Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Nasze garaże, warsztaty

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark
Autor Wiadomość
ikarus280 (Łódź)

Pochwał: 5

PostWysłany: Wto 25 Paź, 11 20:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie mam garażu ale za to Tomek ma duże podwórko przy Francińszkańskiej 13.Zawsze można coś mechanikować bo sąsiedzi są spoko a nie jakieś społeczniaki w oknach.Więc serdecznie zapraszam byłoby raźniej Smile
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sro 26 Paź, 11 7:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jakby co też mogę użyczyć, albo z kanałem, albo bez Cool

PostWysłany: Sro 26 Paź, 11 12:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Magic napisał:
Również mogę udostępnić wojaży w moich garażach. Kanał jest jeden klucze są jak i ogrzewanie w jednym z nich Wink Podwórko w miarę duże jak coś Wink
Jestem z Zelowa (niedaleko Bełchatowa) jak co to można pisać Wink (Łódzkie jak by co Very Happy )

Identycznie u mnie i też Bełchatów Wink
Powrót do góry
Grzesioqpa (Łódź)

PostWysłany: Sro 26 Paź, 11 12:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam garaż, prąd kanał ogrzewanie jak się napali w piecu tylko wody bierzącej brak, i małe podwórko więc zawsze można coś zdziałac. Garaż jest w Łodzi przy tesco na widzewie Smile
Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pią 28 Paź, 11 22:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zgorzelec

Kanalu brak ale jakby ktos przejazdem byl i auto padlo to przyholuje wiekszym i udostepnie sprzet do naprawienia. W poblizu dobrze zaopatrzodny diler Fíata.

Telefon: 505 140 417
GG: 5710474
mail:christoph.hadank@onet.eu

PS. Temat do podpiecia ??

Pozdrawiam

Pochwał: 2

PostWysłany: Sob 29 Paź, 11 10:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Już podwieszony.
Chociaż lepiej Brat nie mówić ile ten Fiat ma koni.
- O.S.T.R.
Powrót do góry
incognito

PostWysłany: Nie 30 Paź, 11 3:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Podwieszony to sporo. Ale... Ale pochwale masz ode mnie. Jakakolwiek by nie byla, szacunek ludzi kierownicy ;P
Powrót do góry
BOLEKlodz (Łódź)

PostWysłany: Nie 30 Paź, 11 19:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To kliknij "+" przy poście Devil
- O.S.T.R.
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Nie 30 Paź, 11 21:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pochwałę może dać tylko autor tematu Razz

PostWysłany: Nie 30 Paź, 11 21:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale się wkopałem.
- O.S.T.R.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Hydepark Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński