersja DivX - 30MB
http://www.filefactory.com/file/fd5561/

PostWysłany: Czw 17 Kwi, 08 18:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Media sensacji narobily i tyle

PostWysłany: Czw 17 Kwi, 08 20:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja rycie z was mam i tyle

Pochwał: 3

PostWysłany: Pią 18 Kwi, 08 8:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A my z Ciebie Exclamation

PostWysłany: Pią 18 Kwi, 08 8:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

panowie poczekajmy troche,zobaczymy kto mial racje,pracownik czy fiat Razz wydaje mi sie ze cos w tym prawdy musi byc...
Member
Member
Pochwał: 1

1998 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pon 28 Kwi, 08 19:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a wracając do opisu ostatniego artykułu na portalu to nie tylko ja tam jestem, peleton maluchów prowadzi grajek666, takie małe sprostowanie Mr. Green
zmartwił się trochę, że go pominięto ale co poradzić, nie jest tak rozpoznawalny jak ja kiedyś (big tires on back) Laughing

Pochwał: 7

PostWysłany: Sro 02 Lip, 08 7:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ogólnie jako samochód to spoko, ale jeżeli miałbym wybierać stary fiacik a nowy, to tutaj wybór jest jasny.

Powrót do góry
Sroken1

PostWysłany: Nie 21 Wrz, 08 22:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lipa by byla jak by mial powstac nowy fiacik 126p moim zdaniem i tak nic nie pobije starego
Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pon 22 Wrz, 08 7:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pobic nigdy nie pobije. Tak jak nowy garbus nie dorownuje staremu.Ale moze przez nowe malucha, ludziska z innych krajow poznaja naszego malczana.
jak na razie to niemcy ze szkoly pytaja sie co to za auto i przez jaka marke bylo produkowane.

PostWysłany: Pon 22 Wrz, 08 13:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mów im, że to wczesna wersja Passata Razz

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pon 22 Wrz, 08 14:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Albo protoplasta garbusa Razz

PostWysłany: Czw 11 Gru, 08 19:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to jak coś tam wprowadzili ?? bo ja kase rzem zebrał i kupić chcę
Powrót do góry
pyrcio_90 (Racibórz)

PostWysłany: Czw 11 Gru, 08 20:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

buahaha Laughing

Member
Member

1991 Fiat 126p BIS

PostWysłany: Czw 11 Gru, 08 20:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zero konkretow plote ktos puscil media rozdmuchaly i obiecanki cacanki a glupiemu radosc nowego malucha nie bedzie nigdy

http://www.polskajazda.pl/Profil,Fiat,126,Fiat,126,FSO,Polonez,ATU,Nissan,Bluebird/3969
Powrót do góry
Karol13 (Poznan)
Prezes oddziału
Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 11 Gru, 08 20:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

będzie nowy fiat ale ma się nazwyać podobno Topolino Wink ma mieć napęd na tył i silnik 900 moc ok.100km ale kiedy nie wiadomo Wink
www.maluch-poznan.com relacje z imprez motoryzacyjnych
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński