Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
My 126p.Blue Elegant 96
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
Madd (Wrocław)

Pochwał: 11
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pon 04 Lut, 08 18:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Siexon, jak tam prace nad Maluchem, bo dawno sie nie widzieliśmy... Musze do Ciebie podjechać, obejrzeć co nawywijałeś Wink

PostWysłany: Sro 13 Lut, 08 13:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kurde czekam na zderzaki do mojego chechłaczka od BlackRaidera i coś juz gruby miesiąc nie przychodzą.Nie wiem co sie stało podobno to winna poczty ale jaka jest prawda-nie wiem!Tylko mam nadzieje ze nie zostałem zrobiony w kunia! Very Happy >ale myśle ze wszystko sie wyjaśni i dotrą do mnie zderzaczki całe i zdrowe!

Powrót do góry
SAS (Kraków/NTarg)

Pochwał: 3

PostWysłany: Sro 13 Lut, 08 13:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Spoko BlackRaider dupa nie jest i napewno ci nie oszukał.
Za dużo osób na tym forum go zna, po za tym to porządny gość (chyba Twisted Evil ) a poczta nie jedno ma juz na sumieniu więc...

PostWysłany: Sro 13 Lut, 08 14:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

SAS napisał:
Spoko BlackRaider dupa nie jest i napewno ci nie oszukał.
Za dużo osób na tym forum go zna, po za tym to porządny gość (chyba Twisted Evil ) a poczta nie jedno ma juz na sumieniu więc...

ja nawet nie śmiem myśleć,ze mnie oszukał,dla mnie wszyscy członkowie Terytorium 126p to porządni ludzie Very Happy

SAS napisał:
a poczta nie jedno ma juz na sumieniu więc...

no dokładnie poczta to straszne kręcioły kiedyś(nie wiem moze jakieś 2 lata temu)zamówiłem na necie jakąś rzecz do roweru naszczęście droga nie była i do tej pory jej nie dostałem.

Ostatnio zmieniony przez Siexon dnia Pią 15 Lut, 08 22:23, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Madd (Wrocław)

PostWysłany: Sro 13 Lut, 08 15:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Temat Poczty Polskiej jest bardzo przykry Laughing

A BlackRider na pewno by Cie[mnie] nie oszukał Wink Wink

PostWysłany: Sro 20 Lut, 08 15:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Niestety musiałem przeprosic mojego maluszka,za to że nie bedzie miał chromowanych zderzaków>Popier.... poczta nie może mi ich przysłać już chyba miesiąć czekam na zderzaki i napewno sie ich nie doczekam Evil or Very Mad

Powrót do góry
Kizar (Nysa)

Member
Member
Pochwał: 6

PostWysłany: Sro 20 Lut, 08 16:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

cierpliweosci badz dobrej mysli i tyle.. a zawsze jest cos takiego jak reklamacja.. po meisiacu spokojnei mozesz ja juz zlozycz.. w zasadzie nei ty a ten kto wyslal bo to on ma potwierdzenie nadania..
Powrót do góry
Siexon (Jelenia Góra)

PostWysłany: Sro 20 Lut, 08 16:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w tamtym tygodniu we wtorek te zderzaki były wysyłane juz trzeci raz i zapewne znowu leżą na poczcie,bo znowu zapomnieli wysłać.Co oni wogóle robią na tej poczcie? Evil or Very Mad

Powrót do góry
sigo (Katowice)

Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Sro 20 Lut, 08 17:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

spoko Siexon, jest potwierdzenie na papierku, wiec na lodzie jak co nie zostaniesz Smile Muszą dojsc Smile

Swoją drogą, myslałem ze juz je masz... Neutral
kizar napisał:
cierpliweosci badz dobrej mysli i tyle.. a zawsze jest cos takiego jak reklamacja.. po meisiacu spokojnei mozesz ja juz zlozycz.. w zasadzie nei ty a ten kto wyslal bo to on ma potwierdzenie nadania..

no wlasnie. Bedzie dobrze Smile
Powrót do góry
Siexon (Jelenia Góra)

PostWysłany: Sro 20 Lut, 08 17:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzięki chłopaki za słowa otuchy.No kurde poczekam jeszcze troche może dojdą Very Happy

Powrót do góry
Madd (Wrocław)

PostWysłany: Pią 22 Lut, 08 22:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzisiaj słysze: "Paczka do Ciebie" - ciesze sie, bo myśle "zderzaki Twisted Evil " Ale niestety, jeszcze nie. Moze jutro będą Wink

PostWysłany: Czw 29 Maj, 08 19:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kurcze kope czasu mnie tu nie było(czasu nie miałem)
Normalnie kurcze ile sie tu pozmieniało-niektóre maluszki to sie zmieniły nie do poznania! Shocked
No mój też może troszke się zmienił:

Aha tylko nie wiem czy to będzie dobrze wyglądać bo chcem zrobic takie coś na dachu(narazie to tylko projekt):

Ostatnio zmieniony przez Siexon dnia Czw 29 Maj, 08 19:40, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Bonus

Pochwał: 9

PostWysłany: Czw 29 Maj, 08 19:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lampa przeciwmgłowa i cofania wyglądają jak z dópy , zdejmij je i będzie dobrze . A co do przednich halogenów to też nie za bardzo ...
Powrót do góry
Demon126p (Loża Szyderców)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13

PostWysłany: Czw 29 Maj, 08 19:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bonus napisał:
Lampa przeciwmgłowa i cofania wyglądają jak z dópy , zdejmij je i ...

...będzie zabrany dowód.

Pochwał: 1

PostWysłany: Czw 29 Maj, 08 19:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

niżej panie, niżej Confused szachwnica nie bardzo mi sie widzi wole ta tradycyjna Smile

PostWysłany: Czw 29 Maj, 08 19:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bonus napisał:
Lampa przeciwmgłowa i cofania wyglądają jak z dópy , zdejmij je i będzie dobrze

no właśnie jak je zdejme to mi dowód zwiną tak jak mówi Demon,nie moge ich zdjąć ale będą wymienione na nowe<bo te już troche przeszły.

Lewy niżej bedzie oczywiście niedługo

Powrót do góry
bartonq (Katowice)

Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Czw 29 Maj, 08 20:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

na milosc boską zaloz orginalne klapy
Powrót do góry
Bronek (FSM)

PostWysłany: Czw 29 Maj, 08 21:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fakt, z przodu masz klape z FL, troche to psuje urok...

Klasyk i elegant- prawie jak ojciec i syn Smile
"Spadochroniarze nie umierają-idą do piekieł aby się przegrupować"
Powrót do góry
sigo (Katowice)

Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Czw 29 Maj, 08 21:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale strupogant Mr. Green
Powrót do góry
Madd (Wrocław)

PostWysłany: Czw 29 Maj, 08 21:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Klape w EL'a miałes dać Rolling Eyes

Pomysł z szachownicą mi sie nie podoba.

Zmieniłeś już mocowania zderzaków? Very Happy

ps. Miałeś takie plany, że malujesz itp itd... a tu co? Rolling Eyes

Pochwał: 1

PostWysłany: Czw 29 Maj, 08 22:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
ale strupogant

zawsze moze sie pozmieniac Smile

PostWysłany: Wto 03 Cze, 08 17:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Madd napisał:
Klape w EL'a miałes dać Rolling Eyes

Pomysł z szachownicą mi sie nie podoba.

Zmieniłeś już mocowania zderzaków? Very Happy

ps. Miałeś takie plany, że malujesz itp itd... a tu co? Rolling Eyes

Klape z El'a bym dał jak bym gdzies znalazł,ale najczęsciej tylko z FL'i tylko znajduje na szrotach,co do szachownicy na dachu to też mi się już odwidziało Very Happy
Jezeli chodzi o malowanie tak jakos wyszło,bo miałem już zaklepane na lakierni malowanie,ale zrezygnowałem,bo chodziły mi myśli po głowie aby sprzedac kaszlaka.Ale pod koniec czerwca jednak chce go pomalować,gadałem już z fachowcem TCS'em,który mi go chyba polakieruje.Kolor-narazie mie chce zdradzać Smile

Powrót do góry
Madd (Wrocław)

PostWysłany: Wto 03 Cze, 08 19:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No TCS na pewno maniany Ci nie odwali. Cieszy fakt, że zamierzasz zrobić Malca i go nie sprzedajesz Smile

PostWysłany: Sro 16 Lip, 08 21:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam jakieś postępy u mojego ziomka z Jelonki?Razz
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński