Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Moje czerwone maleństwo
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
sr99 (Środa Wlkp)

Pochwał: 3

PostWysłany: Wto 07 Kwi, 09 13:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kiedy będą alu Razz Very Happy
Powrót do góry
Bronek (FSM)

Pochwał: 6

PostWysłany: Sro 15 Kwi, 09 16:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chwilowa przerwa w pracach, trzeba trochę pojeździć:

Klasyk i elegant- prawie jak ojciec i syn Smile
"Spadochroniarze nie umierają-idą do piekieł aby się przegrupować"
Powrót do góry
pyrcio_90 (Racibórz)

Pochwał: 1

PostWysłany: Sro 15 Kwi, 09 16:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ooorzesz Ty!!!!!!!!!!! piękny...i dlatego chciałbym mieć eleganta...gładki plus sc lustra Smile jeszcze listwy boczne bym ściągnął Wink suuuuper jest! zachwyt Very Happy

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 9

PostWysłany: Sro 15 Kwi, 09 18:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dżizas ku*wa ja pie*dolę Exclamation Exclamation Exclamation Ale żeś go odpimpował chłopie! Razz A w środku jak w kościele Mr. Green Aż żal wsiadać i brudzić Wink

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sro 15 Kwi, 09 18:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fajnie fajnie wyglada, nie da sie ukrac.

Fotele bys mu na jakies konkretniejsze wymienil moze?

szto to za kierownica? zawsze mialem zapytac i zapominalem. Mr. Green

PostWysłany: Sro 15 Kwi, 09 18:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Harnas napisał:

Fotele bys mu na jakies konkretniejsze wymienil moze?

szto to za kierownica? zawsze mialem zapytac i zapominalem. Mr. Green

Te fotele są dla mnie najlepsze, i długo ich szukałem więc szybko nie zmienie, a kiera z katalogu firmy JACKY z Wrocławia Wink

Powrót do góry
Wolf88 (RymanówZdrój/Krosno)

PostWysłany: Sro 15 Kwi, 09 18:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ładnie maluszek się prezentuje na wiosnę Smile początkowo myślałem że szare zdesie średnio będą wyglądać ale jestem mile zaskoczony... jak dla mnie bomba Faja
k4rol_

PostWysłany: Sro 15 Kwi, 09 20:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Powiem wam szczerze, że zawsze zachwycałem się tym malcem.. (jak dziecko).. jest to najpiękniejszy samochód polskich dróg.. mam całą kolekcje zdjęć tego autka (oczywiście z forum) i pokazuje znajomym, których przekonuje do fiata 126p.. oczywiście da się usłyszeć.. 'sprzedaj go', 'kup coś lepszego', 'nie pakuj w niego już pieniędzy', 'daj spokój już z nim'.. zawsze innaczej patrzą po obejrzeniu paru fotek.. Naprawdę podziwiam Cię za to co dla niego robisz.. jak to mówi profesor u mnie w szkółce: 'masz plus!' .. duży plus!... Pozdrawiam Cię serdecznie i dbaj o niego.. :d
Powrót do góry
piter19850207 (Wrocław/Oława/WBO)

Pochwał: 3
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sro 15 Kwi, 09 20:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fajno, świeci się jak psu torba Wink, a fotele masz normalne elegantowskie? jeśli tak to one dla mnie też są najlepsze i najwygodniejsze

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry
Bronek (FSM)

PostWysłany: Sro 15 Kwi, 09 20:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

k4rol_ -dziekuję Wink
piter19850207 napisał:
a fotele masz normalne elegantowskie? jeśli tak to one dla mnie też są najlepsze i najwygodniejsze

Tak to oryginalne fotele z EL Wink

Powrót do góry
Rampula (Bytom)

Pochwał: 5

PostWysłany: Sro 15 Kwi, 09 20:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ideał, ideał i jeszcze raz ideał Wink właściciel nie da mu zginąć, jak widziałem w Poznaniu jak Bronek się obchodził z Maluszkiem to pozostaje każdemu fiacikowi życzyć takiego właściciela Wink

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sro 15 Kwi, 09 20:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy on wyjechał kilka dni temu gdzieś schowany z zaplecza polmozbytu i dostał szybko pare tajli tuningowych? Mr. Green bo tak wygląda

PostWysłany: Sro 15 Kwi, 09 21:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziękuje chłopaki, no ideał to nie jest, ale staram sie by jako tako wyglądał, jak skończę orzeszka za kiedyś, to przyjdzie pora żeby z EL zrobić porzadek Wink

Powrót do góry
Bonus

Pochwał: 9

PostWysłany: Sro 15 Kwi, 09 21:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Należy mu się to , ale i tak świetnie się prezentuje , no i do tego pieknie usiadł Cool
Nie bolą cię oczy od tych zegarów ?
Powrót do góry
Rampula (Bytom)

Pochwał: 5

PostWysłany: Sro 15 Kwi, 09 21:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jaki porządek? tam sie nie ma do czego doczepić...po prostu dwa lubuskie maluchy to moje niedoścignione ideały Smile

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 15 Kwi, 09 22:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ładny jest naprawde Very Happy
Tylko pogratulowac i pozazdroscic
No to Bronek na Wolsztyn maluchem smignie a ja jeszcze nie wiem Rolling Eyes
pozdr

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
Madd (Wrocław)

PostWysłany: Czw 16 Kwi, 09 10:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przydałyby mu sie welurowe dywaniki, bo gumy wyglądają nieciekawie Smile Już ciepło jesti sucho, więc można wsadzić Smile

No i ja bym mu dał jakąs ładną kierownice Smile Bo ta jest tjuninkowa Blee Blee

Tak czy inaczej rewelacja, ładne zdjęcia Smile

PostWysłany: Czw 16 Kwi, 09 18:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Auto super wyglada, ale jakby powiekszyć zdjecie przedniego pasa to widać jak zaprawki wyłażą?Czy tak jest normalnie czy to jakieś krople wody? Rolling Eyes
Powrót do góry
Bronek (FSM)

PostWysłany: Czw 16 Kwi, 09 21:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To zaprawki, zerknij stronkę albo 2 wcześniej to zobaczysz jak je robiłem ...

Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pią 17 Kwi, 09 9:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Super samochodzik. Szkoda, że zamiast "zapaszków" na lusterku nie ma np. gumowych korków piłkarskich, albo rękawic bokserskich, szkoda również że pas przedni na dole nie jest czerwoniutki.

Generalnie kierownica nigdy mi się nie podobała - mimo, że nowa, zadbana i "pachnąca". Ale ogólnie jeden z niewielu ELi jakie naprawdę lubię !

Nakładki na pedały won- niezależnie czy prezent na komunię, czy od dziewczyny... nie jest "super" z nimi.

PostWysłany: Sob 18 Kwi, 09 1:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A właśnie, że jest super. Jeśli Ty możesz mieć białą tarcze w kapliczce, to Bronek może mieć nakładki na pedały. koniec tematu.

PostWysłany: Sob 18 Kwi, 09 16:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja tak samo już nic bym w nim nie zmieniał... wg mnie jest boski/oryginalny taki jak teraz Exclamation
grucha89 (Racibórz)

PostWysłany: Pon 11 Maj, 09 18:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

piekny jest ten elegancik Smile 100% pozytyw dla ciebie za ten efekt wizualny tego maluszka Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14
Strona 14 z 14

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński