Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Monster Garage BY KROPEK!!
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 16, 17, 18  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
Milten (Kraków City)

PostWysłany: Czw 28 Paź, 10 19:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ILE!? ILE Cię wyniósł remont?! To chyba nie pokazywałeś wszystkiego co robisz przy aucie albo przepłacałeś za WSZYSTKO co się da mnie więcej 4ro krotnie Mr. Green Devil .

Powiem i powtórzę.. Zdanie rozpoczynamy duża literą a kończymy kropką.

Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Czw 28 Paź, 10 19:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

osobiście nie chcę tu jakiś kłutni bo ta era już minęła... ocynk mnie kosztował 2 tyś 4 tyś skompletowanie wszystkiego na nowych podzespołach jak i lakier nie cały 1000 oraz nagłośnienie... w między czasie doszły do dokupienia takie pierdoły jak uszczelki lewarek biegów nowy bo stary się popsuł czy zakupienie samej TWARDEJ MASY BITUMICZNEJ która za 1 arkusz kosztuje 16 zł a trzeba było co nie co wyłożyć... nie jeżdżę obecnie tym autem... tylko okazyjnie i nie żałuję włożonej kasy jak i również kupiłem sobie FL do poruszania się na co dzień EL dosłownie stoi przykryty kocami w warsztacie
a wydatków na ELEGANTA jest jeszcze trochę bo jest w planach wyrzucenie tylnej kanapy i skomponowania zabudowy audio lecz nie domowej roboty a profesjonalnie... obecnie wołano mi za coś takiego w granicach 2000 ... więc nadal bd inwestował
Powrót do góry
Milten (Kraków City)

PostWysłany: Czw 28 Paź, 10 20:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To gratuluje inwestycji Laughing

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Czw 28 Paź, 10 20:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wyglada jak rozjechany zuk Mr. Green

PostWysłany: Czw 28 Paź, 10 20:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tu się przyznam te koła to mi nie wyszły w mandze... poprawiałem kilka razy aby były delikatnie pod kątem i teraz dochodzę do wniosku że lepiej jak by w mandze były normalnie Very Happy Blee Embarassed
Powrót do góry
Marcinb858 (Ożarów)

PostWysłany: Czw 28 Paź, 10 23:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kropek gratuluje ukończenia blacharki Very Happy
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pią 29 Paź, 10 10:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Generalnie zainstaluj sobie polski słownik w Firefoxie, ciężko się czyta Twoje posty. Bez interpunkcji, bez polskich liter. Jakaś masakra.
To kala nasz język !

PostWysłany: Pią 29 Paź, 10 13:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fakt czyta się dramatycznie ale polewka z bzdur zawartych w treści postów, rekompensuje cały wysiłek Mr. Green .

PostWysłany: Pią 29 Paź, 10 23:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moch napisał:
Generalnie zainstaluj sobie polski słownik w Firefoxie, ciężko się czyta Twoje posty. Bez interpunkcji, bez polskich liter. Jakaś masakra.
To kala nasz język !
Ne marnuj klawiatury i tak nie posłucha bo wyjadł wszystkie rozumy w raz swoim Rolling Eyes

kropekLepiej pokaż to co tam wymodziłeś,bajkopisarzu Laughing
Powrót do góry
Domage (Sosnowiec)

PostWysłany: Sob 30 Paź, 10 8:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A bosmala sprzedałeś ?? Rolling Eyes
i czemu wszyscy widzieliśmy aukcje z nadwoziem tego malucha na allegro ?

Ostatnio zmieniony przez Domage dnia Sro 29 Gru, 10 13:45, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
seba650 (Skierniewice)

PostWysłany: Sob 30 Paź, 10 8:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tomash85 napisał:
Moch napisał:
To kala nasz język !
Ne marnuj klawiatury i tak nie posłucha bo wyjadł wszystkie rozumy w raz swoim

kropekLepiej pokaż to co tam wymodziłeś,bajkopisarzu

Już znowu zaczynasz -.- Ogarnij się. Razz

Chciałbym zobaczyć go w wersji końcowej, na zdjęciach Smile A może nawet dotknąć, bo to jednak fenomen w swojej klasie.

PostWysłany: Sob 30 Paź, 10 10:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

seba650 napisał:
Już znowu zaczynasz -.- Ogarnij się. Razz
Ja tylko chce zobaczyć to co wymodził.A ogólnie prawdę napisałem ze ma gdzieś jak ktoś mu wypomina ze robi MEGA błędy.
Powrót do góry
nurek3

PostWysłany: Sob 30 Paź, 10 12:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zdjęcia zdjęcia Exclamation

Widziałem ostatnio identyczną budę przed garażem na zaporoskiej tylko... że we Wrocławiu Laughing

Więc póki nie zobaczę to nie uwierzę Cool
Powrót do góry
kropek

PostWysłany: Nie 14 Lis, 10 18:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zdjęć nie pokażę do zlotu jeśli na zlocie mnie nie będzie to na wiosnę pokaże fotki ale nie chce zapeszać bo jak na razie z kasą stoję krucho bo zachciało mi się modzić piątego malucha tym razem zmierzę się ze swap-em

poniżej nowe tajle do eleganta reszta należy do waszej wyobraźni troche gratów z bisa w pudełkach i inne ciekawości ale głównie jestem zadowolony bo zorganizowałem sobie elegancki silnik 600 do tego felgi gwiazdy w bardzo dobrym stanie i niemal że nowe opony.
oraz 2 siedzenia z kadeta GTI kubły cywilne w welurze oraz 2x RECARO z BMW jedno siedzenie z BMW jest już w maluchu więc na zdjęciach widać tylko 1

A od nie dawna podjąłem się z ojcem budowy przyczepki do transportu malucha więc jest idealnie pod wymiary oraz z możliwością montaży najazdów... Zdjęcie ramy przyczepki trochę stare bo teraz jest sama rama z rurkami do burt i stoi na kołach resory od żuka zostało ją tylko ubrać w blachy

No i zachciało mi się zmierzyć tym razem z kolejnym maluchem ale tym razem na SWAP 1.2 przez te 4 dni wolne jeździłem po polsce i skupowałem różne ciekawostki... Między innymi flanszę, silnik, układ chłodzenia, i wiele wiele innych w efekcie brakuje mi tylko i wyłącznie malucha bo wszystko już mam łapę pod silnik też jakimś cudem udało się wykminić. Co do malucha już mam upatrzonego FL 86 rocznik stan 4- obity i wypłowiały ale ważne że brak inwazji korozji

Powrót do góry
NiKiEL (Piotrków Trybunalski)

PostWysłany: Nie 14 Lis, 10 18:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

u mnie w piotrkowie stoi FL za 550 zeta w stanie jak dla mnie zayebistym

!!! Projekt Fiat 126p 1.4 JUŻ RUSZYŁ !!!
Powrót do góry
kropek

PostWysłany: Nie 14 Lis, 10 18:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no ja obecnie tamtego malca mam za 200 zł + skrzynia i silnik z 600 gratis... minus auta to to że jest poobcierany i taki sobie ogólnie bo nim kiedyś kobieta jeździła... ale stan korozyjny mnie zadowala Smile bo tylko kilka purchli zero inwazji... dziś skompletowałem ten temat a jutro rano idę obejrzeć maluszka jeszcze raz i ustalić ostateczną cenę
Powrót do góry
Stasiu126p (kowal)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 10

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 14 Lis, 10 20:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kropek tego 1.2 kupiłes w łodzi ? czasem nie od krzysztofera ?? to jest 1.2 z głowicą 1.1 z tego co pamietam

Dziadek By Stasiu na kanale x)

Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
NiKiEL (Piotrków Trybunalski)

PostWysłany: Nie 14 Lis, 10 20:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja w piatek tego malca utargowałem przez telefon na 400 Razz i szczerze to mam na niego chęć Razz

!!! Projekt Fiat 126p 1.4 JUŻ RUSZYŁ !!!
Powrót do góry
kropek

PostWysłany: Nie 14 Lis, 10 20:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Stasiu126p nie. silnik wziąłem z radomia łapę kupiłem od kumpla z wawy a układ chłodzenia z allegro... flanszę wczoraj zakupiłem z ogłoszenia z forum... i nawet pasuje bez zarzutu
silnik z pustym kolektorem tłumik do dorobienia na własną wyobraźnię i do oczyszczenia rozrusznik bo się czasem przycina

PS: u Kszystofera byłem w czwartek po felgi te co na fotce ... w czwartek a nie dzisiaj
Powrót do góry
Milten (Kraków City)

PostWysłany: Nie 14 Lis, 10 21:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Po Polsce po części jeździ a przecinków nie umie wstawiać Mr. Green

PostWysłany: Nie 14 Lis, 10 21:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ty się wstydzisz w lustro spojrzeć... nie zaśmiecaj mi tematu niech moderator to usunie z łaski swojej
Powrót do góry
Milten (Kraków City)

PostWysłany: Nie 14 Lis, 10 21:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A zwrot "TY" piszemy z dużej.

PostWysłany: Nie 14 Lis, 10 21:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Milten, Laughing Laughing .

kropek, powodzenia w kolejnym projekcje Smile

PostWysłany: Pon 15 Lis, 10 6:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Milten do ciebie się brzydzę mówić z szacunkiem
seba650 dziś rano idę obejrzeć kolejnego malca do kupna na swap-owanie
Powrót do góry
Tomash85 (Staszów)

PostWysłany: Sro 17 Lis, 10 20:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Swapika na 1.2 robisz na opisie GGadu wyczytałem Razz
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 16, 17, 18  Następny
Strona 13 z 18

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński