Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Moja perełka

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
TRENZ (SJZ)

PostWysłany: Sob 02 Sie, 08 15:42    Temat postu: Moja perełka Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak wyglądał jak zakupiłem za cenę 500zł

Dane techniczne:
pojemność silnika: 652 ccm
moc silnika: 24 KM
rocznik 1994
wydech: seryjny
ilość biegów: 4
ilość miejsc: 2
kolor: czerwony
inne: fotele lotnicze, budzik oraz kiera z eleganta

Modyfikacje:
Po zakupie odrazu wywaliłem plastiki z tylnej klapy oraz znaczek 126p,
ze środka wyleciały gumowe wycieraczki, kanapa tylna, gaśnica, koło zapasowe i wiatrak od nawiewu;

[02.05] fiacior dostał białe kierunkowskazy przednie;

[03.05] wycieraczki chrom;

[15.05] przyciemnienie szyb:

[24.05] zaszpachlowanie dziur na drzwiach po ściągnięciu listw bocznych:

[28.05] Zakupiłem radio CB MIDLAND 1001z

[02.06] Antena CB President Missouri

[17.07] Radioodtwarzacz MP3 JVC KD-G 342

[26.07] Tuba basowa BLAUPUNKT GTt 1200 mk II 650W

Środek obszywam skajem (niby skóra) kolor: jasny beż. Jak skończę pokaże na foto.

Sprzęt audio jeszcze niepodłączony ponieważ nie mam jeszcze wzmacniacza.

[26.08] Doszedł jeszcze jeden gadżet który sprezentował mi kumpel czyli syrena policyjna zamiast tradycyjnego brzydkiego maluchoskiego klaksonu.

Ostatnio zmieniony przez TRENZ dnia Pią 29 Sie, 08 7:37, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
krzysztofer00 (Łódź)

Member
Member
Pochwał: 13

PostWysłany: Sob 02 Sie, 08 15:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

cowpoxy wywal Wink
Powrót do góry
TRENZ (SJZ)

PostWysłany: Sob 02 Sie, 08 15:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

co wywalić :p??
Powrót do góry
krzysztofer00 (Łódź)

Member
Member
Pochwał: 13

PostWysłany: Sob 02 Sie, 08 16:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kołpaki.
i wpisz w profilu z kąd jesteś
Powrót do góry
natalka (Katowice)

PostWysłany: Sob 02 Sie, 08 17:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

krzysztofer00 napisał:
z kąd jesteś

chybaa skąd

bartonq
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Sob 02 Sie, 08 17:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

FL jak FL nic szeczególnego, pomaluj go po całosci zeby nei było takich łat i jakoś to będzie.
Tak kiera to nei jest z eleganta. Zwyczajna kiera FL'owska tyle że ma przycisk klaksonu CC/EL

O lokalizacji również wspomnę Exclamation
Powrót do góry
Franiu126p (z nienacka)

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 8
Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: Sob 02 Sie, 08 20:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mhmmm... Całkiem ładna prawie seryjka Wink CB niezłe, mam dosyć bliskie kontakty z takim samym. Niestety, szybko się rozstraja.
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sob 02 Sie, 08 21:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wreszcie NIE EL. Do malowania, do obniżenia, fele założyć odpowiednio szerokie i pogadamy.

Pochwał: 6
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Nie 03 Sie, 08 11:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Modyfikacje zaczete od d...py strony. Wywaliles kase na radyjka i to dwa.... tubki i zapewne inne swiecidelka. Po kiego kleszcza pozbyles sie tych listew jesli pozostal szeroki plastik z przodu i z tylu. W pierwszej kolejnosci powinna pojsc kasa w blache lakier zawieche i silnik.. nie wspomne o felach i oponach a nie radyjka i wzmacniacze antenki i tuby. Takie jest moje zdanie

Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL
Powrót do góry
TRENZ (SJZ)

PostWysłany: Nie 03 Sie, 08 12:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

autko jeździ a jak wygląda z zewnątrz to sprawa drugorzędna:D bez muzyki i bez cb nie potrafił bym jeździć
Powrót do góry
lewy06 (Inowrocław)

Pochwał: 1

PostWysłany: Nie 03 Sie, 08 12:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moch napisał:
do obniżenia, fele założyć odpowiednio szerokie

nic dodac nic ujac...

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Nie 03 Sie, 08 12:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Proponuje udzielac sie na forum CB i Car audio a nie tutaj Wink Chetnie pomoge w nauce jazdy bez CB i upca upca to nie takie trudne. Jak poprawisz cos w samym 126p i przywrocisz mu dawny blask to chetnie obejzymy fotki Cool

Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL
Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Nie 03 Sie, 08 14:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wrzuć jakieś alu od FSo będzie fajnie wyglądać

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 7

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 04 Sie, 08 8:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

TRENZ napisał:
bez muzyki i bez cb nie potrafił bym jeździć

Jak to pogodzisz Question Bo jak rozwalisz muzykę głośniej, to ciężko Ci będzie CB usłyszeć Rolling Eyes
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Pon 04 Sie, 08 9:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bilo napisał:
Modyfikacje zaczete od d...py strony.

Lepiej tego ujac nie można było Bilo.
Cytat:
autko jeździ a jak wygląda z zewnątrz to sprawa drugorzędna

Po takiej wypowiedzi widzę, że nie wiesz z czym masz do czynienia. Maluch to nie plastikowa zabawka. Zwłaszcza jeżeli chodzi o bude. Silnik to nic. Bo zawsze można wstawiń inny ale jeszcze trzeba mieć w co. Wywaliłeś poczne listwy zapaprałeś dziury i zostawiłeś całe boki auta gołe (w sensie pad włąściwego lakieru). Jak tego nie zrobisz pożądnie do końca to się to na tobie zemści, gwarantuję a wtedy żadne tubki i radyjka nie pomogą. Nie powiem bo sam obecnie audio mam wydaje mi sie, że nie głupie ale nie był to żadny priorytet. Bo liczyło sięto jak auto będzie się trzymać, a jak pożądniejsze audio siętrafiło
po... latach to teraz jest i cieszy ucho.
PimpQ napisał:
TRENZ napisał:
bez muzyki i bez cb nie potrafił bym jeździć

Jak to pogodzisz Question

Podzielam uwage kolegi. Jeździłem dużo w trasach z CB i jak chcesz je w pełni wykorzystać to muzyka będzie elementem przeszkadzającym najbardziej. A jak podkręcisz CD a ściszycz audio to i tak sie na nic nie zda bo ci silnik muzyjkę zagłuszy i taki będzie finał.

Przyjmij moje słowa jak chcesz ale nie ma to być na złość z zazdrości tylko dla twojej wiadomości. Jeżeli jesteś mądry i to mądrze wykorzystasz to bardzo dobrze, jeśli nie twój ból.
Powodzenia
Powrót do góry
kulik (Rybnik)

Pochwał: 3

PostWysłany: Wto 12 Sie, 08 21:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wkoncu ktos z okolicy Wink maluszek niezły
powodzenia w pracach
Powrót do góry
osa (Łódź)

PostWysłany: Czw 28 Sie, 08 19:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no fajne autko granie tez konkretne nic tylko lans po miescie
Powrót do góry
sigo (Katowice)

Ostrzeżeń: 5

PostWysłany: Sob 13 Wrz, 08 19:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

maluch fajny - właściciel jako kontrachent uciążliwy Mr. Green
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński