| Autor |
Wiadomość |
Bobi (54°16)

Pochwał: 1
1997 Fiat 126p ELX
|
Wysłany: Sro 11 Lut, 09 21:33 Temat postu: |
|
|
| Kizar napisał: | | jesli ktos sie zna na cb to bedzie wiedzial ze 1,5 metra moze smiesznie wyglada ale slychac jak nalezy |
Widzisz, ja już z 5 razy słyszałem hasła - "Uwaga mobliki czerwona strzała leci lewym pasem - ustąpcie, bo ponad 200 ma na budziku!", albo zwykłe tępe hasła kretynów z durnym pytaniem: "Ty w maluchu, po H*j Ci CB w takim padle?"
Mało mnie to obchodzi jak to wygląda. Ważne, że działa i wiem co się gdzie dzieje i którędy nie jechać  _________________ Mistrzów prostej pozdrawia pierwszy zakręt.
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/49118
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Stasiu126p (Łódź)

Pochwał: 11
1989 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Sro 11 Lut, 09 22:59 Temat postu: |
|
|
Ja mam przy swoim 1,5m presidenta odbiera jak nalezy i wygląda tez niezle a jest magnesówka,mi to wcale nie przeszkadza Jak kto woli.
Jak to mówią sa gusta i gusciki
A Ty kolego jaka teraz kupujesz??

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Npzwso (Tarnowskie Góry)
![]()
|
Wysłany: Czw 12 Lut, 09 17:03 Temat postu: |
|
|
| Ja myślałem o Presidencie jakims np Florida bo jest króciutka. Ale wiem ze długość ma znaczenie:D Więc może ten hustler. Największy dylemat to czy montażowa czy magnes. Czytałem że montowana na stałe ma lepszą mase od karoseri i to dużo poprawia osiągi. A jak ktoś z waś ma montażówke to gdzie ją zamontowaliście? Bo stasiu126p widze po rysunku że chyba na zderzaku? Ale wracając do rzeczy ważniejszej czyli blachy to może jutro się wybiore do blacharza zapytać co z tym może zrobić. A wygląda to naprawde nie wesoło. Dziś nie miałem czasu ale jutro zrobie fotki rudej i Wam pokaże. Rampula wielkie dzięki za namiary na blacharza, masz za to pochwałe. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marchewa (Łódź)
 Pochwał: 6
|
Wysłany: Czw 12 Lut, 09 17:08 Temat postu: |
|
|
Zdecydowanie lepiej jest mieć na stałe.W Maluchu można założyć na rynienkę ewentualnie i chyba to jedyne miejsce.Znajomy kiedyś miał na podszybiu wywierconą dziurę tak jak na antene radiową unitra,ale co kto lubi  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stasiu126p (Łódź)

1989 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Czw 12 Lut, 09 21:04 Temat postu: |
|
|
Npzwso nie nie ja mam na magnes na dachu.a to jest tylko jak bedzie wygladał mój malec w przyszłosci Kumpel jak mi rysował to stwierdził ze tam lepiej wyglada ciekawe w jak odległej przyszłosci ale sie nie poddaje i mam nadzieje ze na ogólnopolski sie wyrobie
A tak propo to az tak zle z tym EL ?? powaznie sie ruda wdarła ?? bo napisałes ze nie wyglada to za wesoło...zycze powodzenia w pracach  _________________

|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Npzwso (Tarnowskie Góry)
![]()
|
Wysłany: Czw 12 Lut, 09 21:38 Temat postu: |
|
|
| Znaczy się... powiem tak: ogólnie jest zdrowy oprócz małych ognisk rdzy wodorowej na podszybiu, ale są dwa elementy okropnie zgnite. Lewa strona pasa przedniego i nadkole tylne lewe a dokładnie przy mocowaniu bałwanka które już chyba calkiem odleciało. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sąsiad (Wrocław)

|
Wysłany: Sob 14 Lut, 09 12:41 Temat postu: |
|
|
Jak ktoś chce ukraść antenę to i tak ukradnie, miałem małego presidenta i gwizdneli mi spod cmentarza w święto zmarłych. Następną kupiłem Sirio ml-145 (1,5m) i jest znaczna lepsza w nadawaniu jak i odbiorze (w zestawie z Uniden pro 520xl).
Zaletą stałego montażu na tzw. 'motylek' jest to, że można szybko antenę 'położyć' przy wjeździe na np. podziemny parking. _________________ Błądzić rzeczą ludzką. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Npzwso (Tarnowskie Góry)
![]()
|
Wysłany: Nie 15 Lut, 09 11:10 Temat postu: |
|
|
Co do blachy to poniżej daje fotkę pasa przedniego a raczej jednej z dwóch niepokojących mnie rzeczy. Cały pas jest jak nowy a w tym miejscy taka dziura. Co radzicie z tym zrobić?
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stasiu126p (Łódź)

1989 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Nie 15 Lut, 09 13:29 Temat postu: |
|
|
a to tylko jest tak jak widze na wierzchu cvzy głebiej w dół tez zezatre??
Jak tylko to co na foto widac to ładna blaszke dosztukowac i zaspawac mysle i potem pomalowac  _________________

|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|