Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Monster Garage BY KROPEK!!
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 16, 17, 18

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
Domage (Sosnowiec)

PostWysłany: Nie 02 Sty, 11 22:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kazik126p napisał:
bo na ogólnopolskim nas dopadnie

odbytu bez walki nie oddam Devil

A tak na serio:
Z kropka to niezły bajkopisarz się zrobił, nie mogę się doczekać kiedy zobacze te twoje cuda.
Powrót do góry
kropek

Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Nie 02 Sty, 11 23:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

żal mi stada baranów z tego oto forum TRT czyli was. bo "...(73)..." to była pewna odpowiedź na czyjeś pytanie a nie rocznik idźcie na leczenie... to co ja kupiłem to EL happy end który jest do handlu ... szkoda mi was... biedni ludzie oj biedni
Powrót do góry
kazik126p

PostWysłany: Nie 02 Sty, 11 23:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ładnie siebie opisałeś Smile Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Powrót do góry
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 6

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 03 Sty, 11 0:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kropek napisał:
to była pewna odpowiedź na czyjeś pytanie

Kto wie jakie było to pytanie, na której stronie tematu zostało zadane (o ile zostało) i skąd normalny, zdrowy umysłowo człowiek mógłby się dowiedzieć, że to była pewna odpowiedź na czyjeś pytanie? Dla tego, kto mi odpowie mam prezent-rarytas w postaci powietrza z 99r z mojej zapasówki.

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pon 03 Sty, 11 10:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

DJ Turn napisał:
kropek napisał:
żal mi stada baranów z tego oto forum TRT czyli was. bo "...(73)..." to była pewna odpowiedź na czyjeś pytanie a nie rocznik idźcie na leczenie... to co ja kupiłem to EL happy end który jest do handlu ... szkoda mi was... biedni ludzie oj biedni

Czesc Kropus, co nam dzisiaj pokazesz? Laughing Laughing Laughing Ja kce zebys wypolerowal maske Crying or Very sad
Powrót do góry
Domage (Sosnowiec)

PostWysłany: Pon 03 Sty, 11 17:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kropek jest jeszcze jakieś forum na którym się udzielasz ?? czy to jest ostatnie ? Rolling Eyes
Powrót do góry
staszekv (Kębłowo)

PostWysłany: Wto 04 Sty, 11 22:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

73 - z radia cb to pozdrowienia:P Kropek wszytski słał pozdrowienia Very Happy

KRopek co z bosmalem ?? istnieje ?
Powrót do góry
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 05 Sty, 11 1:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wszystkich nie. To nie były pozdrowienia tylko "pewna odpowiedź na czyjeś pytanie' Exclamation Nie oddam tak łatwo powietrza z zapasówki Exclamation Gramy dalej.

PostWysłany: Sro 05 Sty, 11 21:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tomek84 napisał:
http://allegro.pl/126p-swap-1-2-pelen-osprzet-do-wlozenia-tuning-i1382749927.html
A co to swapa na niby 1.2 nie będzie Laughing

Chciałbym jedynie zauważyć że całe auto można kupić za te cene...

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 05 Sty, 11 22:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czas konkursu minął. Powietrze w zapasówce zostaje u mnie!
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 16, 17, 18
Strona 18 z 18

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński