Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Niepodłączony kabel w skrzynce bezpieczników...

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika
Autor Wiadomość
pumex (Gdańsk)

PostWysłany: Nie 08 Lut, 09 15:10    Temat postu: Niepodłączony kabel w skrzynce bezpieczników... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cześć,

zauważyłem dzisiaj, że w skrzynce bezpieczników mam jeden nie podłączony, zielony kabel. Problem w tym że nie wiem gdzie go podłączyć, bo mam wolne trzy miejsca - zgodnie z opisem na skrzynce C D i E - pod który z nich podłączyć ten kabel?
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Nie 08 Lut, 09 15:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy ty wiesz ile jest zieonych kabli w maluchu? Dla śmiechu mogę powiedzieć ze tyle samo co czerwonych i błękitno-czarnych. Jak wszystki ci działa to to zostaw jak jest alb poszukaj dokąd on idzie i ze schematem instalacji powalcz a nie na pałę innej rady nie ma.
Powrót do góry
krzysztofer00 (Łódź)

Member
Member
Pochwał: 13

PostWysłany: Nie 08 Lut, 09 18:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a to ta kwadratowa skrzynka czy ta mała??
Powrót do góry
pumex (Gdańsk)

PostWysłany: Nie 08 Lut, 09 18:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chyba mała Wink Ta w prawym rogu od strony szyby patrząc od przodu samochodu Smile
Powrót do góry
Nikita (Zarszyn)

Member
Member
Pochwał: 1

1991 Fiat 126p BIS

PostWysłany: Nie 08 Lut, 09 22:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

foto a najleiej takie zeby bylo widac gdzie idzie ten kabel albo dobrze wyjasnij gdzie idzie i w sumie jak za nim bys poszedl to bys wiedzial do czego ale jak maluch nie jest twoj od poczatku istnienia to jakbys przejrzal cala instalacje to zdziwil bys sie ile potrafi byc nie podlaczonych kabelkow ktore aktualnie do niczego nie sluza u mnie w blekicie bylo ich dwa razy wiecej niz w orginalnej instalacji

http://www.polskajazda.pl/Profil,Fiat,126,Fiat,126,FSO,Polonez,ATU,Nissan,Bluebird/3969
Powrót do góry
pumex (Gdańsk)

PostWysłany: Nie 08 Lut, 09 22:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jutro jak słońce wstanie to postaram się zobaczyć dokąd idzie Smile Maluch mój od niedawna, ale wcześniej był dziadka który napewno nic tam nie zmieniał, a wygląda jak oryginalny.
Powrót do góry
Bobi (54°16)

Member
Member
Pochwał: 1

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Nie 08 Lut, 09 22:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Słuchaj, ja ostatnio naprawiając ręczny, natrafiłem na uwaga "odcięcie zapłonu" Laughing Laughing Laughing
Przełącznik jak w lampce nocnej - ukryty, żeby nikt nie znalazł Twisted Evil

Powrót do góry
Milten (Kraków City)

PostWysłany: Pon 09 Lut, 09 9:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak dla mnie to jest masa..Najlepiej zostaw to tak jak jest..Tez mam taki kabel luźny

PostWysłany: Pon 09 Lut, 09 17:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to w takim razie nie ruszam Wink
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Car Audio i elektronika Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński