Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Niemieckie szroty

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark
Autor Wiadomość
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sro 27 Sty, 10 21:40    Temat postu: Niemieckie szroty Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

http://www.autokrata.pl/artykul/niemiecki-szrot-7871

generalnie niemcy wyrzucają to czym większość poloczków nadal się podnieca.

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 27 Sty, 10 23:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja pierdziele ;/
to u nas jeszcze by tym pojeździł kupę czasu Shocked Shocked Shocked Shocked

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
kropek

Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Sro 27 Sty, 10 23:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

niektóre to prawie nowe Shocked
Powrót do góry
WitchDog (Łódź)

Member
Member

1985 Fiat 126p E

PostWysłany: Sro 27 Sty, 10 23:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to i tak wszystko do nas trafia:D

Pochwał: 3

PostWysłany: Czw 28 Sty, 10 8:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Praktycznie wszystkie mają 10 lat i więcej także to już wiek emerytalny Razz

Tutaj jeszcze coś w temacie http://moto.onet.pl/140225,6017277,1,zdjecie.html?node=27
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Czw 28 Sty, 10 12:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja dla jaj a Wy naprawde sie takimi autami jaracie ? Mr. Green Faja

PostWysłany: Czw 28 Sty, 10 13:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bo nie wszyscy mają takie grube portfele Confused a kazdy wie ile daje posiadanie swojego auta
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Czw 28 Sty, 10 14:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tu nie chodzi o grube portfele - większość tych samochodów na pewno nie jest w super kondycji.
Poza tym to pieprzenie o ekologii - wszystko ok, ale żeby przeprowadzić recykling tak dużej ilości samochodów na 100% jest sie na bakier z ekosytemem. Samo juz użycie energii będzie ogromne. Ale oczywiście to woda na młyn dla koncernów motoryzacyjnych które mogą sprzedać kolejne nowe pojazdy.

PostWysłany: Czw 28 Sty, 10 23:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak zawsze było że Polak od Niemca kupi Smile.A polak podpicuje i pojeżdzi z 5 lat albo i więcej.
Powrót do góry
Tomash85 (Staszów)

PostWysłany: Pią 29 Sty, 10 0:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak Niemiec dostaję 2500tyś euro to ja sie nie dziwie ze sobie mogą pozwolić na takie "cuś" Ja tam nigdy nie narzekam na samochody sprowadzane z Niemiec.Bardziej bójmy się Anglików...Ja już 10 przeżyłem co został przerobiony(wsio feelandery) i weź miej do takiego zaufanie...Niestety to już nie fabryka ale warsztatowa robota Embarassed
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński