Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Naklejki na tablice rejestracyjne.

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka
Autor Wiadomość
Madd (Wrocław)

Pochwał: 11
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Nie 13 Sty, 08 22:04    Temat postu: Naklejki na tablice rejestracyjne. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No właśnie... Czy na tablicę z flagą Polski można nakleić Unijną nalepkę?

http://allegro.pl/item292368827_unijne_naklejki_ue_na_tablice_rejestracyjne.html

Ostatnio zmieniony przez Madd dnia Nie 13 Sty, 08 22:17, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
SAS (Kraków/NTarg)

Pochwał: 3

PostWysłany: Nie 13 Sty, 08 22:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

O w pizdu jaki pomysł. I ilu juz dalo sie na to napbrać.
Ło matko

PostWysłany: Nie 13 Sty, 08 22:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja mysle że spokojnie można sobie przykleić tylko po co? nie widze w tym sensu...

Powrót do góry
Bilo (ERA)

Pochwał: 6

PostWysłany: Nie 13 Sty, 08 22:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie mozna.

Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Nie 13 Sty, 08 22:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A niby czemu nie można,. Nie wolno zaklejac tablic a nie pierdol*ąc sobie naklejkę z flagą unii zamiast polski
Powrót do góry
Bilo (ERA)

PostWysłany: Nie 13 Sty, 08 22:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tablica jest swego rodzaju dokumentem. Ma byc oryginalna i nie mozna jej w swietle przepisow przeslaniac. Udowodnij policjantowi ze naklejka jje nie przeslania i nie jest to falszerstwo Wink dowod leci i mandat gotowy. Po kiego kleszcze cos naklejac na te blachy? Rolling Eyes

Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Nie 13 Sty, 08 22:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mnie o wisi. I tak mi sie moje blachy nie podobaja Razz
Powrót do góry
Bilo (ERA)

PostWysłany: Nie 13 Sty, 08 23:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam takie samo podejscie Lama Laughing

Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Nie 13 Sty, 08 23:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No wiesz, zebym ja te blachy załatwiał sam to bym sobie wybrał co mi sie podoba i nie bylloby gadania, ale że to po poprzednim właścicielu zostały dla ciecia kosztów to sa jakie sa. Niemniej jednak gdyby "13" było na nich to by wyleciały natychmiast.
Powrót do góry
Bilo (ERA)

PostWysłany: Nie 13 Sty, 08 23:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja mam 77YY i jest ok Wink

Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Nie 13 Sty, 08 23:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fader miał w CIVIC'u LWM 1234 i to dopiero był wypas Twisted Evil
Powrót do góry
Bilo (ERA)

PostWysłany: Nie 13 Sty, 08 23:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fiu fiu Cool Wink

Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Nie 13 Sty, 08 23:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A najfajneijsze byo to, że jak fader z tymi blachami wrócił to powiedział mi że ma numery dwanaście trzydzieścicztery i nie załapałem od razu o co biega, ale po chwili myśle dwanaście trzydzieścicztery, qrwa 1234 ale zaje Mr. Green
Powrót do góry
SAS (Kraków/NTarg)

PostWysłany: Pon 14 Sty, 08 10:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No pewnie że nie można naklejać na tablice niczego.
Ciekawi mnie czy oferują też naklejki UE na nalejki na szybe Devil

PostWysłany: Pon 14 Sty, 08 19:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Może na szybę dostajesz naklejkę gratis, tylko numery musisz podać.
Powrót do góry
Demon126p (Loża Szyderców)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13

PostWysłany: Pon 14 Sty, 08 21:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Po pierwsze: po uj to komu??Ładniej bedzie wyglądac czy co??
Po drugie: naklejanie czegokolwiek na tablice to zakrawa o fałszowanie dokumentu,którym niejako jest tablica rej.

Member
Member

1985 Fiat 126p E

PostWysłany: Pon 14 Sty, 08 22:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

co za pałowaty pomysł... Ni wolno czegokolwiek zmieniać w tablicy rejestracyjnej...
A tak przy okazji, to po co unijna naklejka, wole te z polską flagą. A nie jakieś gwiazdki...

PostWysłany: Wto 15 Sty, 08 8:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

naklejka na tablicy i na szybie musi byc taka sama, albo flaga Polski albo UE
Powrót do góry
Franiu126p (z nienacka)

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 8
Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: Wto 15 Sty, 08 9:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pomijając legalność tego...

na UJ to komu? Laughing
Powrót do góry
szczaw (Białystok)

PostWysłany: Wto 15 Sty, 08 17:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To jest dla tych co chcą się poczuć europejczykami (jak byśmy nimi nie byli). Może gdzieś jest naklejka na szybę, aby też można tam było PL zakleić.
Powrót do góry
SAS (Kraków/NTarg)

PostWysłany: Wto 15 Sty, 08 18:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ja proponuje zamknąć ten temat Exclamation

Klik i zamknięty Wink //Demon126p
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński