Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
naklejka na przednią szybę, jaki kolor wybrać?
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka
kolor naklejki na przednią szybę?

biały
6%
 6%  [ 2 ]
czarny
10%
 10%  [ 3 ]
czerwony
6%
 6%  [ 2 ]
w/w + motyw
0%
 0%  [ 0 ]
inny
27%
 27%  [ 8 ]
Żadnej nie naklejaj !
48%
 48%  [ 14 ]
Wszystkich Głosów : 29

Autor Wiadomość
piter19850207 (Wrocław/Oława/WBO)

Pochwał: 3
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Wto 07 Paź, 08 23:24    Temat postu: naklejka na przednią szybę, jaki kolor wybrać? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam!

na wstępie się przywitam i przedstawię Very Happy
więc jestem Piter z okolic Wrocławia / Oławy, od niedawna użytkownik "terytorium126p"
posiadam od ponad roku malczana elx 1999 r. {31.12.98} Razz

kolor czerwony, felgi białe orginalne 12'' i teraz pytanko jaki sobie wybrać kolorek naklejki na przednią szybę??? kolor jednolity czy z jakimś motywem (chodzi mi dokładnie o te z allegro)

ogólnie rozpatruję trzy kolory biały, czarny lub czerwony, ale czy motyw jakiś lub napis na tym to już nie wiem Ekhm...

proszę o propozycje, tak żeby najlepiej wyglądało, ps. niedługo chcę przyciemnić tylne szyby

piszcie, czekam też na głosy w ankiecie
Powrót do góry
bartonq (Katowice)

Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Wto 07 Paź, 08 23:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja proponuję zóltą z niebieskim napisem mega tuning Mr. Green
bedzie wypas
Powrót do góry

PostWysłany: Wto 07 Paź, 08 23:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chyba na polewke no to dobre to będzie Very Happy
Powrót do góry
micha$

Pochwał: 4

PostWysłany: Sro 08 Paź, 08 7:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak dla mnie to najlepiej przezroczystą bez napisu Wink

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13

PostWysłany: Sro 08 Paź, 08 8:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na cholere ci to??
Lepiej zainwestuj w dobrą glebę zamiast na takie badziewia.

PostWysłany: Sro 08 Paź, 08 16:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak chcesz zrobic szau ciau pod remiza to pod kolor karoserii Razz

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sro 08 Paź, 08 16:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Coooo ?

Jakaś naklejka, przyciemnianie szyb, białe felgi.

OGARNIJ się. Zrób no coś fajnego z tym samochodem !

Member
Member
Pochwał: 1

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sro 08 Paź, 08 17:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja podobnie jak przedmówcy, radzę spojrzeć pod spód malucha, a nie tylko się podniecać tym co z zewnątrz. Podłoga lubi się rozczłonkowywać od nadwozia Twisted Evil

Powrót do góry
Madd (Wrocław)

Pochwał: 11

PostWysłany: Sro 08 Paź, 08 19:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

żadnej naklejki.

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sro 08 Paź, 08 19:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

żadnej naklejki, ale moim zdaniem przyciemnione szyby z góry tak jak w niektórych droższych samochodach nie jest takie głupie bo słońce nie razi.

PostWysłany: Sro 08 Paź, 08 20:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jako że kiedyś miałem nalepe to ja już za tym nieprzepadam, bo po roku szybko niszczeje, szczególnie zimą. Ale jak bym miał wybierać to dla Ciebie to jak na mój gust pasowała by nalepa czarna z czerwonymi jakimiś napisami typu FIAT 126P, TUNING, jakaś nazwa firmy audio, albo coś w tym rodzaju. Taka nalepa ma jedną zalete - nie świeci słońce na oczy podczas jazdy.
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sro 08 Paź, 08 20:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Były BARDZO rzadkie fabryczne szyby z zielonym paskiem u góry przednie. Ale naprawdę rzadko się zdarzały. Osobiście sam taką rozbiłem nieumiejętnym wyjmowaniem... Rolling Eyes Crazy

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 9

PostWysłany: Sro 08 Paź, 08 20:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ŻADNEJ Exclamation Jedynie co to ewentualnie przyciemniający pasek u góry przedniej szyby, też nie za szeroki, żebyś widział sygnalizatory świetlne bez pochylania głowy na dźwignię zmiany biegów Wink

Pochwał: 6

PostWysłany: Sro 08 Paź, 08 20:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moch napisał:
Były BARDZO rzadkie fabryczne szyby z zielonym paskiem u góry przednie

ja mam obecnie u siebie założoną taką szybę z tym, że dodatkowo w miejscu oryginalnego zielonego przyciemnienia mam szybkę przyciemnioną na czarno folią...
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sro 08 Paź, 08 21:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to zdejmij czarny pasio Cool

PostWysłany: Czw 09 Paź, 08 6:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tozto profanacja! jak moznamiec taki rarytas i nakleejaac jeszcze foolie czarna?! nie przyznawaj sienawet Razz

PostWysłany: Czw 09 Paź, 08 9:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

E no co wy... Jak można super rzadką szybę zakleićEkhm... Odklejaj te folie i zmieniaj szybę na normalna. Ile chcesz za taka szybę??

możemy się wymienić szybami hehe:)
Powrót do góry

PostWysłany: Czw 09 Paź, 08 9:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no i właśnie po to są koledzy z forum żeby coś doradzić albo odradzić, tylko nie wydzierajcie za przeproszeniem pyska na mnie Ekhm...

każdy robi to co mu się podoba Smile ale może macie racje...

wiem że na pewno sprawa jest do przemyślenia

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Czw 09 Paź, 08 9:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wolf88 - bardzo dobrze wygląda już seryjny ten pas. AHA - masz delikatnie zielony czy ciemno zielony. Bo były 2 rodzaje Lol - na serio...

PostWysłany: Czw 09 Paź, 08 11:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

da się taki gdzieś zamówić, żeby zrobili na szybie?? (byle nie folia...)
Powrót do góry
natalka (Katowice)

PostWysłany: Czw 09 Paź, 08 11:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chemik143 napisał:
da się taki gdzieś zamówić, żeby zrobili na szybie?? (byle nie folia...)

ja ci moge zrobic Very Happy
troche zielonego sprayu i linijka i pasek beedzie jak znalazl:P

PostWysłany: Czw 09 Paź, 08 11:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

te orginalne paski chyba są robione metodą przydymienia???
wiem że tak można szyby przyciemnić ale czy taki pasek jest tak robiony? Question

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Czw 09 Paź, 08 14:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Takie szyby są jeszcze chyba produkowane. Zorientujcie się na forum FPM. Forum Polskiej Motoryzacji.

PostWysłany: Czw 09 Paź, 08 19:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moch ten pasek o ile pamiętam idzie od jaśniejszego do coraz to ciemniejszego zielonego... ale na 100% jest to oryginalnie tak zrobione (zielona szybka u góry ni chu ja nie pasuje do koloru mojego malucha Rolling Eyes)
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Czw 09 Paź, 08 19:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak jak ktoś powiedział, załóż jedynie pasek przyciemniający Smile
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński