Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Nasze perełki inne niż 126p
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark
Autor Wiadomość
Jasiek_prl (Zakopane)

PostWysłany: Wto 20 Gru, 11 8:17    Temat postu: Nasze perełki inne niż 126p Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam temat założyłem żebyśmy mogli pokazać nasze inne zabytkowe fury oprócz poczciwych maluszków mam nadzieję że jest Tu parę takich osób i że temat się rozwinie Twisted Evil Może jest nawet jakiś posiadacz Trabanta? Laughing teraz mnie czas goni ale wieczorem się postaram wrzucić parę zdjęć i opis mojego najukochańszego zabytkowego autka Cool
Powrót do góry
Sejek (Łódź)

PostWysłany: Wto 20 Gru, 11 9:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja mam dupowoza Vectre B ale to raczej nie jest zabytek Devil
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member
Pochwał: 5

PostWysłany: Wto 20 Gru, 11 12:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja mam skarpetę, shl-kę m11w, wskę (dopiero zacznę ją składać) i ogara Very Happy

PostWysłany: Wto 20 Gru, 11 13:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja mam Fiata 125p kombi (rocznik 96), na razie jeszcze w stanie przywracania go do ruchu, a dość często jeżdżę polonezem caro plus (rocznik 99) dziadka i golfem 3 (rocznik 93) mamy.

Organizator Manu'12
Pochwał: 8

PostWysłany: Wto 20 Gru, 11 14:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pomykam 3- biegową oplandeczoną Żuczyną mojego wuja Smile

Pochwał: 3

PostWysłany: Wto 20 Gru, 11 14:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja mam ogara 200 86r i i ogara przeznaczonego do stuntu bez papierów
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Wto 20 Gru, 11 15:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jawa 50 typ 20 1976r
Jawa 50 typ 23 1988r

obie na chodzie ale przydało by się wyremontować

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
mateuszgan (Będzin)

Future Member
Future Member
Pochwał: 2

PostWysłany: Wto 20 Gru, 11 16:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oprócz 126p mam Opla Agile 1.2 16v twinport 75km 2000r.
http://imageshack.us/photo/my-images/204/zdjcie0233f.jpg/
Powrót do góry
ikarus280 (Łódź)

PostWysłany: Wto 20 Gru, 11 16:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ja mam Wartburga 353w ,który przeszedł remont (1/4 zjadła rdza) i trampka 1,1 - też po remoncie.
Powrót do góry
mateuszgan (Będzin)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Wto 20 Gru, 11 16:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dawajcie zdjęcia!
Powrót do góry
młody2 (konin)

Future Member
Future Member
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Wto 20 Gru, 11 17:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja mam fiata 125p rok 88 kolor biały przebieg 11 tys km od nowosci i nowa rame ogar 200 do nastepnego projektu
Powrót do góry
Jasiek_prl (Zakopane)

PostWysłany: Wto 20 Gru, 11 18:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fajnie Panowie że prężnie odpowiadacie w temacie chwała wam za to Cool Tylko fajnie by było żeby każdy dał zdjęcia jak mateuszgan Very Happy a co do odpowiedzi ikarus280 to proszę daj zdjęcia Trabanta i wartburga bo wszyscy są napewno ciekawi ze mną na czele Laughing
Powrót do góry
Magic (Zelów/Bełchatów)

PostWysłany: Wto 20 Gru, 11 20:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

WSK 125 Przerobiona do Stuntu. Mz Ts 250/1 Wersja bardziej leśna Very Happy Skuter chiński, choppera (tzw łosia:D ) również chiński, i motorynkę. A i jeszcze bisior( z podtlenkiem LPG Very Happy ) ale bez papieru jest..
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Wto 20 Gru, 11 20:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pokaż no ten podtlenek lpg w bisie w dziale mechanika

Powrót do góry
Karol13 (Poznan)
Prezes oddziału
Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 20 Gru, 11 20:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Było Espero 1997 1,5 w lutym sprzedałem, bo już nie opłacał się robić i do tej pory żałuje Crying or Very sad
teraz są dwa fiaty 126p co znacie i jako dupowoz Punto II 1,2 16v 80KM rocznik 2002 kupione w styczniu 2011 z przebiegiem 37 tys km Wink Rolling Eyes
przez kilka miechów musiałem dojść do ładu z kompem - wieszał się, wymieniony rozrząd, świece, i tylko leje paliwo i jeżdżę Wink
www.maluch-poznan.com relacje z imprez motoryzacyjnych
Powrót do góry
Magic (Zelów/Bełchatów)

PostWysłany: Wto 20 Gru, 11 20:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

arek będę się kręcić w dzień koło niego to strzelę mu zdjęcie jak to wygląda i pokażę. Bo teraz za bardzo mi się nie chce tam iść...
Powrót do góry
poloska (Łódź)

PostWysłany: Wto 20 Gru, 11 21:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

-Romet Komar 1973r. (kiedyś model 2338 czyli z półautomatycznym sprzęgłem dziś zwykły silnik s38)
kupiony ze złomowiska na które oddał go właściciel urodzony w 1922r. Shocked
-Romet Ogar 200 1984r.
-Romet 50 t1 1980r. (dosyć rzadki model Rometa aczkolwiek bardzo udany) trasa 70 km ze wsi pod Wartą do Łodzi to żaden problem dla niego Twisted Evil

Member
Member

1985 Fiat 126p E

PostWysłany: Sro 21 Gru, 11 0:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

prócz 126p jest jeszcze neon, sztrucel CC i doszła honda...
rzuciłem palenie i prosze, jakoś daje radę utrzyma stadko Razz

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sro 21 Gru, 11 0:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

poloska nie chcesz motoryny sprzedać?? jak tak to wrzuć więcej zdjęć??
Powrót do góry
poloska (Łódź)

PostWysłany: Sro 21 Gru, 11 22:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Motoryna nie moja tylko młodszego brata i z pewnością nie na sprzedaż Wink

Member
Member
Organizator Manu'12

1992 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 22 Gru, 11 2:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ja mam Renault Scenic Razz 1.9CDI 2004r.

Pochwał: 3

PostWysłany: Czw 22 Gru, 11 4:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

MZ ETZ 251 Smile solidny wyrób DDR
foto: http://polskajazda.pl/Motocykle/MZ/ETZ-251/107761
ikarus280 (Łódź)

PostWysłany: Czw 22 Gru, 11 10:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oto auta które uratowałem z ojcem :
Najpierw był Trabant ,kupiony od gościa który nie mógł już jeździć.Cena 850 zł.zdjęć po kupnie nie mam bo aż mi się nie chciało trzymać korozji na fonie:

I Wartbugini 353w -kupiony zeszłej Zimy za 100 zł Zalegał właścicielowi na podwórku.
Zdjęć po kupnie też nie mam .Pamiętam że był porośnięty mchem ,poklejony silikonem,miał dywan domowy na podłodze która na nim się trzymała ,pomalowany farbą i totalny szmelc to był.
Spędziłem przy nim calutkie wakacje (nigdzie nie pojechałem),potem po szkole do Października i go robiłem.Oto efekty:

Podsufitka którą pomógł mi tata:

Silnik ,który nie był jeszcze sprawdzony:

I rdza co po nim została:

tarcze kotficzne

Próg:

Błotniki:

A TO TEŻ MOJA PEREŁKA INNA NIŻ 126P.

Pusia:

Very Happy

Ostatnio zmieniony przez ikarus280 dnia Czw 22 Gru, 11 11:14, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
mateuszgan (Będzin)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Czw 22 Gru, 11 10:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Trabant też spoko, kapa ze nie dwusuw, ale też spoko.
Powrót do góry
Driver (Zielona Góra)

Member
Member

1993 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 22 Gru, 11 20:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Świetny kot, który rocznik??? a tak poważnie to fajne autka Twisted Evil już niedługo będę miał ogara to wrzucę foty oprócz dwóch 126p to narazie nic Very Happy ale plany są Wink
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński