Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Mój szerszeń budowa trwa
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
sebanidek (Nidek/ koło Andrychowa)

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Wto 10 Lut, 09 14:54    Temat postu: Mój szerszeń budowa trwa Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

O to mój maluszek :

Powrót do góry
Bobi (54°16)

Member
Member
Pochwał: 1

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Wto 10 Lut, 09 15:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kółka rządzą!Very Happy

Powrót do góry
Aron (Skierniewice)

Future Member
Future Member
Pochwał: 6

PostWysłany: Wto 10 Lut, 09 16:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Stożki na kołach mioooooooooooooooooooooodek Very Happy jak oczywiście same kółeczka też Very Happy

Pochwał: 2

PostWysłany: Wto 10 Lut, 09 17:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pomaluj ten siatex na czarno (przynajmniej ten na klapie) , zalóż przedni zderzak a tylny zdejmij Wink .
Czarne światła Confused hmm... moim zdaniem przynajmniej odbłyśniki powinny być błyszczące.
Oczywiście to są tylko moje sugestie. On ma się Tobie podobać Cool , innym nie musi Smile

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Wto 10 Lut, 09 17:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mattigi OK, strasznie terenowy profil opon.

A wygląd auta to jakby ktoś zrobił na nie od góry strasznie wielkie kupsko, potem kolejne osoby powtózyły tę czynność i tak do skutku jakim jest powstanie tego auta.

PostWysłany: Wto 10 Lut, 09 18:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Małer pierwsza klasa, bardzo ładnie zrobiony, stozki na kołach to strzał w dziesiątke Mr. Green
Powrót do góry

PostWysłany: Wto 10 Lut, 09 18:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moch napisał:
Mattigi OK, strasznie terenowy profil opon.

A wygląd auta to jakby ktoś zrobił na nie od góry strasznie wielkie kupsko, potem kolejne osoby powtózyły tę czynność i tak do skutku jakim jest powstanie tego auta.

słuchaj tobie to sie nie musi podobać :!! ważne ze mi sie to podoba

a o to kilka nowych foteczek :

Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Wto 10 Lut, 09 20:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sebanidek napisał:
słuchaj tobie to sie nie musi podobać :!! ważne ze mi sie to podoba

ale skoro tu pokazujesz swoje auto o licz sie takze z krytyka Rolling Eyes

Moch, ma w zwyczaju obrazowo przedstawiac swoje zdanie Laughing
opony straaaszenie szerokie. Nawet za bardzo. On jeszcze w ogole skreca ?
No i srebne ramki z tylu mi nie pasuja w ogole. aa zderzak daj na przod, bo takos lyso wyglada.

PostWysłany: Wto 10 Lut, 09 20:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak dla mnie auto fajne Very Happy powiedz tylko jaki rozmiar tych opon bo jestem ciekaw czy szersze znalazłeś Razz Very Happy ja mam 195/45r13 a ze stożkami to strzał w 10 Very Happy Very Happy
Powrót do góry
Ozzy (Wpisz w Profilu skąd jeste!)

Pochwał: 7

PostWysłany: Wto 10 Lut, 09 20:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

195/45 to walce Razz poza tym chyba większych 13 już niema (seryjnie robionych)
ja bym oba zderzaki dał, bo tył dziwnie wygląda Rolling Eyes

Powrót do góry
Szybek (Kraków)

PostWysłany: Wto 10 Lut, 09 20:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Najładniejsze są w ogóle bez zderzaków i na walcach Very Happy Very Happy
Powrót do góry

PostWysłany: Wto 10 Lut, 09 20:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Szybek napisał:
Jak dla mnie auto fajne Very Happy powiedz tylko jaki rozmiar tych opon bo jestem ciekaw czy szersze znalazłeś Razz Very Happy ja mam 195/45r13 a ze stożkami to strzał w 10 Very Happy Very Happy

Moje opony to 175/50 pirelli
Harnas auto skręca spokojnie jeszcze luz jest a zderzak bedzie na przodzie tylko pierwsze muszę ten zderzak sobie zrobić Smile

ozzy obydwa zderzaki będą Very Happy
Powrót do góry
Szybek (Kraków)

PostWysłany: Wto 10 Lut, 09 20:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A o zderzak ci nie ociera?? ja najpierw przycinałem zderzak a potem nadkola bo jak buda się przechylała to ocierało Razz Very Happy
Powrót do góry
Małkers (Lublin)

PostWysłany: Wto 10 Lut, 09 20:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No ladny maluszek ale te rogi na kolach mi sie strasznie nie podobaja moim skromnym zdaniem wiesniacko wygladaja Evil or Very Mad

Ostatnio zmieniony przez Małkers dnia Wto 10 Lut, 09 21:01, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry

PostWysłany: Wto 10 Lut, 09 21:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nic nie ociera Smile bo nadkola mam poszerzone i glebę teraz robie Smile tył już jest na glebie a przód będzie na drugi tydzień Very Happy
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Wto 10 Lut, 09 21:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

www.żenua.pl

Nie musi mi się podobać i jak jutro rano sie obudzę będzie mnie obrzydzał jeszcze bardziej.

PostWysłany: Wto 10 Lut, 09 21:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moch napisał:
www.żenua.pl

Nie musi mi się podobać i jak jutro rano sie obudzę będzie mnie obrzydzał jeszcze bardziej.

cieszy mnie to wiesz Smile możesz sobie pisać co tam chcesz mnie i tak to nie rusza :)ja tego malca robie dla siebie i ważne ze mi sie podoba
Powrót do góry
Marchewa (Łódź)

Pochwał: 6

PostWysłany: Wto 10 Lut, 09 21:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Auto totalnie nie w moim guście...Jedyna fajna rzecz w tym aucie to felgi.A pomalowanie odbłyśników lamp na czarno woła o zabranie dowodu przez policje... Rolling Eyes
Powrót do góry
Franiu126p (z nienacka)

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 8
Ostrzeżeń: 4

PostWysłany: Wto 10 Lut, 09 21:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Marchewa napisał:
Auto totalnie nie w moim guście...Jedyna fajna rzecz w tym aucie to felgi.

podpisuję się rencami i czymś tam jeszcze.
Powrót do góry

PostWysłany: Wto 10 Lut, 09 21:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Marchewa napisał:
Auto totalnie nie w moim guście...Jedyna fajna rzecz w tym aucie to felgi.A pomalowanie odbłyśników lamp na czarno woła o zabranie dowodu przez policje... Rolling Eyes

nie boj sie nie zabiorą Smile wy sie tylko tej policji boicie he he
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Wto 10 Lut, 09 21:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiadomo. Mnie natomiast cieszy, że nie jest to Twoje docelowe auto - na pewno kiedyś kupisz coś sobie innego zachodniego, jak zarobisz pieniążki, tamto sobie będzie tak niszczyć - a ten w/w maluch wreszcie pójdzie na wieczny spoczynek do huty. Potem się nim ogilletuję i... będzie koniec całej sprawy.

Nic personalnie do Ciebie nie mam - natomiast mam wyrobiony gust i niewiele jest osób które mnie nie znają z internetowych społeczności 126p ( przepraszam za brak skromności ) i mnie jakoś za moje auto nigdy nie skrytykowano...

A Twoje tak jak mówię - jeśli chodzi o gust ludzi jako ogółu - naliczając czysto teoretycznie, procentowo to 75% osób uzna, że...

www.żal.pl

PostWysłany: Wto 10 Lut, 09 21:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moch napisał:
Wiadomo. Mnie natomiast cieszy, że nie jest to Twoje docelowe auto - na pewno kiedyś kupisz coś sobie innego zachodniego, jak zarobisz pieniążki, tamto sobie będzie tak niszczyć - a ten w/w maluch wreszcie pójdzie na wieczny spoczynek do huty. Potem się nim ogilletuję i... będzie koniec całej sprawy.

Nic personalnie do Ciebie nie mam - natomiast mam wyrobiony gust i niewiele jest osób które mnie nie znają z internetowych społeczności 126p ( przepraszam za brak skromności ) i mnie jakoś za moje auto nigdy nie skrytykowano...

A Twoje tak jak mówię - jeśli chodzi o gust ludzi jako ogółu - naliczając czysto teoretycznie, procentowo to 75% osób uzna, że...

www.żal.pl

niech sobie mówią co chcą Smile
Powrót do góry
Szybek (Kraków)

PostWysłany: Wto 10 Lut, 09 21:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak świecą to co w tym złego??? Razz Smile Każdy robi dla siebie i nie wolno mu tego zabronić... tyle z mojej strony a to że krytykują mają prawo.... "Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził". Very Happy

Ostatnio zmieniony przez Szybek dnia Wto 10 Lut, 09 21:25, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Małkers (Lublin)

PostWysłany: Wto 10 Lut, 09 21:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chciales zaszpanowac ogromnym tuningiem a wyszlo jak wyszlo .Spróbuj odwiesniaczyc te autko moze cos z tego wyjdzie Smile

Powodzenia
Powrót do góry

PostWysłany: Wto 10 Lut, 09 21:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Szybek napisał:
Jak świecą to co w tym złego??? Razz Smile

no świeca i to dobrze Smile nie zabiorą dowodu przez takie coś Smile
Małkers nie bede robił tego auta dla ludzi Smile wali mnie to co inni mówią robie to auto wyłącznie dla siebie
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Strona 1 z 6

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński