Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Mój zielony król szos (rzadziej poboczy) Elx 97'.
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
Bobi (54°16)

Member
Member
Pochwał: 1

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sro 11 Lut, 09 21:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kizar napisał:
jesli ktos sie zna na cb to bedzie wiedzial ze 1,5 metra moze smiesznie wyglada ale slychac jak nalezy

Widzisz, ja już z 5 razy słyszałem hasła - "Uwaga mobliki czerwona strzała leci lewym pasem - ustąpcie, bo ponad 200 ma na budziku!", albo zwykłe tępe hasła kretynów z durnym pytaniem: "Ty w maluchu, po H*j Ci CB w takim padle?"

Mało mnie to obchodzi jak to wygląda. Ważne, że działa i wiem co się gdzie dzieje i którędy nie jechać Rolling Eyes

Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 11 Lut, 09 22:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja mam przy swoim 1,5m presidenta Very Happy odbiera jak nalezy i wygląda tez niezle a jest magnesówka,mi to wcale nie przeszkadza Very Happy Jak kto woli.
Jak to mówią sa gusta i gusciki Wink
A Ty kolego jaka teraz kupujesz??
Smile

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
Npzwso (Tarnowskie Góry)

PostWysłany: Czw 12 Lut, 09 17:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja myślałem o Presidencie jakims np Florida bo jest króciutka. Ale wiem ze długość ma znaczenie:D Więc może ten hustler. Największy dylemat to czy montażowa czy magnes. Czytałem że montowana na stałe ma lepszą mase od karoseri i to dużo poprawia osiągi. A jak ktoś z waś ma montażówke to gdzie ją zamontowaliście? Bo stasiu126p widze po rysunku że chyba na zderzaku? Ale wracając do rzeczy ważniejszej czyli blachy to może jutro się wybiore do blacharza zapytać co z tym może zrobić. A wygląda to naprawde nie wesoło. Dziś nie miałem czasu ale jutro zrobie fotki rudej i Wam pokaże. Rampula wielkie dzięki za namiary na blacharza, masz za to pochwałe.
Powrót do góry
Marchewa (Łódź)

Pochwał: 6

PostWysłany: Czw 12 Lut, 09 17:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zdecydowanie lepiej jest mieć na stałe.W Maluchu można założyć na rynienkę ewentualnie i chyba to jedyne miejsce.Znajomy kiedyś miał na podszybiu wywierconą dziurę tak jak na antene radiową unitra,ale co kto lubi Smile
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 12 Lut, 09 21:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Npzwso nie nie ja mam na magnes na dachu.a to jest tylko jak bedzie wygladał mój malec w przyszłosci Very Happy Kumpel jak mi rysował to stwierdził ze tam lepiej wyglada Laughing ciekawe w jak odległej przyszłosci ale sie nie poddaje Smile i mam nadzieje ze na ogólnopolski sie wyrobie Very Happy
A tak propo to az tak zle z tym EL ?? powaznie sie ruda wdarła ?? bo napisałes ze nie wyglada to za wesoło...zycze powodzenia w pracach Very Happy

Powrót do góry
Npzwso (Tarnowskie Góry)

PostWysłany: Czw 12 Lut, 09 21:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Znaczy się... powiem tak: ogólnie jest zdrowy oprócz małych ognisk rdzy wodorowej na podszybiu, ale są dwa elementy okropnie zgnite. Lewa strona pasa przedniego i nadkole tylne lewe a dokładnie przy mocowaniu bałwanka które już chyba calkiem odleciało.
Powrót do góry
Sąsiad (Wrocław)

PostWysłany: Sob 14 Lut, 09 12:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak ktoś chce ukraść antenę to i tak ukradnie, miałem małego presidenta i gwizdneli mi spod cmentarza w święto zmarłych. Następną kupiłem Sirio ml-145 (1,5m) i jest znaczna lepsza w nadawaniu jak i odbiorze (w zestawie z Uniden pro 520xl).

Zaletą stałego montażu na tzw. 'motylek' jest to, że można szybko antenę 'położyć' przy wjeździe na np. podziemny parking.

PostWysłany: Nie 15 Lut, 09 11:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Co do blachy to poniżej daje fotkę pasa przedniego a raczej jednej z dwóch niepokojących mnie rzeczy. Cały pas jest jak nowy a w tym miejscy taka dziura. Co radzicie z tym zrobić?
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 15 Lut, 09 13:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a to tylko jest tak jak widze na wierzchu cvzy głebiej w dół tez zezatre??
Jak tylko to co na foto widac to ładna blaszke dosztukowac i zaspawac mysle i potem pomalowac Very Happy

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński