Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Nalepki killera ;)

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka
Autor Wiadomość
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member
Pochwał: 6

PostWysłany: Nie 31 Sie, 08 22:29    Temat postu: Nalepki killera ;) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moje malutkie pytanko - czy ktoś wie gdzie mogę dostać takie naklejki? Very Happy

http://img230.imageshack.us/my.php?image=s6001822zf9.jpg

PostWysłany: Nie 31 Sie, 08 23:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pytaj Scorpiona skąd je dorwał ;] Jego autko, jego nalepki ;] Chyba najlepsze info uzyskasz ;]

A poza tym bajer niezły, ale sama nie odważyłabym się na małpowanie czyjegoś pomysłu. (Jeśli o to tu chodzi)

Pozdrawiam
Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member
Pochwał: 6

PostWysłany: Pon 01 Wrz, 08 8:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Już widziałem kilka aut z tymi naklepami i bardzo mi się podoba np. u mnie w Skierniewicach jeździ Golf 2 i Civic z takimi nalepami i bardzo mi się to podoba Wink

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 8
Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: Pon 01 Wrz, 08 11:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

allegro.pl
Powrót do góry
Rekin (Władca Piekieł)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 9

PostWysłany: Pon 01 Wrz, 08 11:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Generalnie jestem przeciwny naklejkom, a tymbardziej kopiowaniu czyichś pomysłów, czyli osławiony "Szymciosstyle". Wymyśl coś własnego, oryginalnego, a jeśli aZ tak Ci się to podoba, na alledrogo jest tego od groma Wink

PostWysłany: Pon 01 Wrz, 08 15:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rekin W zupełności się z tobą zgadam Wink
Powrót do góry
PimpQ (EZG)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 7

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 01 Wrz, 08 15:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A nie można samemu wykazać się inwencją twórczą, tylko płacić za to Question
Kawałek folii, skalpel i jazda Wink

PostWysłany: Nie 30 Lis, 08 15:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Co to kółko wzajemnej adoracji. Własna inwencja to po ki grzyb połowa gość tutaj z forum kupuje podklejane spojlery i progi, które mają inni, po co robią klapy na RUST. To jak pomaluje fele na biało to kopiuje bo ktoś już to zrobił? Bzdura, ktoś nakleił naklejki z allegro na auto i jak ja je nakleje to kopiuje bo on zrobil to przede mną? Rzeczywiście jego własny styl z allegro.

Po drugie nie widze w tym nic fajnego ani zabawnego, bo co zabawnego w tym że ma się znaczki symbolizujące cwon lub kasacje pieszego?? Ja w wypadkach nic śmiesznego nie widze, wieś stylez w/g mnie.
Powrót do góry
Ekjonar (Włoszczowa)

Member
Member
Pochwał: 4

2000 Fiat 126p EL Happy end

PostWysłany: Nie 30 Lis, 08 17:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Normalnie padam Laughing co z tego że ktoś ma te lepy? Jego sprawa! Może ciebie to coś tam a jego to śmieszy Laughing
Powrót do góry
pyrcio_90 (Racibórz)

Pochwał: 1

PostWysłany: Nie 30 Lis, 08 17:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no wg mnie jedynie z inwalidą nie jest śmieszne a reszta to kwestia gustu,mi sie podoba Smile

PostWysłany: Nie 30 Lis, 08 20:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pyrcio a czemu akurat z inwalidą mniej śmieszne jest skoro ci się podoba, p[rzejeżdzaniu inwalidów mówimy nie ale zdrowego to szlag z nim?? Laughing

Poprostu mówie co o tym sądze skoro jest na forum wiec służy do wyrazania opini, a z kopiowaniem stylu to głupota bo to nie jest jego autorski rysunek czy malunek aerografem tylko seryjna naklejka z allegro. Jak mozna kopiować cos co ma w ciul ludu.
Powrót do góry
Borys Jelcyn (stolica polski)

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Pon 01 Gru, 08 12:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wieś po całości:D nie ma co. taka naklejka to chyba tylko do darcia z kogoś łacha.
na golfa czy malucha dobra. na co innego nie nakleił bym czegoś takiego.

a z naklejki wynika, że policja jednak jest najbardziej nielubiana haha
Powrót do góry
Nowaczek (EL)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 3
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Wto 02 Gru, 08 22:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dla mnie wiocha pozostawcie moja wypowiedz bez komentarza mam swoje zdanie
moze wez sobie wytatuuj sobie na czole BKR " Boze Kopsnij Rozum " Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński