Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Nadkola

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka
Autor Wiadomość
reaper (Tarnowskie Góry)

PostWysłany: Sob 14 Lis, 09 15:01    Temat postu: Nadkola Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam Wszystkich.To mój pierwszy post na forum.Chciałem zapytac gdzie można zakupic nadkola do FL??Za wszelkie informacje z góry dziekuje.
Powrót do góry
SAMAEL66 (Inowrocław (kiedyś Finlandia))

PostWysłany: Sob 14 Lis, 09 15:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

proponuje małą wycieczkę do najbliższego sklepu motoryzacyjnego Smile ale tak na poważnie hehe to możesz tam tego nie znaleźć ehh to pozostaje allegro i np. to forum Smile względnie inne o 126p Twisted Evil
Powrót do góry
reaper (Tarnowskie Góry)

PostWysłany: Sob 14 Lis, 09 15:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A jakich mniej więcej cen mogę się spodziewac??
Powrót do góry
Rampula (Bytom)

Pochwał: 5

PostWysłany: Sob 14 Lis, 09 15:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale chcesz metalowe? zewnetrzne/wewnetrzne? przod/tyl? czy ochronne plastikowe?
Jesli szukasz blach to np Bytom ul. Smolenia maja praktycznie wszystko do kaszlaka, tak samo na ul. Witczaka na przeciwko myjni (dosc tani sklep).
A jak plastikowe to wsiadaj w auto i jedz na olmet. W czwartek stalo osiem maluchow, do wyboru do koloru Smile a policza Ci grosze albo dadza za darmo Smile

PostWysłany: Sob 14 Lis, 09 15:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Potrzebuje tyle prawe i lewe wewnetrzne i zewnetrzne i przednie prawe zewnetrzne metalowe wszystkie.A nie wiesz jak to mniej wiecej cenowo wyglada w tym sklepie??
Powrót do góry
Deidara

PostWysłany: Wto 09 Lut, 10 14:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy do Faiat 126 p z rocznika 91 mozną montować nad kola?
Oczywiście interesuje mnie koszt. Mr. Green
Powrót do góry
kropek

Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Wto 09 Lut, 10 17:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja też poszukuję zewnętrznych przód do EL ... ogólnie to 200 zł musisz mieć w kieszeni przy bardzo dobrych wiatrach na wszystko ale przeciętna żeby to wszystko kupić to z jakieś 350 zł powinno starczyć ... ja mam 2 zewnętrzne na przód ze sklepu 35 zł sztuka a wewnętrzne są droższe więc przelicz sobie ceny... ja teoretycznie i tak tanio złapałem

tak ogólnie to zaprezentuj swoje auto uzupełnij dane i przywitaj sie z ludźmi pozdrawiam Smile
Powrót do góry
Deidara

PostWysłany: Sro 10 Lut, 10 7:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hm, a nadkola takie by pasowaly z blachą? Tzn chodzi mi oto aby one poszerzały co nie co karoserie...
Mr. Green Mr. Green Mam na myśli wygląd sportowy Smile)
Powrót do góry
psutek (ETM)

Pochwał: 3

PostWysłany: Sro 10 Lut, 10 14:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja mam tylne błotniki i wewnętrzne nadkola do boba.nówki trzymam na jaką szczególną okazje ale jeśli chcesz to moge ci popchnąć tylko pytanie za ile

zostały zakupione w 91 roku jeszcze przez mojego dziadka
Powrót do góry
Deidara

PostWysłany: Sro 10 Lut, 10 14:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie, nie chce narazie się tylko orientuje Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Stylistyka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński