Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Moja krwista piękność...
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
Banan126p (Łódź)

PostWysłany: Nie 05 Paź, 08 0:25    Temat postu: Moja krwista piękność... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich!!!

Jak widzę zwyczajem panującym na forum jest przedstawianie przez nowych klubowiczów swoich fiacików Smile,więc i ja coś napisze o swoim .Rocznik 1999 i przebieg lekko ponad 77777.W mojej rodzinie jest już od ok 2 lat i był on własnością brata.Służył jako samochód zastępczy.Jednak użytkowałem i dbałem o niego ja.Kilka dni temu brat kupił motocykl,wiadomo każdy pieniądz potrzebny,więc fiacik miał iść w świat.Szkoda mi było rozstawać sie z nim,więc go kupiłem od niego i tak oto stał się moją własnością.Zawsze podobała mi się jego bryła dlatego nie chce bawić się w tuning tylko chcę zachować oryginalny wygląd.Może kiedyś zdecyduje się na aluski,ale jeszcze nie wiem Smile

Wink Miłego oglądania
Powrót do góry
Ekjonar (Włoszczowa)

Member
Member
Pochwał: 4

2000 Fiat 126p EL Happy end

PostWysłany: Nie 05 Paź, 08 6:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Widać ładnie zadbany Fiacik Very Happy Aluski i gleba by fajnie wyglądał Wink

Dopisz do profilu skąd jesteś. Regulamin.
Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Nie 05 Paź, 08 8:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fajny maluszek( czerwony podobno najszybszy), fajne cowpacki (wyjątkowo) Mr. Green
To że nie planujesz specjanych tuningowych zmian to też plus dla Ciebie.

Future Member
Future Member
Pochwał: 6

PostWysłany: Nie 05 Paź, 08 8:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bardzo ładny i zadbany Elegant, nie spotyka się takich codziennie Smile

PostWysłany: Nie 05 Paź, 08 9:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki chłopaki.Hmm czerwony najszybszy:)?Może nie do końca najszybszy Razz,ale jak dla mnie najładniejszy.Jeżeli chodzi o felgi to może na wiosne coś sobie kupię a gleba odpada.Jeżeli chodzi o kapsle to też mi sie podobają i trochę się ich naszukałem.Marzą mi się takie felgi chociaż są troche drogie Smile

Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Nie 05 Paź, 08 9:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a dlaczego gleba odpada ?
Mnie też te się podoba i codziennie takie widze w zielonym mini ...

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Nie 05 Paź, 08 9:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Powiem Ci tak - młody jesteś, niedoświadczony...

Maluch tylko i wyłącznie w wersji na Polskę miał takie karykaturalnie wysokie zawieszenie. Spojrzyj sobie na foldery włoskich wersji auta. Widzisz jak te auta nisko siedzą ? Zawieszenie było po prostu NORMALNE do krajów cywilizowanych, a nie agro zawieszenie na nasze wiejskie drogi.

Obniżenie samochodu o 4 cm, spowoduje polepszenie prowadzenia, polepszenie wyglądu i polepszenie komfortu ( auto będzie mniej bujać ). Z kolegami nie namawiamy Cię na hardcore, lecz na upodobnienie do włoskiego odpowiednika - tak to nazwijmy.

A EL, jak EL. Miejmy nadzieję, że go szybko rdza nie wszama, jak każdego EL'a.
Co do felg to 12cali to niewiele. Ale te akurat są ładne i legendarne.
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Nie 05 Paź, 08 11:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fiacik zadbany profesjonalnie nie ma to tamto, tak trzymaj.
Powrót do góry
PimpQ (EZG)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 7

1991 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 05 Paź, 08 11:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Autko ogólnie OK, ale te cowpaxy i tak mi nie podchodzą Rolling Eyes

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Nie 05 Paź, 08 11:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Poprzez kołpaki widać, że chłopak jara się felgami ala Mini Jupi!

PostWysłany: Nie 05 Paź, 08 13:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ooo widać że w fajnym stanie masz tego EL (w dodatku czerwonego Mr. Green )... tak trzymaj Exclamation Wink
Banan126p (Łódź)

PostWysłany: Nie 05 Paź, 08 15:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No fele z miniaka mi się bardzo podobają,stad te kołpaki na podobizne:) Oryginalne też gdzieś mam,ale to juz nie to samo
Powrót do góry
krzysztofer00 (Łódź)

Member
Member
Pochwał: 13

PostWysłany: Nie 05 Paź, 08 19:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Banan te felgi mają 10cali
Powrót do góry
Bilo (ERA)

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Nie 05 Paź, 08 19:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kris ty masz 10 cali Laughing Laughing Laughing Laughing Tylko ori stalowki w starym mini mialy 10 cali

Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Nie 05 Paź, 08 21:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie. Zdarzały się jeszcze ATS Classic w rozmiarze 10 cali

i nie tylko...

http://www.minicentrum.pl/index.php?products=product&prod_id=384

Co prawda Krzysiek się myli, że FELGI ZE ZDJĘCIA mają 10 cali, ale też BYWAŁY 10 calowe, co można zobaczyć pod podanym linkiem. Wg. mnie te pokazane to 12 lub ew. 13, ale nie sądzę.

PostWysłany: Nie 05 Paź, 08 21:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

I ty Brutusie Question Question Laughing Laughing Oki jesli tak jest to zwracam honor... ale te ze zdjecia wygladaja przynajmniej na 12 cali Wink

Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL
Powrót do góry
Banan126p (Łódź)

PostWysłany: Nie 05 Paź, 08 21:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Felgi typu MINILIGHT ( słoneczka) , rozmiar 12" Smile Koleś ma do sprzedania komplet za 1100zł
Powrót do góry
Mały (okolice piły)

PostWysłany: Nie 05 Paź, 08 21:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tylko że z felgami od mini nie jest tak łatwo w malcu wiem bo mam, lekko inny rozstaw śrub, piasta też inna, no i sruby też sie nie nadają, więc jest troszke kombinowania Smile
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pon 06 Paź, 08 8:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rozstaw Mini 4*101 mm. Podejdzie. Tylko kwestia pierścienia centrującego.

PostWysłany: Pon 06 Paź, 08 15:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jedna staje sruba lekko kantem, trzeba przetoczyc albo dystanse bez pierscienia mieć
Powrót do góry
Madd (Wrocław)

Pochwał: 11

PostWysłany: Pon 06 Paź, 08 16:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No kołpaki prawie jak Smoor Very Happy Ładnie ładnie, koła Od Mini dobrze by wyglądały ale przy glebie.
Tylko. Inaczej nie. Nie do Eleganta.

PostWysłany: Pon 06 Paź, 08 21:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mały zapodaj fote swojego malucha,bo chyba masz wlasnie te sloneczka z mini i chcialem zobaczyc jak na malcu wygladaja.No moze w przyszlym roku go delikatnie posadze i kupie fele.Orientujecie sie jakie to sa koszty?
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Wto 07 Paź, 08 7:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Koszta zawieszenia - 300zł. Koszta felg 1000zł.

PostWysłany: Wto 07 Paź, 08 13:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Banan126p napisał:
Mały zapodaj fote swojego malucha,bo chyba masz wlasnie te sloneczka z mini i chcialem zobaczyc jak na malcu wygladaja.No moze w przyszlym roku go delikatnie posadze i kupie fele.Orientujecie sie jakie to sa koszty?

Prosze http://polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/12114
Powrót do góry
Banan126p (Łódź)

PostWysłany: Wto 07 Paź, 08 17:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bardzo mi się podoba malec na tych felgach Smile.Rewelka.Co myślicie,że mógłbym poprawić w przyszłości w moim maluchu,żeby prezentował sie i chodzłl lepiej?(oprócz obniżenia,bo to juz wiem) Jakieś propozycje?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński