Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
MWM 2012 - Międzynarodowy Zlot 126p, Zvolen, 22-24.6.2012
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Motoryzacyjne życie - spoty, zloty, rajdy.
Autor Wiadomość
URBIHISZPAN (KIELCE)

PostWysłany: Czw 02 Lut, 12 18:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Koledzy,a gdzie mozna sie zapisywać?Gdzie się wnosi opłate?i skąd można wziąśc lepe umozliwiajacą wjazd na camping?
Powrót do góry
Driver (Zielona Góra)

Member
Member

1993 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 02 Lut, 12 18:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja też się szykuję na ten wyjazd Very Happy, jak byście mogli napiszcie tak jak kolega pyta
URBIHISZPAN napisał:
Koledzy,a gdzie mozna sie zapisywać?Gdzie się wnosi opłate?i skąd można wziąśc lepe umozliwiajacą wjazd na camping?
Powrót do góry
guti (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 3

1987 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Czw 02 Lut, 12 20:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wszystko wskazuje na to że ja też jadę Very Happy ale już nic nie wskazuje że malcem Sad
ale na Toruń to na pewno malcem Smile
Powrót do góry
Jasiek_prl (Zakopane)

PostWysłany: Sob 04 Lut, 12 20:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Panowie bardzo by było miło jak by któryś z Tych bardziej obeznanych w temacie napisał jak wygląda sprawa a mianowicie:
-gdzie lub komu daje się pieniądze na zlot
-jak wygląda sprawa z tymi naklejkami zezwalającymi na wjazd na kemping
-ile wynoszą średnie całe opłaty zlotu (oczywiście nie licząc jedzenia bo nie będziemy liczyć nikomu kto ma jaki apetyt do picia lub żarcia Laughing )
-I czy trzeba się jakoś i co najważniejsze ile wcześniej określić czy się jedzie czy też nie

To by było na tyle chyba że o czymś zapomniałem to dopiszcie Faja
Z góry wysokiej dzięki za odpowiedz Laughing
Powrót do góry
guti (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12

1987 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Wto 13 Mar, 12 22:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wie ktoś może więcej o zlocie?
gdzie jest kemping, ile za dobę za namiot i za auto ?
bo szukałem info i znalazłem z 2010r ale nie wiem czy są aktualne
Powrót do góry
Kaktuho (100-lyca)

PostWysłany: Pią 23 Mar, 12 18:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Co do opłaty za zlot to spoko.. jedziesz, dojeżdżasz meldujesz się na campie i tam wnosisz opłatę za pobyt (to nie oplata za zlot a za rozbicie namiotu lub ci zamożniejsi za domek) następnie udajesz się do firmy sklepu z częściami zwykle cala banda (prowadzi go kolega organizator zamieszania) i tam dokonuje się rejestracji wraz z omawiana oplata za zlot.... wiec nikomu wcześniej nie trzeba płacić zwyczajnie jesteś to płacisz bez przedpłat, kartek zapisów, kolejek po nocach ustanych itp Smile
Powrót do góry
guti (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12

1987 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Nie 01 Kwi, 12 16:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dobry żart Razz
Powrót do góry
Karol13 (Poznan)
Prezes oddziału
Member
Member
Pochwał: 1

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 01 Kwi, 12 17:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

heheh Laughing Laughing Laughing

ale FC też to zamieścili: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=160038760784867&id=104578552997555
www.maluch-poznan.com relacje z imprez motoryzacyjnych
Powrót do góry
Jasiek_prl (Zakopane)

PostWysłany: Pon 02 Kwi, 12 22:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tylko Panowie chodzi o to mniej więcej na ile trzeba się przygotować finansowo wiadomo że nie chodzi tu o jedzenie i picie bo nikomu nie będziemy liczyć ile zmieści Laughing chodzi głównie o koszty zlotu bez paliwa bo w gaznik też nie będziemy zaglądać Razz
Powrót do góry
Głodny (Sosnowiec)

PostWysłany: Sro 04 Kwi, 12 0:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zlot jest odwołany i to nie żart w związku z 1 kwietnia.
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sro 04 Kwi, 12 8:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

WTF ? dlaczego?

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
Mroziu126p (Wrocław)

PostWysłany: Sro 04 Kwi, 12 9:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

podobno jakas przebudowa drog czy cos Wink
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13
Pochwał: 2

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Sro 04 Kwi, 12 14:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Napisałem do Ludevita o oficjalne stanowisko Smile

Member
Member
Organizator Manu'12

1987 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sro 04 Kwi, 12 19:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pogięło ich Evil or Very Mad
Powrót do góry
Fifi (Bydgoszcz)

PostWysłany: Sro 04 Kwi, 12 19:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jako że zvoleń padł Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

zapraszamy na ogólnopolski oraz do budapesztu Wink
http://126meeting.info/

Mały Fan Klub Zaprasza
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Czw 05 Kwi, 12 21:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Stasiu126p - i Ty jesteś moderatorem tak? Hmmm... Rolling Eyes Mr. Green

Ludevit potwierdził, że zlotu w tym roku nie ma.

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 05 Kwi, 12 21:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kuuurde ;/ a chciałem pojechać no trudno

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Czw 05 Kwi, 12 22:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Info zostało już zamieszczone na pierwszej stronie tematu, na FB i w naszym kalendarium.
Szkoda...

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 17

1991 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Czw 05 Kwi, 12 23:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czyli tylko ja w to wierzyłem, że jest odwołany.

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/98711
XD Very Happy
Powrót do góry
radijio1712

PostWysłany: Pią 06 Kwi, 12 15:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak to nie ma zvolenia czemu??
Powrót do góry
m.a.x.x. (Łódź)
Site Admin
Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

1998 Fiat 126p EL

PostWysłany: Pią 18 Maj, 12 14:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Odklejam temat jako że zlotu nie ma...
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński