Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Nowe forum
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4 ... 14, 15, 16  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Portal i forum - sprawy techniczne
Autor Wiadomość
scandaL (Warszawa)

Pochwał: 1

PostWysłany: Wto 24 Paź, 06 19:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

m.a.x.x. napisał:
Ja nie wiem skąd wasze problemy z logowaniem. U mnie chodiz cały czas. Trzeba tylko pamiętać zeby wchodzić na forum zawsze z www na początku (www.terytorium126p.pl/forum/) bo bez www to inny adres.

ale czego uzywasz? mozilly czy explorera? bo z explorerem to i ja nie mam zadnego problemu, ale na mozilly nie idzie
Powrót do góry
Qulek (Retrostyle)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Sro 25 Paź, 06 23:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Aaa i jeszcze jedna sprawa ktora mi soe kalos czas temu nasuneła.. brak odnosnika z forum na portal.. nie ma powrotu a to źle !! jedynie klikniecie w baner..

Member
Member

1991 Fiat 126p BIS

PostWysłany: Czw 26 Paź, 06 7:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ija mam jeszcze taki probem ze wchodze na forum widze ze sa nowe posty klikam na pokaz posty od ostatniej wizyty a tu wyskakuje ze nie znalezion postow pasujacych do twoich kryteriow czy jakos tak
Powrót do góry
Qulek (Retrostyle)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Czw 26 Paź, 06 8:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chacik mi poszedł !! Wreszcie sie udało Very Happy Shocked
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Czw 26 Paź, 06 13:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Qulek napisał:
...brak odnosnika z forum na portal...

Dodam Smile Tylko musze powalczyć żeby się zmieściło.

Nikita napisał:
wchodze na forum widze ze sa nowe posty klikam na pokaz posty od ostatniej wizyty a tu wyskakuje ze nie znalezion postow pasujacych do twoich kryteriow
Mi działa Smile
To może być problem z cookies. Zobacz czy usunięcie cookies nie pomoże.

scandaL napisał:
ale czego uzywasz? mozilly czy explorera?

PostWysłany: Czw 26 Paź, 06 14:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nom odnosnik z forum do portalu potrzeba zecz bo nie chce mi sie za kzdym razem wpisywac adresu Smile

Opera dobra rzecz polecam Smile
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Pon 30 Paź, 06 13:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zawsze możesz kliknąć w baner nad menu.
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Pon 30 Paź, 06 23:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzis kolejne optymalizacje, jesli ktos nie jest zalogowany to nie widzi czesci rzeczy na forum. Powinno to przyspieszyc jego dzilanie i poprawic indeksacje (w googlu bedziemy nr. 1 Smile )

PS. Poproszę o testowe PW żeby sprawdzić czy się mieści wszytko na górze.

PostWysłany: Wto 31 Paź, 06 1:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zawsze i wszedzie 1 !! nie tylko w googlach Smile

PostWysłany: Sro 01 Lis, 06 21:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy jest możliwa do ustawienia opcja ignoruj ?

uzupelnij profil o MIEJSCOWOSC! pozdro //scandaL
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Sro 01 Lis, 06 22:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tzn.? Na czym miała by polegać ta opcja?

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Czw 02 Lis, 06 8:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pewnie chodzi o to zeby nie było widziac postów danej osoby.. moge sie założyć o 1000000 zł ze to o mnie chodzi Very Happy Laughing

PostWysłany: Sob 04 Lis, 06 19:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

juz to b.dawno temu zauwazylem ale zawsze zapominalem o tym napisac
w skrzynce wiad. w zakladce "do wyslalnia" zapisuja sie wiad. ktore juz odbiorca dostal i przeczytal, a w zakladce "wyslane" sa te wiad. ktore jeszcze nie zostaly przeczytane
to nie powinno byc na odwrot??
Powrót do góry
marcin_rsl (RudaŚląska)

PostWysłany: Nie 05 Lis, 06 23:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

co z tą opcją ? da rade ustawić?

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Nie 05 Lis, 06 23:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

poszukaj w opcjach w swoim profilu. Jeśli nie ma, to raczej jest to awykonalne.
Powrót do góry
Nikita (Zarszyn)

Member
Member

1991 Fiat 126p BIS

PostWysłany: Pon 13 Lis, 06 22:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie no wytrzymywlaem sporo czasu jakos sie meczylem ale dzisiaj mnie to do salu doprowadzilo jak mialem to samo 5 razy pod rzad co jest do ku**y nedzy jak wchodze na forum widze ze sa nowe posty bo swieca kwadraciki na zielono kli kam w to pier****e zobacz posty od twojej ostatniej wizyty a tu mi wyskakuje kurew**ie

Nie znaleziono postow pasujacych do twoich kryteriow

i jak tu czlowieka ma szlag nie trafic hieh

sorki za wulgaryzmy aele mnie troche ponioslo hieh Very Happy
Powrót do góry
Evela (Wawka/Tychy)

PostWysłany: Pon 13 Lis, 06 22:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

spokojnie Nikuś Wink
to dziwne bo ja nie mam z tym problemu i nigdy (odpukac) nie mialam.
a z jakiej przegladarki korzystasz ?
Powrót do góry
Nikita (Zarszyn)

Member
Member

1991 Fiat 126p BIS

PostWysłany: Pon 13 Lis, 06 22:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak jacq z FF ale na starym mforum tak ie mialem a na innych forach tez taki nie wystepuje nawet na forum Malego Fan Klubu gdzie forum jest sprzezone ze strona podobnie jak tu
Powrót do góry
Jacq

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Pon 13 Lis, 06 22:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to nie klikaj w "posty od ostatniej wizyty" Devil ja jeszcze ani razu tego nie użyłem i dzięki temu mam mniej stresu i będę zył dłużej Laughing

PostWysłany: Pon 13 Lis, 06 22:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja mam i ff i opere i nie mam problemu.
to jest bardzo dziwna sprawa.
trzeba wezwac agentke muldora i skalinke Laughing
Powrót do góry
Qulek (Retrostyle)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Nie 19 Lis, 06 11:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Co sie działo z forum przez te pare dni ??

PostWysłany: Nie 19 Lis, 06 12:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zdechlo Razz

PostWysłany: Nie 19 Lis, 06 13:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jakto pare dni? mi tylko wczoraj nie szlo Mr. Yellow
Powrót do góry
Qulek (Retrostyle)

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Nie 19 Lis, 06 13:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No pare dni poprostu.. i dzis rano tez była jakas dziwna przerwa..

PostWysłany: Nie 19 Lis, 06 13:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no wroclaw tez byl odciety chyab z 2 dni od forum
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Portal i forum - sprawy techniczne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4 ... 14, 15, 16  Następny
Strona 3 z 16

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński