Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
My Fiat gRAT !
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
Sejek (Łódź)

PostWysłany: Wto 21 Cze, 11 20:07    Temat postu: My Fiat gRAT ! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oto mój parch Very Happy

Silnik seria i raczej tak zostanie. Wink
Lakier rdzawo-czerwony z palety Korozji Twisted Evil

Maluszek jest w trakcie produkcji

Plany do zrealizowania oczywiscie są :
-Gleba
-bagaznik i graty na dach
-poszerzona stal 12" lub 13"

narazie tyle

Foto

Tak wyglądał :

Aktualnie jest tak :

Dziś modyfikowalem zderzaki ale i tak jeszcze są za ładne Rolling Eyes
Powrót do góry
v max96 (cieszyn)

Pochwał: 3

PostWysłany: Wto 21 Cze, 11 20:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no gracik ładny jak się postarasz to wyjdzie z tego 126p Razz
Powrót do góry
Adrian. (Śliwice)

Future Member
Future Member
Pochwał: 5

PostWysłany: Wto 21 Cze, 11 20:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lepszy efekt by był jak by był cały rost .

Organizator Manu'12
Pochwał: 8

PostWysłany: Wto 21 Cze, 11 20:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

słuchaj....nie przesadzaj z rdzą bo maska Ci się rozsypie, i pilnuj podłogi... Smile a na tylni zderzak polecam nawierty i nabić trochę nitów tak jak tam namalowałeś wzór, skoro już w tym kierunku idziesz Smile no i znaczek jakiś kozacji załatw, albo szczura przyczep

Future Member
Future Member
Pochwał: 5

PostWysłany: Wto 21 Cze, 11 20:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak teraz patrzę. Co to jest za ulep ? Buda z pasem i błotnikami EL ? Laughing

PostWysłany: Wto 21 Cze, 11 20:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ja się zastanawiam, po co zamazuje rejestracje:?:
I tak z tych zdjęć da się odczytać, z każdego po jednej literze/cyfrze nie zamazanej i mamy pełną rej.

PostWysłany: Wto 21 Cze, 11 20:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

razor34 napisał:
lepszy efekt by był jak by był cały rost .

A mi caly w rdzy jakos nie pasuje Wink
Powrót do góry
piotrekwielki (Łódź, Przysucha)

Organizator Manu'12

PostWysłany: Wto 21 Cze, 11 20:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sejek napisał:

A mi caly w rdzy jakos nie pasuje

słusznie... znajcie umiar mocium Panie

PostWysłany: Wto 21 Cze, 11 21:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

piotrekwielki napisał:
słuchaj....nie przesadzaj z rdzą bo maska Ci się rozsypie, i pilnuj podłogi... Smile a na tylni zderzak polecam nawierty i nabić trochę nitów tak jak tam namalowałeś wzór, skoro już w tym kierunku idziesz Smile no i znaczek jakiś kozacji załatw, albo szczura przyczep

Maska to maska, można ją zawsze zmienić (ale ta co jest teraz łączy sie z Natural rost)
wzór na tylnym zderzaku nie jest namalowany Wink

razor34 napisał:
Tak teraz patrzę. Co to jest za ulep ? Buda z pasem i błotnikami EL ? Laughing

Aha zapomnialem dopisac ...
Tego maluszka dostalem okolo rok temu od Ciotki, stał u niej w oborze ponad rok i miał byc oddany na złom. a na zlom szkoda go wiec sobie od niej wziąłem i taki ulep byl, z tąd pomysl na ten styl do ktorego ten ulep idealnie pasuje.

dovers_ck napisał:
A ja się zastanawiam, po co zamazuje rejestracje:?:
I tak z tych zdjęć da się odczytać, z każdego po jednej literze/cyfrze nie zamazanej i mamy pełną rej.

Taki mialem kaprys to sobie zamazalem...
Powrót do góry
Szczepan (Łódź)

Member
Member
Pochwał: 2

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 21 Cze, 11 21:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Szczerze mi się nie podoba nito rat nito rost taki mieszaniec tylko zmarnowałeś dobrego czerwonego FL których już mało ( bez obrazy ) Wink no ale to twój bobek wiec powodzenia w dalszych pracach i zawitaj na spota w łodzi Very Happy

D'N'B-Dobry bass cały czas Very Happy
Nadworny awanturnik Mr. Green
Powrót do góry

Organizator Manu'12

PostWysłany: Wto 21 Cze, 11 21:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

przypominam, że auto kolega wyciągnął z obory....więc nie wiem czy tak do końca zmarnował

Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 21 Cze, 11 21:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no dobra le by go umył ogarną polerkę zrobił i jaki ładny FL by były tylko ze po dzwonie bo pas ma EL-a Very Happy

Powrót do góry
morrek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 17

1991 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Wto 21 Cze, 11 21:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeżeli mówisz, że tylko pas to mało spostrzegawczy jesteś Wink

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/98711
XD Very Happy
Powrót do góry

Organizator Manu'12

PostWysłany: Wto 21 Cze, 11 21:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pas...błotnik przynajmnie jeden...nie każdy ma czas kase a przed wszystkim chęci na full oryginał, co tutaj było by grubym przedsięwzięciem, rdza go troche zjadła więc...ważne że jeszcze pojeździ, a co do wyglądu, to na zdjęciach mam mieszane odczucia, zobaczymy na żywo co to za dziwadło

PostWysłany: Wto 21 Cze, 11 21:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Szczepan napisał:
no dobra le by go umył ogarną polerkę zrobił i jaki ładny FL by były tylko ze po dzwonie bo pas ma EL-a Very Happy

polerka dla tego lakieru co byl nic by nie dala Wink
On był bardzo zmęczony już ale wystarczylo odswiezyc silnik i chodzi jak malina.

Tylko ze mam do Was pytanie ale to juz w dziale "mechanika"
Powrót do góry
Szczepan (Łódź)

Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 21 Cze, 11 21:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

morrek ująłem to jako całość chodziło mi o całą 1/4 wiec wiesz spostrzegawczy jestem czytaj ze zrozumieniem Wink
Sejek a wez sproboj samom pastom tempo walnąć kawałek lakieru to zobaczysz że normalne polerka dała by rade go wyciągnąć Smile
P.S ustaw skąd jesteś Very Happy

Powrót do góry
morrek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 17

1991 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Wto 21 Cze, 11 21:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hmn nie wiem czy ktoś więcej zczaił, że mówisz o pasie i o błotnikach Rolling Eyes
Szczepan napisał:
ładny FL by były tylko ze po dzwonie bo pas ma EL-a Very Happy

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/98711
XD Very Happy
Powrót do góry
Sejek (Łódź)

PostWysłany: Wto 21 Cze, 11 21:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Szczepan napisał:
wez sproboj samom pastom tempo walnąć kawałek lakieru to zobaczysz że normalne polerka dała by rade go wyciągnąć Smile

Nie bo to mi polepszy lakier tylko a to do stylu raczej nie pasuje Razz
Powrót do góry
Szczepan (Łódź)

Member
Member

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 21 Cze, 11 21:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

morrek wiesz zostawię to bez komentarza Rolling Eyes
Sejek rób jak chcesz twój bobek Wink

Powrót do góry

Organizator Manu'12

PostWysłany: Wto 21 Cze, 11 21:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pas to pas...Szczepan a błotnik to błotnik

PostWysłany: Wto 21 Cze, 11 21:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Szczepan napisał:
P.S ustaw skąd jesteś Very Happy

wpisalem w "edycji profilu" a nie wyswietla sie kolo nicku
Powrót do góry
mateuszgan (Będzin)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Wto 21 Cze, 11 22:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bardzo fajny, tylko GLEBA GLEBA i jeszcze raz GLEBA musi być!!
Powrót do góry
Sejek (Łódź)

PostWysłany: Wto 21 Cze, 11 22:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mateuszgan napisał:
bardzo fajny, tylko GLEBA GLEBA i jeszcze raz GLEBA musi być!!

Jak pisalem wyzej, gleba bedzie.
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Wto 21 Cze, 11 22:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sejek Gleba będzie no nie ? Very Happy
Stary chcesz pomyslów na ten wóz??
pisz do mnie
z kumplem robimy UnonielotRATA Very Happy
Wpadne do lodzi to Ci pogniote go troche Glanem Very Happy
Porób wgniotki,na drzwiach i głotnikach,zderzaki poprzepalaj obok siebie dziurki i poprzeplataj kolorowe trytytki Smile
Połam zderzaki troche i wtedy poprzepalaj i przeplec trytytki fajnie wygląda Smile
Nabij nitami jakąs rdzwaą blaszke na zderzak,GLEBA,Wolny wydech(pustak)
zbij trójkącik i zawiń miejsce po nim folią streczową,,podrzyj fotele troche,znaczy poobdzieraj z poszycia,kiere też,podsufitówke jakoś popsuj,mam dalej pisac ?
ogólnie jest OKEY Smile

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
Sejek (Łódź)

PostWysłany: Wto 21 Cze, 11 22:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Stasiu126p napisał:
Sejek Gleba będzie no nie ? Very Happy
Stary chcesz pomyslów na ten wóz??
pisz do mnie
z kumplem robimy UnonielotRATA Very Happy
Wpadne do lodzi to Ci pogniote go troche Glanem Very Happy
Porób wgniotki,na drzwiach i głotnikach,zderzaki poprzepalaj obok siebie dziurki i poprzeplataj kolorowe trytytki Smile
Połam zderzaki troche i wtedy poprzepalaj i przeplec trytytki fajnie wygląda Smile
Nabij nitami jakąs rdzwaą blaszke na zderzak,GLEBA,Wolny wydech(pustak)
zbij trójkącik i zawiń miejsce po nim folią streczową,,podrzyj fotele troche,znaczy poobdzieraj z poszycia,kiere też,podsufitówke jakoś popsuj,mam dalej pisac ?
ogólnie jest OKEY Smile

Niektóre pomysly juz wykorzystalem wczesniej, z fotelami nic nie robie jak narazie i szyb zbijac NE BEDE Very Happy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następny
Strona 1 z 8

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński