| Autor |
Wiadomość |
Madd (Wrocław)
 Pochwał: 11 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Pon 04 Lut, 08 23:29 Temat postu: NEWSY! |
|
|
Ktoś jakiś czas temu zauważył, że na stronie głównej nic sie nie dzieje... To prawda, a tego brakuje i ktoś kto jako nowy wejdzie na stronę, może pomyśleć, że nikt się tym nie zajmuje.
Nawet na święta takie życzenia by się przydały, czy nowy rok.. a nic nie było..
No i ankietę by sie przydało zmieniać częściej. _________________ [img]http://img40.imageshack.us/img40/1020/osp.gif[/img] |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
SAS (Kraków/NTarg)
 Pochwał: 3
|
Wysłany: Pon 04 Lut, 08 23:35 Temat postu: |
|
|
Tu nawet nie o nowych ludzi chodzi, bo "starzy" też to zauważają.
p.s. już tyle czasu zastanawialem się nad zalożeniem tego tematu. _________________ Żyj aż do śmierci! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madd (Wrocław)
 Pochwał: 11 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Wto 05 Lut, 08 15:35 Temat postu: |
|
|
| SAS napisał: | | już tyle czasu zastanawialem się nad zalożeniem tego tematu. |
Trzeba było założyć... Ciesze sie, ze nie tylko ja myślę o tym w ten sposób. _________________ [img]http://img40.imageshack.us/img40/1020/osp.gif[/img] |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
SAS (Kraków/NTarg)
|
Wysłany: Sro 06 Lut, 08 13:13 Temat postu: |
|
|
Proponuje ankietę na samachód roku 2007.
Wystartowały by tylko te samochody, które przeszły remont właśnie w roku 2007. Tu już mody muszą wybrać, które z nich staną do konkursu.
Rownież artukuł w jaki sposób przygotować samochód do malowania. Jest nowy temat na forum o tym ale myślę że fajny zgrabny artykuł z opisem dobrych środków byłby na miejscu. Idąc dalej tym śladem, kolejny o pielęgnacji samochodów, lakieru tapicerki. Każdy cos ma swojego ulubionego, więc mozna napisać.
Pokażmy, że na tym forum, w tym klubie, też są ludzie, którzy są specjalistami i mają wiele mądrego do przekazania innym. _________________ Żyj aż do śmierci! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ekarol (kraków nh)

|
Wysłany: Sro 06 Lut, 08 14:44 Temat postu: |
|
|
O to mi sie podoba. A co myślicie nad konkursem najniższego malucha na naszym forum?? A ze specjalistami to jest dobry pomysł np SAS jest dobry obniżaniu auta pyknąć dane kontaktowe i juz i trzepać kasiore za rady hehe  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
SAS (Kraków/NTarg)
|
Wysłany: Sro 06 Lut, 08 17:14 Temat postu: |
|
|
| ekarol napisał: | | SAS jest dobry obniżaniu auta |
Czy ja nie wiem o czymś?
| ekarol napisał: | | co myślicie nad konkursem najniższego malucha na naszym forum |
To nie "fer", żeby ogłaszać samemu konkurs będąc pewnym że się ma wygraną w kieszni  _________________ Żyj aż do śmierci! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ekarol (kraków nh)

|
Wysłany: Sro 06 Lut, 08 18:11 Temat postu: |
|
|
| SAS napisał: | | Czy ja nie wiem o czymś? |
To był przykład SAS
| SAS napisał: | | To nie "fer", żeby ogłaszać samemu konkurs będąc pewnym że się ma wygraną w kieszni |
No zawsze mozesz w swoim obciac o 2 zwoje zeby chaczył po asfalce wszystkim  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
swiezak (Czestochowa)

|
Wysłany: Sro 06 Lut, 08 18:17 Temat postu: |
|
|
| SAS napisał: | To nie "fer", żeby ogłaszać samemu konkurs będąc pewnym że się ma wygraną w kieszni  |
to moze na najwyzszy ;] |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
SAS (Kraków/NTarg)
|
Wysłany: Sro 06 Lut, 08 19:36 Temat postu: |
|
|
Panowie dajcie już spokój
To jest poważny temat. _________________ Żyj aż do śmierci! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Moch (Łódź)

Pochwał: 16
1979 Fiat 126p ST
|
Wysłany: Sro 06 Lut, 08 19:38 Temat postu: |
|
|
Panowie - po prostu kolejny kokurs na auto roku 2007, mało aut przeszło remont w 2007 roku, ale wybierajmy spośród wszystkich aut. Chyba, że eliminujemy te, które totalnie są teraz w remoncie, nie do rozpoznania co i jak... _________________ Moje auto znajdziesz na TwojaFura.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
m.a.x.x. (Łódź) Site Admin
Pochwał: 2
1998 Fiat 126p EL
|
Wysłany: Czw 07 Lut, 08 21:46 Temat postu: |
|
|
Jeśli ktoś ma wenę i napisał jakiś artykuł proszę wysłać go na mój email a zamieszczę go na stronie (zdjęcia proszę wysyłać osobno z informacją gdzie jakie zdjęcie).
Memebrzy mogą pisać artykuły bezpośrednio na stronie. _________________
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|