| Autor |
Wiadomość |
pumex (Gdańsk)

|
Wysłany: Nie 08 Lut, 09 15:10 Temat postu: Niepodłączony kabel w skrzynce bezpieczników... |
|
|
Cześć,
zauważyłem dzisiaj, że w skrzynce bezpieczników mam jeden nie podłączony, zielony kabel. Problem w tym że nie wiem gdzie go podłączyć, bo mam wolne trzy miejsca - zgodnie z opisem na skrzynce C D i E - pod który z nich podłączyć ten kabel? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Lama (Litzmannstadt) Site Admin
Pochwał: 33
|
Wysłany: Nie 08 Lut, 09 15:30 Temat postu: |
|
|
| Czy ty wiesz ile jest zieonych kabli w maluchu? Dla śmiechu mogę powiedzieć ze tyle samo co czerwonych i błękitno-czarnych. Jak wszystki ci działa to to zostaw jak jest alb poszukaj dokąd on idzie i ze schematem instalacji powalcz a nie na pałę innej rady nie ma. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
krzysztofer00 (Łódź)

Pochwał: 13
|
Wysłany: Nie 08 Lut, 09 18:18 Temat postu: |
|
|
| a to ta kwadratowa skrzynka czy ta mała?? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
pumex (Gdańsk)

|
Wysłany: Nie 08 Lut, 09 18:54 Temat postu: |
|
|
Chyba mała Ta w prawym rogu od strony szyby patrząc od przodu samochodu  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nikita (Zarszyn)

Pochwał: 1
1991 Fiat 126p BIS
|
Wysłany: Nie 08 Lut, 09 22:11 Temat postu: |
|
|
foto a najleiej takie zeby bylo widac gdzie idzie ten kabel albo dobrze wyjasnij gdzie idzie i w sumie jak za nim bys poszedl to bys wiedzial do czego ale jak maluch nie jest twoj od poczatku istnienia to jakbys przejrzal cala instalacje to zdziwil bys sie ile potrafi byc nie podlaczonych kabelkow ktore aktualnie do niczego nie sluza u mnie w blekicie bylo ich dwa razy wiecej niz w orginalnej instalacji _________________ MOJA STAJNIA:
http://www.polskajazda.pl/Profil,Fiat,126,Fiat,126,FSO,Polonez,ATU,Nissan,Bluebird/3969 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
pumex (Gdańsk)

|
Wysłany: Nie 08 Lut, 09 22:13 Temat postu: |
|
|
Jutro jak słońce wstanie to postaram się zobaczyć dokąd idzie Maluch mój od niedawna, ale wcześniej był dziadka który napewno nic tam nie zmieniał, a wygląda jak oryginalny. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bobi (54°16)

Pochwał: 1
1997 Fiat 126p ELX
|
Wysłany: Nie 08 Lut, 09 22:25 Temat postu: |
|
|
Słuchaj, ja ostatnio naprawiając ręczny, natrafiłem na uwaga "odcięcie zapłonu"
Przełącznik jak w lampce nocnej - ukryty, żeby nikt nie znalazł  _________________ Mistrzów prostej pozdrawia pierwszy zakręt.
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/49118
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Milten (Kraków City)

|
Wysłany: Pon 09 Lut, 09 9:53 Temat postu: |
|
|
Jak dla mnie to jest masa..Najlepiej zostaw to tak jak jest..Tez mam taki kabel luźny _________________ 126tka - 1978' old school driving
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
pumex (Gdańsk)

|
Wysłany: Pon 09 Lut, 09 17:01 Temat postu: |
|
|