| Autor |
Wiadomość |
sebanidek (Nidek/ koło Andrychowa)
 Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Wto 10 Lut, 09 14:54 Temat postu: Mój szerszeń budowa trwa |
|
|
O to mój maluszek :
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Bobi (54°16)

Pochwał: 1
1997 Fiat 126p ELX
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Aron (Skierniewice)

Pochwał: 6
|
Wysłany: Wto 10 Lut, 09 16:54 Temat postu: |
|
|
Stożki na kołach mioooooooooooooooooooooodek jak oczywiście same kółeczka też  _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
piotrek87 (Hajnówka)
![]() Pochwał: 2
|
Wysłany: Wto 10 Lut, 09 17:19 Temat postu: |
|
|
Pomaluj ten siatex na czarno (przynajmniej ten na klapie) , zalóż przedni zderzak a tylny zdejmij .
Czarne światła hmm... moim zdaniem przynajmniej odbłyśniki powinny być błyszczące.
Oczywiście to są tylko moje sugestie. On ma się Tobie podobać , innym nie musi  _________________ 126elx '97 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Moch (Łódź)

Pochwał: 16
1979 Fiat 126p ST
|
Wysłany: Wto 10 Lut, 09 17:55 Temat postu: |
|
|
Mattigi OK, strasznie terenowy profil opon.
A wygląd auta to jakby ktoś zrobił na nie od góry strasznie wielkie kupsko, potem kolejne osoby powtózyły tę czynność i tak do skutku jakim jest powstanie tego auta. _________________ Moje auto znajdziesz na TwojaFura.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lewy_ (Tczew)

|
Wysłany: Wto 10 Lut, 09 18:00 Temat postu: |
|
|
Małer pierwsza klasa, bardzo ładnie zrobiony, stozki na kołach to strzał w dziesiątke  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Wto 10 Lut, 09 18:39 Temat postu: |
|
|
| Moch napisał: | Mattigi OK, strasznie terenowy profil opon.
A wygląd auta to jakby ktoś zrobił na nie od góry strasznie wielkie kupsko, potem kolejne osoby powtózyły tę czynność i tak do skutku jakim jest powstanie tego auta. |
słuchaj tobie to sie nie musi podobać :!! ważne ze mi sie to podoba
a o to kilka nowych foteczek :
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Pochwał: 22
1997 Fiat 126p ELX
|
Wysłany: Wto 10 Lut, 09 20:27 Temat postu: |
|
|
| sebanidek napisał: | | słuchaj tobie to sie nie musi podobać :!! ważne ze mi sie to podoba |
ale skoro tu pokazujesz swoje auto o licz sie takze z krytyka
Moch, ma w zwyczaju obrazowo przedstawiac swoje zdanie
opony straaaszenie szerokie. Nawet za bardzo. On jeszcze w ogole skreca ?
No i srebne ramki z tylu mi nie pasuja w ogole. aa zderzak daj na przod, bo takos lyso wyglada. _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Szybek (Kraków)

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ozzy (Wpisz w Profilu skąd jeste!)
 Pochwał: 7
|
Wysłany: Wto 10 Lut, 09 20:46 Temat postu: |
|
|
195/45 to walce poza tym chyba większych 13 już niema (seryjnie robionych)
ja bym oba zderzaki dał, bo tył dziwnie wygląda  _________________ 1998 EL
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Szybek (Kraków)

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Wto 10 Lut, 09 20:49 Temat postu: |
|
|
| Szybek napisał: | Jak dla mnie auto fajne powiedz tylko jaki rozmiar tych opon bo jestem ciekaw czy szersze znalazłeś ja mam 195/45r13 a ze stożkami to strzał w 10  |
Moje opony to 175/50 pirelli
Harnas auto skręca spokojnie jeszcze luz jest a zderzak bedzie na przodzie tylko pierwsze muszę ten zderzak sobie zrobić
ozzy obydwa zderzaki będą  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Szybek (Kraków)

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Małkers (Lublin)
 Pochwał: 2
|
Wysłany: Wto 10 Lut, 09 20:59 Temat postu: |
|
|
No ladny maluszek ale te rogi na kolach mi sie strasznie nie podobaja moim skromnym zdaniem wiesniacko wygladaja 
Ostatnio zmieniony przez Małkers dnia Wto 10 Lut, 09 21:01, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Wto 10 Lut, 09 21:01 Temat postu: |
|
|
Nic nie ociera bo nadkola mam poszerzone i glebę teraz robie tył już jest na glebie a przód będzie na drugi tydzień  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Moch (Łódź)

1979 Fiat 126p ST
|
Wysłany: Wto 10 Lut, 09 21:12 Temat postu: |
|
|
www.żenua.pl
Nie musi mi się podobać i jak jutro rano sie obudzę będzie mnie obrzydzał jeszcze bardziej. _________________ Moje auto znajdziesz na TwojaFura.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Wto 10 Lut, 09 21:15 Temat postu: |
|
|
| Moch napisał: | www.żenua.pl
Nie musi mi się podobać i jak jutro rano sie obudzę będzie mnie obrzydzał jeszcze bardziej. |
cieszy mnie to wiesz możesz sobie pisać co tam chcesz mnie i tak to nie rusza :)ja tego malca robie dla siebie i ważne ze mi sie podoba |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marchewa (Łódź)
 Pochwał: 6
|
Wysłany: Wto 10 Lut, 09 21:16 Temat postu: |
|
|
Auto totalnie nie w moim guście...Jedyna fajna rzecz w tym aucie to felgi.A pomalowanie odbłyśników lamp na czarno woła o zabranie dowodu przez policje...  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Franiu126p (z nienacka)
Użytkownik zbanowany Zakaz pisania Pochwał: 8 Ostrzeżeń: 4
|
Wysłany: Wto 10 Lut, 09 21:18 Temat postu: |
|
|
| Marchewa napisał: | | Auto totalnie nie w moim guście...Jedyna fajna rzecz w tym aucie to felgi. |
podpisuję się rencami i czymś tam jeszcze. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Wto 10 Lut, 09 21:18 Temat postu: |
|
|
| Marchewa napisał: | Auto totalnie nie w moim guście...Jedyna fajna rzecz w tym aucie to felgi.A pomalowanie odbłyśników lamp na czarno woła o zabranie dowodu przez policje...  |
nie boj sie nie zabiorą wy sie tylko tej policji boicie he he |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Moch (Łódź)

1979 Fiat 126p ST
|
Wysłany: Wto 10 Lut, 09 21:19 Temat postu: |
|
|
Wiadomo. Mnie natomiast cieszy, że nie jest to Twoje docelowe auto - na pewno kiedyś kupisz coś sobie innego zachodniego, jak zarobisz pieniążki, tamto sobie będzie tak niszczyć - a ten w/w maluch wreszcie pójdzie na wieczny spoczynek do huty. Potem się nim ogilletuję i... będzie koniec całej sprawy.
Nic personalnie do Ciebie nie mam - natomiast mam wyrobiony gust i niewiele jest osób które mnie nie znają z internetowych społeczności 126p ( przepraszam za brak skromności ) i mnie jakoś za moje auto nigdy nie skrytykowano...
A Twoje tak jak mówię - jeśli chodzi o gust ludzi jako ogółu - naliczając czysto teoretycznie, procentowo to 75% osób uzna, że...
www.żal.pl _________________ Moje auto znajdziesz na TwojaFura.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Wto 10 Lut, 09 21:20 Temat postu: |
|
|
| Moch napisał: | Wiadomo. Mnie natomiast cieszy, że nie jest to Twoje docelowe auto - na pewno kiedyś kupisz coś sobie innego zachodniego, jak zarobisz pieniążki, tamto sobie będzie tak niszczyć - a ten w/w maluch wreszcie pójdzie na wieczny spoczynek do huty. Potem się nim ogilletuję i... będzie koniec całej sprawy.
Nic personalnie do Ciebie nie mam - natomiast mam wyrobiony gust i niewiele jest osób które mnie nie znają z internetowych społeczności 126p ( przepraszam za brak skromności ) i mnie jakoś za moje auto nigdy nie skrytykowano...
A Twoje tak jak mówię - jeśli chodzi o gust ludzi jako ogółu - naliczając czysto teoretycznie, procentowo to 75% osób uzna, że...
www.żal.pl |
niech sobie mówią co chcą  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Szybek (Kraków)

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Małkers (Lublin)
 Pochwał: 2
|
Wysłany: Wto 10 Lut, 09 21:21 Temat postu: |
|
|
Chciales zaszpanowac ogromnym tuningiem a wyszlo jak wyszlo .Spróbuj odwiesniaczyc te autko moze cos z tego wyjdzie
Powodzenia |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: Wto 10 Lut, 09 21:22 Temat postu: |
|
|
| Szybek napisał: | Jak świecą to co w tym złego???  |
no świeca i to dobrze nie zabiorą dowodu przez takie coś
Małkers nie bede robił tego auta dla ludzi wali mnie to co inni mówią robie to auto wyłącznie dla siebie |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|