| Autor |
Wiadomość |
Banan126p (Łódź)

|
Wysłany: Nie 05 Paź, 08 0:25 Temat postu: Moja krwista piękność... |
|
|
Witam wszystkich!!!
Jak widzę zwyczajem panującym na forum jest przedstawianie przez nowych klubowiczów swoich fiacików ,więc i ja coś napisze o swoim .Rocznik 1999 i przebieg lekko ponad 77777.W mojej rodzinie jest już od ok 2 lat i był on własnością brata.Służył jako samochód zastępczy.Jednak użytkowałem i dbałem o niego ja.Kilka dni temu brat kupił motocykl,wiadomo każdy pieniądz potrzebny,więc fiacik miał iść w świat.Szkoda mi było rozstawać sie z nim,więc go kupiłem od niego i tak oto stał się moją własnością.Zawsze podobała mi się jego bryła dlatego nie chce bawić się w tuning tylko chcę zachować oryginalny wygląd.Może kiedyś zdecyduje się na aluski,ale jeszcze nie wiem
Miłego oglądania |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Ekjonar (Włoszczowa)

Pochwał: 4
2000 Fiat 126p EL Happy end
|
Wysłany: Nie 05 Paź, 08 6:20 Temat postu: |
|
|
Widać ładnie zadbany Fiacik Aluski i gleba by fajnie wyglądał
Dopisz do profilu skąd jesteś. Regulamin. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Pochwał: 22
1997 Fiat 126p ELX
|
Wysłany: Nie 05 Paź, 08 8:30 Temat postu: |
|
|
fajny maluszek( czerwony podobno najszybszy), fajne cowpacki (wyjątkowo)
To że nie planujesz specjanych tuningowych zmian to też plus dla Ciebie. _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Aron (Skierniewice)

Pochwał: 6
|
Wysłany: Nie 05 Paź, 08 8:33 Temat postu: |
|
|
Bardzo ładny i zadbany Elegant, nie spotyka się takich codziennie  _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Banan126p (Łódź)

|
Wysłany: Nie 05 Paź, 08 9:23 Temat postu: |
|
|
Dzięki chłopaki.Hmm czerwony najszybszy:)?Może nie do końca najszybszy ,ale jak dla mnie najładniejszy.Jeżeli chodzi o felgi to może na wiosne coś sobie kupię a gleba odpada.Jeżeli chodzi o kapsle to też mi sie podobają i trochę się ich naszukałem.Marzą mi się takie felgi chociaż są troche drogie
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Pochwał: 22
1997 Fiat 126p ELX
|
Wysłany: Nie 05 Paź, 08 9:29 Temat postu: |
|
|
a dlaczego gleba odpada ?
Mnie też te się podoba i codziennie takie widze w zielonym mini ... _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Moch (Łódź)

Pochwał: 16
1979 Fiat 126p ST
|
Wysłany: Nie 05 Paź, 08 9:37 Temat postu: |
|
|
Powiem Ci tak - młody jesteś, niedoświadczony...
Maluch tylko i wyłącznie w wersji na Polskę miał takie karykaturalnie wysokie zawieszenie. Spojrzyj sobie na foldery włoskich wersji auta. Widzisz jak te auta nisko siedzą ? Zawieszenie było po prostu NORMALNE do krajów cywilizowanych, a nie agro zawieszenie na nasze wiejskie drogi.
Obniżenie samochodu o 4 cm, spowoduje polepszenie prowadzenia, polepszenie wyglądu i polepszenie komfortu ( auto będzie mniej bujać ). Z kolegami nie namawiamy Cię na hardcore, lecz na upodobnienie do włoskiego odpowiednika - tak to nazwijmy.
A EL, jak EL. Miejmy nadzieję, że go szybko rdza nie wszama, jak każdego EL'a.
Co do felg to 12cali to niewiele. Ale te akurat są ładne i legendarne. _________________ Moje auto znajdziesz na TwojaFura.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lama (Litzmannstadt) Site Admin
Pochwał: 33
|
Wysłany: Nie 05 Paź, 08 11:36 Temat postu: |
|
|
| Fiacik zadbany profesjonalnie nie ma to tamto, tak trzymaj. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
PimpQ (EZG)

Pochwał: 7
1991 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Nie 05 Paź, 08 11:52 Temat postu: |
|
|
Autko ogólnie OK, ale te cowpaxy i tak mi nie podchodzą  _________________ Podpis został wyłączony przez Administratora |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Moch (Łódź)

1979 Fiat 126p ST
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Wolf88 (RymanówZdrój/Krosno)
 Pochwał: 6
|
Wysłany: Nie 05 Paź, 08 13:41 Temat postu: |
|
|
ooo widać że w fajnym stanie masz tego EL (w dodatku czerwonego )... tak trzymaj  _________________ Bóg dał nam nogi, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na GLEBIE
Green i Bordo
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Banan126p (Łódź)

|
Wysłany: Nie 05 Paź, 08 15:00 Temat postu: |
|
|
| No fele z miniaka mi się bardzo podobają,stad te kołpaki na podobizne:) Oryginalne też gdzieś mam,ale to juz nie to samo |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
krzysztofer00 (Łódź)

Pochwał: 13
|
Wysłany: Nie 05 Paź, 08 19:12 Temat postu: |
|
|
| Banan te felgi mają 10cali |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bilo (ERA)
 Pochwał: 6 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Nie 05 Paź, 08 19:16 Temat postu: |
|
|
Kris ty masz 10 cali Tylko ori stalowki w starym mini mialy 10 cali _________________ Audi Klub Polska member
Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Moch (Łódź)

1979 Fiat 126p ST
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bilo (ERA)
 Pochwał: 6 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Nie 05 Paź, 08 21:23 Temat postu: |
|
|
I ty Brutusie Oki jesli tak jest to zwracam honor... ale te ze zdjecia wygladaja przynajmniej na 12 cali  _________________ Audi Klub Polska member
Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Banan126p (Łódź)

|
Wysłany: Nie 05 Paź, 08 21:47 Temat postu: |
|
|
Felgi typu MINILIGHT ( słoneczka) , rozmiar 12" Koleś ma do sprzedania komplet za 1100zł |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mały (okolice piły)

|
Wysłany: Nie 05 Paź, 08 21:50 Temat postu: |
|
|
Tylko że z felgami od mini nie jest tak łatwo w malcu wiem bo mam, lekko inny rozstaw śrub, piasta też inna, no i sruby też sie nie nadają, więc jest troszke kombinowania  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Moch (Łódź)

1979 Fiat 126p ST
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mały (okolice piły)

|
Wysłany: Pon 06 Paź, 08 15:19 Temat postu: |
|
|
| Jedna staje sruba lekko kantem, trzeba przetoczyc albo dystanse bez pierscienia mieć |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madd (Wrocław)
 Pochwał: 11 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Pon 06 Paź, 08 16:28 Temat postu: |
|
|
No kołpaki prawie jak Smoor Ładnie ładnie, koła Od Mini dobrze by wyglądały ale przy glebie.
Tylko. Inaczej nie. Nie do Eleganta. _________________ [img]http://img40.imageshack.us/img40/1020/osp.gif[/img] |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Banan126p (Łódź)

|
Wysłany: Pon 06 Paź, 08 21:52 Temat postu: |
|
|
| Mały zapodaj fote swojego malucha,bo chyba masz wlasnie te sloneczka z mini i chcialem zobaczyc jak na malcu wygladaja.No moze w przyszlym roku go delikatnie posadze i kupie fele.Orientujecie sie jakie to sa koszty? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Moch (Łódź)

1979 Fiat 126p ST
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mały (okolice piły)

|
Wysłany: Wto 07 Paź, 08 13:55 Temat postu: |
|
|
| Banan126p napisał: | | Mały zapodaj fote swojego malucha,bo chyba masz wlasnie te sloneczka z mini i chcialem zobaczyc jak na malcu wygladaja.No moze w przyszlym roku go delikatnie posadze i kupie fele.Orientujecie sie jakie to sa koszty? |
Prosze http://polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/12114 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Banan126p (Łódź)

|
Wysłany: Wto 07 Paź, 08 17:11 Temat postu: |
|
|
Bardzo mi się podoba malec na tych felgach .Rewelka.Co myślicie,że mógłbym poprawić w przyszłości w moim maluchu,żeby prezentował sie i chodzłl lepiej?(oprócz obniżenia,bo to juz wiem) Jakieś propozycje? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|