Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Moja krwista piękność...
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
Cybul (Wrocław)

Pochwał: 1

PostWysłany: Wto 07 Paź, 08 17:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak by sie uparl i samemu zrobil to koszt gleby = 0zł...
tlumik typu tekla, stoczyc kolo zamachowe, plan glowicy, jakis waleczek, polepszenie dolotu, zabawa z gaźnikiem... jest tego od groma do wyboru do koloru, ale silnik juz troszke kosztuje, ale warto. na forum jest pelno tego opisane...

PostWysłany: Sro 08 Paź, 08 15:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bardzo łądny elegant. Ja też mam czerwonego EL posadzonego na glebe z 13" alu. Przeglądnij mój temat jak wyglądał w serii a jak teraz. Może podunie Ci to jakieś pomysły. pozdr.

http://www.terytorium126p.pl/forum/satan-on-board-by-grajek-nowe-fotki-na-alu-13-t1568.html
Powrót do góry
Banan126p (Łódź)

PostWysłany: Sro 08 Paź, 08 17:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No juz mam pewną wizje,ale i tak realizacja jej musi poczekać do wiosny,bo wtedy mój malec wychodzi spod pierzyny Razz.Ale malucha masz bardzo ladnego Smile
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Sro 08 Paź, 08 17:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Banan126p napisał:
[...] wtedy mój malec wychodzi spod pierzyny Razz.Ale malucha masz bardzo ladnego Smile

Takie rzeczy to na priv albo GG Lol

Lol Lol

PostWysłany: Sro 08 Paź, 08 17:28    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehe SmileSmileSmile bez skojarzeń Razz
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Sro 08 Paź, 08 18:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak sie tłumacz XD
Powrót do góry
Banan126p (Łódź)

PostWysłany: Sro 08 Paź, 08 21:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a co myślicie o czymś takim?Lepsze białe klosze czy oryginalne?
Powrót do góry
Bilo (ERA)

Pochwał: 6
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sro 08 Paź, 08 21:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lepiej bialo/czerwone

Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL
Powrót do góry
Mały (okolice piły)

PostWysłany: Sro 08 Paź, 08 21:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bilo napisał:
lepiej bialo/czerwone
dobrze kolega radzi albo orginałki, te swieca na rózowo Very Happy
Powrót do góry
Ozzy (Wpisz w Profilu skąd jeste!)

Pochwał: 7

PostWysłany: Sro 08 Paź, 08 21:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak tak patrze na to zdjecie, to jakbym widział swojego jak go kupiłem, tylko inne kołpaxy miałem i napis Maluch miałem krzywo przyklejony Very HappyVery Happy

Powrót do góry
Banan126p (Łódź)

PostWysłany: Nie 14 Gru, 08 17:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dawno nic o moim malcu nie pisałem,ale zaszły niewielkie zmiany Smile
1. Zdjęcie z wakacji,komora silnika tak wymyta,że aż chce się tam zaglądać

2. Jeszcze nigdy nie chwaliłem się moim czystym i pachnącym wnętrzem z małym bonusem:) (wielkie dzięki Lama za radio)

3. Trochę historii(OZF126pwP2008)

4. Pierwszy śnieg na moim maluchu.Czyż nie wygląda uroczo Smile

5. I najciekawsze zostawiłem na koniec.Coś co ostatnio mój brat mi dał do mojego malucha,co leżało gdzieś głęboko w szafie u niego w domu i podczas sprzątania świątecznego znalazłSmile

Pochwał: 6

PostWysłany: Nie 14 Gru, 08 18:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam właściciela pieknego el'a, którego podziwiałem na zlocie, ale widze, że kolega tej paskudnej zardzewiałej blachy przy tłumiku nie wymienił Razz jeszcze z tymi kołpaczkami możnaby coś pokombinowac- albo out albo fabryczne Wink

Klasyk i elegant- prawie jak ojciec i syn Smile
"Spadochroniarze nie umierają-idą do piekieł aby się przegrupować"
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Nie 14 Gru, 08 18:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Banan126p napisał:
(wielkie dzięki Lama za radio)

Nie ma problemu cała przyjemność po mojej stronie. Że wnętrze czyste i pachnące jak zawsze to sam mogę potwierdzić bo coś o tym wiem Razz
Oczywiscie czekam an wiosnę co by wreszcie jakąś sesyjkę biało czerwoną zrobić Very Happy
Powrót do góry
Banan126p (Łódź)

PostWysłany: Nie 14 Gru, 08 19:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lama będzie ciepło to się wybierzemy na jakaś małą sesje w plener.Heh heh Bronek przed Tobą nic się nie ukryje :p Na wiosnę wymienię.A kapsle wyjątkowo mi się podobają w przeciwieństwie do oryginalnych.Może jakiś alu felus tez będzie,ale czekam na kolegę z klubu ,który narzazie się decyduje czy sprzedawać Smile
Mam już świece NGK i nowe kable,więc też je założę na wiosnę i nowy akumulator,bo stary już mnie dobija
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński