Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
NEWSY!

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Portal i forum - sprawy techniczne
Autor Wiadomość
Madd (Wrocław)

Pochwał: 11
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pon 04 Lut, 08 23:29    Temat postu: NEWSY! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ktoś jakiś czas temu zauważył, że na stronie głównej nic sie nie dzieje... To prawda, a tego brakuje i ktoś kto jako nowy wejdzie na stronę, może pomyśleć, że nikt się tym nie zajmuje.

Nawet na święta takie życzenia by się przydały, czy nowy rok.. a nic nie było..

No i ankietę by sie przydało zmieniać częściej.

Pochwał: 3

PostWysłany: Pon 04 Lut, 08 23:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tu nawet nie o nowych ludzi chodzi, bo "starzy" też to zauważają.

p.s. już tyle czasu zastanawialem się nad zalożeniem tego tematu.

Pochwał: 11
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Wto 05 Lut, 08 15:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

SAS napisał:
już tyle czasu zastanawialem się nad zalożeniem tego tematu.

Trzeba było założyć... Ciesze sie, ze nie tylko ja myślę o tym w ten sposób.

PostWysłany: Sro 06 Lut, 08 13:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Proponuje ankietę na samachód roku 2007.

Wystartowały by tylko te samochody, które przeszły remont właśnie w roku 2007. Tu już mody muszą wybrać, które z nich staną do konkursu.

Rownież artukuł w jaki sposób przygotować samochód do malowania. Jest nowy temat na forum o tym ale myślę że fajny zgrabny artykuł z opisem dobrych środków byłby na miejscu. Idąc dalej tym śladem, kolejny o pielęgnacji samochodów, lakieru tapicerki. Każdy cos ma swojego ulubionego, więc mozna napisać.

Pokażmy, że na tym forum, w tym klubie, też są ludzie, którzy są specjalistami i mają wiele mądrego do przekazania innym.

PostWysłany: Sro 06 Lut, 08 14:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

O to mi sie podoba. A co myślicie nad konkursem najniższego malucha na naszym forum?? Smile A ze specjalistami to jest dobry pomysł np SAS jest dobry obniżaniu auta pyknąć dane kontaktowe i juz i trzepać kasiore za rady hehe Laughing
Powrót do góry
SAS (Kraków/NTarg)

PostWysłany: Sro 06 Lut, 08 17:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ekarol napisał:
SAS jest dobry obniżaniu auta

Czy ja nie wiem o czymś?

ekarol napisał:
co myślicie nad konkursem najniższego malucha na naszym forum

To nie "fer", żeby ogłaszać samemu konkurs będąc pewnym że się ma wygraną w kieszni Devil

PostWysłany: Sro 06 Lut, 08 18:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

SAS napisał:
Czy ja nie wiem o czymś?

To był przykład SAS Laughing

SAS napisał:
To nie "fer", żeby ogłaszać samemu konkurs będąc pewnym że się ma wygraną w kieszni

No zawsze mozesz w swoim obciac o 2 zwoje zeby chaczył po asfalce wszystkim Laughing
Powrót do góry
swiezak (Czestochowa)

PostWysłany: Sro 06 Lut, 08 18:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

SAS napisał:
To nie "fer", żeby ogłaszać samemu konkurs będąc pewnym że się ma wygraną w kieszni Devil

to moze na najwyzszy ;]
Powrót do góry
SAS (Kraków/NTarg)

PostWysłany: Sro 06 Lut, 08 19:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Panowie dajcie już spokój Exclamation

To jest poważny temat.

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sro 06 Lut, 08 19:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Panowie - po prostu kolejny kokurs na auto roku 2007, mało aut przeszło remont w 2007 roku, ale wybierajmy spośród wszystkich aut. Chyba, że eliminujemy te, które totalnie są teraz w remoncie, nie do rozpoznania co i jak...
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Czw 07 Lut, 08 21:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeśli ktoś ma wenę i napisał jakiś artykuł proszę wysłać go na mój email a zamieszczę go na stronie (zdjęcia proszę wysyłać osobno z informacją gdzie jakie zdjęcie).

Memebrzy mogą pisać artykuły bezpośrednio na stronie.
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński