Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Nowe forum
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 14, 15, 16  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Portal i forum - sprawy techniczne
Autor Wiadomość
Qulek (Retrostyle)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Sob 23 Wrz, 06 23:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Choroby wieku dziecięcego.. niestety pewnie jeszcze nie raz tak bedzie..trzeba to przeczekac

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Nie 24 Wrz, 06 11:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mi też raz działa raz nie, poza tym czasem wylogowuje.
Powrót do góry
nermack (żywiec)
Prezes oddziału
Member
Member

PostWysłany: Nie 24 Wrz, 06 20:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A można wiedziec dlaczego raz wszystko jest po polsku a raz po angielsku ?? Rolling Eyes

Honda Civic 1,6 16V SOHC VTEC
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Nie 24 Wrz, 06 20:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chciałbym aby każdy problem był rozpatrywany w osobnym temacie.

Forum czasem nie działa bo są problemy z serwerem (nie z naszej winy).
Wszystko powinno być w języku który ustawia się w profilu, możliwe że fragmenty strony sa w innym języku bo nie wszytko jest przetłumaczone.

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Nie 24 Wrz, 06 21:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dalej nie działa mi powiadomienie na maila o PW a tobie Maxx?
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pon 25 Wrz, 06 9:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mi już działa.
Powrót do góry
nermack (żywiec)
Prezes oddziału
Member
Member

PostWysłany: Pon 25 Wrz, 06 10:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mi tez działa Jupi!

Honda Civic 1,6 16V SOHC VTEC
Powrót do góry
Jacq

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Pon 25 Wrz, 06 10:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

i mi również Wink
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Pon 25 Wrz, 06 23:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja też dostałem także powinno być OK.

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Nie 01 Paź, 06 15:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie wyswietla mi sie chat .. chce wejsc klikam i mam normalna stronke z pustym miejscem na chat .. czy musze doionstalowac jakas nowszą jave ??

No i jak powiadomienia nie działały tak teraz nie moge ich wyłączyć.. wyłączyłem powiadomienia o odpowiedzi na forum i ciągle mi przychodzą.. Chce tylko info o PW a o odpowiedzi nie !! ale nie moge sie tego pozbyc..
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Sro 04 Paź, 06 15:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Właśnie z chatem jest coś nie tak (?) ale jeszcze nie wiem co (wydaje mi się że problem jest po drugiej/nie naszej stronie).

Zastanawiam się czy napisu Terytorium Member nie zrobić automatycznie dla memberów (pod wypowiedzią w prawym dolnym rogu obok przycisku profil, GG, email) zamiast okrągłego scorpiona (pod Avatarem).

Wtedy więcej postów mieściło by się na ekranie bo napis jest nizszy niż skorpion.

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sro 04 Paź, 06 16:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

I tak byłoby lepiej AMEN. Możemy tak zrobić np. na próbę.
Powrót do góry
scandaL (Warszawa)

Pochwał: 1

PostWysłany: Sro 04 Paź, 06 21:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja mam nastepujacy problem
w 'panelu kontrolnym emblematow' zniklo moje zdjecie (co jest rownoznaczne ze nie mam teraz avatora), nie moge nic dodac ani zmienic...
Powrót do góry
Evela (Wawka/Tychy)

PostWysłany: Czw 05 Paź, 06 19:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oo wlasnie mam ten sam problem z avatarem. nie moge go dodac
Powrót do góry
Jacq

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Czw 05 Paź, 06 19:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

logujesz się na stronie portalu ---> klik w "twoje dane" ----> edycja i zmień zdjęcie emblemat ---> przeglądaj ---> wczytaj i gotowe Smile

co widać obok Mr. Yellow
Powrót do góry
Evela (Wawka/Tychy)

PostWysłany: Czw 05 Paź, 06 20:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no tak ale w profilu na forum tez powinno sie dac prawda ?
Powrót do góry
Jacq

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Czw 05 Paź, 06 20:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

of kors

w inny sposób nijak nie będziesz mieć avatara na forum
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Pią 06 Paź, 06 9:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Evela napisał:
no tak ale w profilu na forum tez powinno sie dac prawda ?
Na normalnym forum tak jest ale my mamy forum zintegrowane z Portalem. Problem w tym że synchronizacja przebiega w 1 stronę, czyli Portal zmienia avatary na forum ale nie odwrotnie.
Gdy Avatary są takie same prościej kojarzyć osoby oraz łatwiej kontrolować wielkość Avatarów (są automatycznie zmniejszane).

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Czw 12 Paź, 06 20:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pytanko mam.. skoro chat nei domaga.. to moze jest mozliwosc zrobienia shoutboxa ??

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Pon 16 Paź, 06 14:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

znów nie dostaje powiadomień na maila o PW

PostWysłany: Nie 22 Paź, 06 15:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

uzywa moze ktos z was Mozilly Firefox??
bo technicnie jest lepsza od Explorera, ale problem jest taki ze uzywajac jej (mozilly) raz loguje mi sie na forum a raz nie Confused
Powrót do góry
Jacq

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Nie 22 Paź, 06 19:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja używam FF w 99% wejść na forum loguje się automatycznie a tylko sporadycznie nie chce.

PostWysłany: Pon 23 Paź, 06 11:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

u mnie jest tak ze z mozilla to jak sie automatycznie nie zaloguje to nie mam nawet co probowac "recznie", bo i tak sie nie zaloguje.. musze wtedy do explorera wchodzic
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Wto 24 Paź, 06 14:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Qulek napisał:
Pytanko mam.. skoro chat nei domaga.. to moze jest mozliwosc zrobienia shoutboxa ??
Jak się nie uda z chatem to damy shoutboxa.
Ja nie wiem skąd wasze problemy z logowaniem. U mnie chodiz cały czas. Trzeba tylko pamiętać zeby wchodzić na forum zawsze z www na początku (www.terytorium126p.pl/forum/) bo bez www to inny adres.

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Wto 24 Paź, 06 17:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zawsze wchodze z www !! Zawsze Very Happy Wink
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Portal i forum - sprawy techniczne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 14, 15, 16  Następny
Strona 2 z 16

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński