Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Moja mała czerwona miłości :) - budowa trwa
Idź do strony 1, 2, 3 ... 26, 27, 28  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
Ozzy (Wpisz w Profilu skąd jeste!)

Pochwał: 7

PostWysłany: Sro 04 Cze, 08 14:02    Temat postu: Moja mała czerwona miłości :) - budowa trwa Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oto moja czaerwona strzała, która chciałem wam pokazac Smile
Wczoraj kupiłem Felgi, dzisiaj je założyłem.

I kilka fotek silnika po remoncie. Wymiana wszystkich uszczelek, nowe blachy, nowy rozrząd, świece, filtr powietrza, membranka pompy paliwowej, filtr paliwa itd.i (wszystkie elementy której zużycie to normalna kolej rzeczy też nowe)

Narazie tłumik Seria na starej puszcze, ale jak bedzie kase to chce kupić Michaela. Chce zrobic no name'a; kupić tylne uchylne szybki; przyciemnić szyby, kupić fotele i kanape, zmienic obicia, tapicerke. I jeszcze wiele innych rzeczy ale jak bedzie kasa to bedą pomysły.
wiecej fotek będzie jak go już umyję Smile

Ostatnio zmieniony przez Ozzy dnia Pią 12 Gru, 08 18:43, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Rekin (Władca Piekieł)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 9

PostWysłany: Sro 04 Cze, 08 17:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ta bestia miała być moja Razz Jednak kupiłem niebieskiego Wink Silnik konkretny bo ja robiłem. Zrobimy glebę i będzie git Wink Oby więcej takich ELegantów Wink

P.S. Ładnie się prezentuje na moich felgach i moich blachach Wink

Pochwał: 11
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sro 04 Cze, 08 17:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pozostaje czekać na więcej zdjęć, ale jedyne co mogę powiedzieć, to... odpuść sobie przyciemnianie szyb Smile Smile

Pochwał: 1

PostWysłany: Sro 04 Cze, 08 18:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czy mi sie wydaje czy masz jakis fajny alternator w malcu Twisted Evil Faja ?

Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Sro 04 Cze, 08 20:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jezeli fakt ze dziala jest fajny to ok
bo magnety mareli to nie jest jezeli to miales na mysli ?

a maluszek na zdjeciach nie zle wyglada

jak z blacha? z purchlami? itp Razz
Powrót do góry
micha$

Pochwał: 4

PostWysłany: Sro 04 Cze, 08 20:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Silniczek piękny Cool

Pochwał: 1

PostWysłany: Sro 04 Cze, 08 21:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bartonq napisał:
jezeli fakt ze dziala jest fajny to ok
bo magnety mareli to nie jest jezeli to miales na mysli ?
miałem na myśli altek ode mnie;] bo nie wiem czy na zdjeciach jest juz ten mój Twisted Evil

PostWysłany: Czw 05 Cze, 08 19:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Madd napisał:
to... odpuść sobie przyciemnianie szyb

niedarady, mam wzmacniacz na tylnej półce Razz a przeciez niebede go kurde jakims kocem przykrywal, jak bede go chciał zostawić gdzies poza domem.

bartonq napisał:
jak z blacha? z purchlami? itp Razz

Blacha generalnie jest super Smile purchli naliczylem 2-3 Razz dwa takie obok sie pod uszczelka przedniej szyby, i jeden na progu.

Cybul taa... to jest ten twój Razz

Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Czw 05 Cze, 08 20:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Malan jak siepatrzy, bardzo łądny, czysta komora silnika i w ogole.
A mam pytanie, te koła to rekiny jak domniewam (bo jakośtak z boku dziwnie wyglądaj) jaką one mają szerokość i jakie masz na nich laczki Question
Powrót do góry
Demon126p (Loża Szyderców)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13

PostWysłany: Pią 06 Cze, 08 18:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lama z tego co pamiętam 5.5" plus laczki 175/50 i 165/55.Teraz Ozzy będzie płakać że spalanie wzrosło Mr. Green Mr. Green
Nic chłopak nie dodał o liczniku który bez problemu zamyka się i powiem nawet ze 150 kiedyś nim miałem,poczym wyprzedziło mnie CC700 Confused żeby tak urządzenie okłamywało ludzi.... Wink

PostWysłany: Sob 07 Cze, 08 9:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no doklanie takie. Po co miałem wspominać jak on już dawno działa normalnie - wymieniłem linke prędkościomierza Razz. jak jak tak klamal to przynajmniej fajnie wygladalo jak sie licznik zamykało RazzRazz.

Cybul napisał:
miałem na myśli altek ode mnie;]

taa alet jest twój, ale wyszło na to że to chyba nie jest wina altka, po założeniu twojego działał przez tydzień (na przeglad działał), a czwartek rano działał bo byłem w sklepie, potem przyjechałem założyć dystanse i kiedy po tej operacji go odpalilem znowu sie zapalilo ladowanie Twisted Evil
Twisted Evil Twisted Evil już teraz na prawde niewiem co to moze byc, wiec w poniedzialek oddaje go do elektronika.
(Rekin mówił ze może jakies zwarcie sie gdzieś robi albo cos)

Powrót do góry
Franiu126p (z nienacka)

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 8
Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: Sob 07 Cze, 08 9:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cóż powiedzieć... Bardzo zadbane autko Wink Tak 3mać Smile Silniczek aż błyszczy, miło popatrzeć Smile
Powrót do góry
Rekin (Władca Piekieł)

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 9

PostWysłany: Sob 07 Cze, 08 16:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ozzy napisał:
wymieniłem linke prędkościomierza Razz

Taaa, Ty wymieniłeś Mr. Green Mr. Green Mr. Green Oddaj mi lepiej synku te 3 flaszki, które mi wisisz Wink Albo się w Łebie napijemy Very Happy

Do Zołoteńki oddajesz? ;>

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Nie 08 Cze, 08 11:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

U Złoteńkiego trzeba mieć kase,bo za flaszke to nie przejdzie Mr. Green

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 8
Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: Nie 08 Cze, 08 14:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Demon126p napisał:
za flaszke to nie przejdzie

Albo przejdzie, ale pod kątem Laughing
Powrót do góry
Ozzy (Wpisz w Profilu skąd jeste!)

PostWysłany: Nie 08 Cze, 08 21:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jutro Malaczek idzie do eletryka. a potem to tylko czekam na wyplate i beda dalsze zdjecia Smile

Powrót do góry

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Nie 08 Cze, 08 22:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ozzy napisał:
a potem to tylko czekam na wyplate i beda dalsze zdjecia Smile

Klisze musisz kupić Rolling Eyes Laughing

PostWysłany: Nie 22 Cze, 08 8:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Spoko Spoko, klisza jest , Bob też już jest wszystko działa, nie do końca zrozumiałem to co on do mnie mówił bo było głośno, ale chyba jakiś kabel gdzies był poluzowany i na wolnych laczyl dobrze, a jak mu sie obroty zwiekszylo to wiadomo wibracja i przerywał, w każdym razie juz jest wszystko ok

Chciałem zapytać o wasze zdanie odnośnie tych tłmumików i poradzić się który waszym zdaniem lepszy?
Breda: http://www.allegro.pl/item379529838_breda_strumienica_wydechu_126p_maluch_raketa.html

Michael: http://www.allegro.pl/item383896732_tlumik_speeder_fiat_126p_fl_podwojna_koncowka.html

Powrót do góry
kapsel

Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Nie 22 Cze, 08 9:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Breda oczywiście jest lepsza, ale policjanty mogą się czepiać, że jest za głośna.

PostWysłany: Pon 23 Cze, 08 7:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jezeli bym sie na brede zdecydowal, to wtedy musialbym miec zatyczke Razz

Powrót do góry
Phantom (Wrocław)

Member
Member
Pochwał: 3

PostWysłany: Pon 23 Cze, 08 13:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam ziomka co ma do sprzedania brede, z mocowaniem
Powrót do góry

Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Pon 23 Cze, 08 15:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bredzia lepsza,ale nie na serii,bo tylko wyć będzie i tyle.

PostWysłany: Pon 23 Cze, 08 16:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mysle ze ten bob seria juz pozostanie, wiec raczej sie na brde nie zdecyduje.....

Powrót do góry
Qbix (Zabrze)

PostWysłany: Pon 23 Cze, 08 16:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fajny ten elegancik, ale czemu seria ma zostać??

Live FAST! drive FAST! think FASTER!
Powrót do góry
Phantom (Wrocław)

Member
Member
Pochwał: 3

PostWysłany: Pon 23 Cze, 08 16:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to michael dwurura i bedzie si do seryjnego motoru Wink
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3 ... 26, 27, 28  Następny
Strona 1 z 28

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński