Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Nowe Grupy na forum

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Portal i forum - sprawy techniczne
Autor Wiadomość
szym_cios

Pochwał: 4

PostWysłany: Sro 02 Lip, 08 19:44    Temat postu: Nowe Grupy na forum Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Co wy na to zeby zrobic nowe grupy na forum np dla tych co nie maja malucha np:Sympatyk
Dla tych co mieli 126p ale sprzedali np:Vip

Jeśli pomysł wam sie nie podoba temat zamknac bez zbednych komentarzy Wink
Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sro 02 Lip, 08 19:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

szczerze mówiąc już raz z tym pomysłem ktoś wyskoczył (może nawet ja), ale większość memberów była na nie. ogólnie nie mam nic przeciwko nowym grupom na forum, ale to musi być pożadnie przemyślane żeby burdelu nie było.

PostWysłany: Sro 02 Lip, 08 19:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

I za jednym zamachem wprowadzic kolory dla odrebnej grupy...to tak na marginesie Rolling Eyes
Powrót do góry
Ozzy (Wpisz w Profilu skąd jeste!)

Pochwał: 7

PostWysłany: Sro 02 Lip, 08 23:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

równie dobrze można by podzielić forumowiczów na grupy ze względu na kolor malca. Myślę że to niezda egzaminu. Teraz jest dobrze, bardzo klarowny podział.

Powrót do góry
Kizar (Nysa)

Member
Member
Pochwał: 6

PostWysłany: Czw 03 Lip, 08 6:21    Temat postu: Re: Nowe Grupy na forum Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

szym_cios napisał:

Dla tych co mieli 126p ale sprzedali np:Vip
Wink

Szym cios proszę cię.. neidawno sprzedawałeś malca.. i teraz już ci się vip marzy Smile

a teraz tak serio.. za duża rotacja jest w tych kilku grupach więc po co nowe i nowy bałagan.. dorabianei i kombinowanie.. jest dobrze tak jak jest..
Powrót do góry
szym_cios

PostWysłany: Czw 03 Lip, 08 10:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

szym_cios napisał:
Jeśli pomysł wam sie nie podoba temat zamknac bez zbednych komentarzy

Kizar napisał:
Szym cios proszę cię.. neidawno sprzedawałeś malca.. i teraz już ci się vip marzy Smile

Chciałęm pomoc a nie zaszkodzić Wink
To była propozycja anie ze juz vip mi sie marzy mam to w dupie czy bede miał vipa czy nie ja tylko dodałemswpja propozycje...tyle z mojej strony
nie odpowiada zamykamy i nie piszemy głupich komentarzy.
Powrót do góry
Kizar (Nysa)

Member
Member

PostWysłany: Czw 03 Lip, 08 10:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

szym_cios napisał:
Jeśli pomysł wam sie nie podoba temat zamknac bez zbednych komentarzy

Kizar napisał:
Szym cios proszę cię.. niedawno sprzedawałeś malca.. i teraz już ci się vip marzy Smile

to raczej nie jest zbędny komentarz tylko uzasadnienie pol zartem pol serio.. wedlug mnie na forum sa wszytskie grupy tak jak nalezy.. każdy może sie znalesc w tym co mu odpowiada.. wolny sluchacz.. future member, i member..

Ostatnio zmieniony przez Kizar dnia Czw 03 Lip, 08 10:25, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
szym_cios

PostWysłany: Czw 03 Lip, 08 10:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to na co czekasz zamykamy panowie.
Powrót do góry
Kizar (Nysa)

Member
Member

PostWysłany: Czw 03 Lip, 08 10:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

daj innym se wypowiedzieć.. ja tu nei mam mocy sprawczej.. może większości osobom się spodoba ten pomysł. ja wyraziłem swoje zdanie..
Powrót do góry
szym_cios

PostWysłany: Czw 03 Lip, 08 10:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak by ktos inny niz ja dodał ten temat to by tu masa ludzi pisała a ze ja to zrobiłem to wejda zgnoja i po co mi to Wink
ale poczekam....
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Wto 08 Lip, 08 23:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak naprawdę uważam że nawet gupa wolny słuchacz jest niepotrzebna (poprostu mogło by nic nie być) Smile
szym_cios napisał:
kolory dla odrebnej grupy
To jedyna propozycja którą bym rozważał, nazywa się Color Ranks, i wygląda to tak że nick na forum ma różne kolory w zależności kim się jest (nie ma to wpływu na prawa dostępu tak jak grupy), pełni tylko funkcję ozdobną.
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Sro 09 Lip, 08 0:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No te kolory to jeszcze można by wprowadzić, czemu nie.
Powrót do góry
natalka (Katowice)

PostWysłany: Sro 09 Lip, 08 2:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dajcie spokoj z kolorami
na forum 106 jako posiadacz mam rozowy- wiecie jak to boli? jeszcze mnie jak mnie...ale płec męską ... Razz

PostWysłany: Sro 09 Lip, 08 17:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

natalka napisał:
na forum 106 jako posiadacz mam rozowy-

Pasuje ci Razz
No to działać z tymi kolorami Mr. Green
Powrót do góry
Demon126p (Loża Szyderców)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sro 09 Lip, 08 17:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeszcze powinien być podział na inteligentnych inaczej.
Powiedzcie mi co wam dadzą jakieś durne kolorki??Przedszkole czy co??

PostWysłany: Sro 09 Lip, 08 17:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Demon126p napisał:
Jeszcze powinien być podział na inteligentnych inaczej.

Tobie by sie przydała Devil Czepiasz sie wszystkiego jak rzep psieko ogona Twisted Evil
Co ty wiecznie masz okres Laughing Shocked
Powrót do góry
Demon126p (Loża Szyderców)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sro 09 Lip, 08 18:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Stary to nie ja na siłe próbuje wymyśleć coś nowego żeby pokazać jaki to ja jestem najfajniejszy z całej wsi.

Jeszcze wytłumaczcie sensownie co dadzą takie podziały??Że jak będe miec zielony kolerek to będe bardziej zajebiaszczy niz inni?? Crazy

PostWysłany: Sro 09 Lip, 08 18:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Yeah już myslałem ze nie odpiszesz Laughing

No masz racje ale jesli nie sprobujesz nie bedziesz wiedział jak to sakuje Mr. Green
Powrót do góry
natalka (Katowice)

PostWysłany: Sro 09 Lip, 08 18:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zgadzam sie z demonem, chyba nikt tu nie potrafi podac sensownej argumentacji bo jej po prostu brak.
jesli ktos ma jakies potrzeby chromoterapeutyyczne to niech bierze kredki i do dziela Razz

Member
Member

1985 Fiat 126p E

PostWysłany: Czw 10 Lip, 08 2:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jest dobrze jak jest. Kolorków się zachciewa... Blee
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński