Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Mój szerszeń budowa trwa
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
Madd (Wrocław)

Pochwał: 11
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sro 11 Lut, 09 22:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak juz wnęke na rejestracje zrobiłeś w lewej strony zderzaka, to chociaż wypieprz tę ramke pod blache Rolling Eyes

PostWysłany: Sro 11 Lut, 09 22:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale zrozum to ze mi sie podoba z ramka Smile bez do dupy to wygląda Smile
Powrót do góry
kaszlak_maniak (3miasto/Żelistrzewo)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 6

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 11 Lut, 09 22:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Może i ja niedowidzę, albo zdjęcie robi takie wrażenie, ale wygląda jakby nie było żadnej wnęki tylko blacha razem z ramką przykręcona do zderzaka. Pokaż jakieś lepsze foto tego zderzaka. Wink

PostWysłany: Sro 11 Lut, 09 22:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wnęka jest :0 i mnie tu nie dobijaj ha ha
Powrót do góry

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 11 Lut, 09 23:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Po prostu tak wygląda to na zdjęciu, dlatego jeśli masz jakieś inne, to chętnie bym zobaczył. Wink Chyba że nie masz/nie chce Ci się robić, to będę zmuszony zobaczyć jak to wisi już na samochodzie. Wink

PostWysłany: Sro 11 Lut, 09 23:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nic nie będzie wisiało !! zdjęcie ci zorbie jutro to zobaczysz
Powrót do góry

Member
Member
Moderator

1988 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sro 11 Lut, 09 23:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kaszlak_maniak napisał:
zobaczyć jak to wisi już na samochodzie

Chodziło mi że jak już będzie zderzak założony na samochodzie. Wink Nie bulwersuj się tak. Wink

PostWysłany: Sro 11 Lut, 09 23:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

spoko spoko ja jeszcze jestem spokojny Smile

O to fotki silniczka :
Przed :

Po:
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Czw 12 Lut, 09 18:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

I co tam modzone jest ?

PostWysłany: Czw 12 Lut, 09 18:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zmieniony kolor.... Rolling Eyes +5 do szybkosci
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Czw 12 Lut, 09 18:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jaki mody wewnętrzne silnika Neutral Question

PostWysłany: Czw 12 Lut, 09 18:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

na razie tylko zamach wymieniony Smile 2.8 kg
Lewy jak masz cały czas tylko krytykować na moim temacie to lepiej sobie odpuść
Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Czw 12 Lut, 09 18:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

probowales juz jak na tym sie jezdzi`?? bo jestem ciekawy jak duza roznica i czy bez problemow pod gorki podjezdza

PostWysłany: Czw 12 Lut, 09 18:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeszcze nie probowałem Sad ale na pewno jakaś różnica będzie
Powrót do góry
Lewy_ (Tczew)

PostWysłany: Czw 12 Lut, 09 18:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Harnas ja mam zamach 2,7 kg i pod górke nie ma większego problemu,no i ładnie sie rozpędza. co prawda do tego mam dłubnięty gaźnik i dolot ale to moi zdaniem nie robi róznicy
Powrót do góry
Milten (Kraków City)

PostWysłany: Czw 12 Lut, 09 19:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kup sobie nowy przewód masy. Wydatek nie wielki ale zawsze pewność większa, a ten co masz teraz to mi nie wygląda najzdrowiej Idea

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 13

PostWysłany: Czw 12 Lut, 09 22:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Harnas napisał:
probowales juz jak na tym sie jezdzi`?? bo jestem ciekawy jak duza roznica i czy bez problemow pod gorki podjezdza

Pierwszy który taki zamach założył Rolling Eyes Question Chyba w dojczlandach Laughing

A tak z innej bajki kto skrzywdził tego malca w taki sposób??
Ten szeroki lak i ten seryjny motorek=4 bieg i 33.054km/h (demon prędkośći)

PostWysłany: Pią 13 Lut, 09 9:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Silniczek ładny czekam na filmik z jazdy testowej Very Happy
Powrót do góry
sebanidek (Nidek/ koło Andrychowa)

PostWysłany: Pią 13 Lut, 09 11:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nic go nie skrzywdziłem Smile spoko jak tylko poskładam to filmik będzie Very Happy

nowe oponki do przodu Very Happy
Powrót do góry
Tesqs (Poznań)

PostWysłany: Pią 13 Lut, 09 19:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hmmmm..... Może lepiej nie będę się wypowiadał.

Ku*wa ale z ta klapą to od**bałeś Razz klapa z wyciętym co drogim żeberkiem wyglądają by o niebo lepiej Very Happy
Powrót do góry

PostWysłany: Pią 13 Lut, 09 21:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tobie sie nie musi podobać Very Happy ważne ze mi sie podoba he he SmileSmile
Powrót do góry
Bobi (54°16)

Member
Member
Pochwał: 1

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pią 13 Lut, 09 21:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sebanidek napisał:
Tobie sie nie musi podobać Very Happy ważne ze mi sie podoba he he SmileSmile

8 raz chyba już to piszesz - ludzie chłopak przez was wpadnie w jakieś zmonotonizowanie wypowiedzi Razz Laughing

Powrót do góry

PostWysłany: Pią 13 Lut, 09 21:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sobie mogę pisać ile chce Smile mi to ma sie podobać a nie wam
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pią 13 Lut, 09 22:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale zrozum ze jak przedstawiasz swój "bolid" na forum to normlane ze dostaniesz uwagi i krytyke tych rzeczy które zostały zrobione ujowo i wymagaja poprawki Wink

sebanidek napisał:
sobie mogę pisać ile chce Smile mi to ma sie podobać a nie wam

My wiemy,kazdy z reszta wie ze zawsze swój samochód bedzie sie podobac najbardziej nie zwarzajac na opinie innych.
Nie musisz nam przypominac o tym ze nam nie musi sie podobac.My to wiemy Wink
Jak bedziesz tak dalej pisał to twoje posty bede monotonne i nudne Rolling Eyes

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry

PostWysłany: Pią 13 Lut, 09 22:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

spoko spoko Smile piszcie sobie co chcecie Razz ja i tak nic w nim nie zmienię Razz
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Strona 4 z 6

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński