| Autor |
Wiadomość |
Aron (Skierniewice)

Pochwał: 6
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Silly_Me
![]()
|
Wysłany: Nie 31 Sie, 08 23:44 Temat postu: |
|
|
Pytaj Scorpiona skąd je dorwał ;] Jego autko, jego nalepki ;] Chyba najlepsze info uzyskasz ;]
A poza tym bajer niezły, ale sama nie odważyłabym się na małpowanie czyjegoś pomysłu. (Jeśli o to tu chodzi)
Pozdrawiam |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Aron (Skierniewice)

Pochwał: 6
|
Wysłany: Pon 01 Wrz, 08 8:16 Temat postu: |
|
|
Już widziałem kilka aut z tymi naklepami i bardzo mi się podoba np. u mnie w Skierniewicach jeździ Golf 2 i Civic z takimi nalepami i bardzo mi się to podoba  _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Franiu126p (z nienacka)
Użytkownik zbanowany Zakaz pisania Pochwał: 8 Ostrzeżeń: 4
|
Wysłany: Pon 01 Wrz, 08 11:12 Temat postu: |
|
|
| allegro.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rekin (Władca Piekieł)
 Użytkownik zbanowany Pochwał: 9
|
Wysłany: Pon 01 Wrz, 08 11:33 Temat postu: |
|
|
Generalnie jestem przeciwny naklejkom, a tymbardziej kopiowaniu czyichś pomysłów, czyli osławiony "Szymciosstyle". Wymyśl coś własnego, oryginalnego, a jeśli aZ tak Ci się to podoba, na alledrogo jest tego od groma  _________________ Powiedzcie coś nie tak, a zjem Waszego kota!
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Silly_Me
![]()
|
Wysłany: Pon 01 Wrz, 08 15:00 Temat postu: |
|
|
Rekin W zupełności się z tobą zgadam  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
PimpQ (EZG)

Pochwał: 7
1991 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Pon 01 Wrz, 08 15:36 Temat postu: |
|
|
A nie można samemu wykazać się inwencją twórczą, tylko płacić za to
Kawałek folii, skalpel i jazda  _________________ Podpis został wyłączony przez Administratora |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Grubszy (ŚWIĘTOGRÓD)
![]()
|
Wysłany: Nie 30 Lis, 08 15:41 Temat postu: |
|
|
Co to kółko wzajemnej adoracji. Własna inwencja to po ki grzyb połowa gość tutaj z forum kupuje podklejane spojlery i progi, które mają inni, po co robią klapy na RUST. To jak pomaluje fele na biało to kopiuje bo ktoś już to zrobił? Bzdura, ktoś nakleił naklejki z allegro na auto i jak ja je nakleje to kopiuje bo on zrobil to przede mną? Rzeczywiście jego własny styl z allegro.
Po drugie nie widze w tym nic fajnego ani zabawnego, bo co zabawnego w tym że ma się znaczki symbolizujące cwon lub kasacje pieszego?? Ja w wypadkach nic śmiesznego nie widze, wieś stylez w/g mnie. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ekjonar (Włoszczowa)

Pochwał: 4
2000 Fiat 126p EL Happy end
|
Wysłany: Nie 30 Lis, 08 17:33 Temat postu: |
|
|
Normalnie padam co z tego że ktoś ma te lepy? Jego sprawa! Może ciebie to coś tam a jego to śmieszy  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
pyrcio_90 (Racibórz)
 Pochwał: 1
|
Wysłany: Nie 30 Lis, 08 17:36 Temat postu: |
|
|
no wg mnie jedynie z inwalidą nie jest śmieszne a reszta to kwestia gustu,mi sie podoba  _________________ mogą się śmiać,mogą drwić, ale ja wiem jedno - 126p i tak będzie żyć! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Grubszy (ŚWIĘTOGRÓD)
![]()
|
Wysłany: Nie 30 Lis, 08 20:48 Temat postu: |
|
|
pyrcio a czemu akurat z inwalidą mniej śmieszne jest skoro ci się podoba, p[rzejeżdzaniu inwalidów mówimy nie ale zdrowego to szlag z nim??
Poprostu mówie co o tym sądze skoro jest na forum wiec służy do wyrazania opini, a z kopiowaniem stylu to głupota bo to nie jest jego autorski rysunek czy malunek aerografem tylko seryjna naklejka z allegro. Jak mozna kopiować cos co ma w ciul ludu. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Borys Jelcyn (stolica polski)
Użytkownik zbanowany Zakaz pisania Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Pon 01 Gru, 08 12:38 Temat postu: |
|
|
wieś po całości:D nie ma co. taka naklejka to chyba tylko do darcia z kogoś łacha.
na golfa czy malucha dobra. na co innego nie nakleił bym czegoś takiego.
a z naklejki wynika, że policja jednak jest najbardziej nielubiana haha |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nowaczek (EL)
 Użytkownik zbanowany Pochwał: 3 Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Wto 02 Gru, 08 22:49 Temat postu: |
|