Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Moj Szerszeń :) budowa cały czas trwa :D
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
sebanidek (Nidek/ koło Andrychowa)

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pon 16 Mar, 09 15:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chyba ci pisze ze kubły będą obszyte na nowo w kolorze czarnym
Powrót do góry
PrzeMan (Łódź)

PostWysłany: Pon 16 Mar, 09 16:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ups...sory nie zauważyłem, a obszyjesz je moherem, czy skajem?? wiesz tak pytam czy będzie pasowało do tej dziury na klapie Smile i nie pamiętam żebym pił z tobą brudzia, więc ogarnij się CHŁOPIE!!
Powrót do góry

PostWysłany: Pon 16 Mar, 09 16:32    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

maluszek wo gole będzie malowany w jeden kolor klapa będzie nowa z tyłu Smile ale fotki dopiero dam jak skończę wszystko robić
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pon 16 Mar, 09 22:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No i jednak mieliśmy rację Laughing

Czy będzie czerwony ? Czy czarny ? Czy jeszcze inny...

PostWysłany: Pon 16 Mar, 09 22:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

maluszek będzie zielony Very Happy
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pon 16 Mar, 09 22:12    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale jakiś wymysł ? Czy paleta kolorów Fiata 126 ?

PostWysłany: Pon 16 Mar, 09 22:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

takiego malucha chce zrobić Very Happy
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pon 16 Mar, 09 22:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A co Ci się stało ? Spadłeś ze schodów i poszedłeś na pogotowie po rozum do głowy ? Uświadomił Cię ktoś, że co jest brzydkie, zawsze zostanie brzydkie?

Akurat maluszek kabzika ( dobrze gadam ?) jest OK Smile.

Future Member
Future Member
Pochwał: 6

PostWysłany: Pon 16 Mar, 09 22:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak to poprzedni Maluszek Kabzika, mi również się podoba Smile tylko nie bądź xeroboyem i nie zrób toczka w toczkę tego samego Smile

PostWysłany: Pon 16 Mar, 09 22:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No przemyślałem sobie parę spraw Smile i stwierdziłem ze trzeba się wziaśc za tego mojego malca Smile tak to jest maluszek kabzika Smile czeka mnie dużo pracy ale zrobie takiego samego malca Smile
no aron mój będzie stał na mattigach
Powrót do góry
Madd (Wrocław)

Pochwał: 11

PostWysłany: Wto 17 Mar, 09 0:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czyli poza felgami zostanie jak jest? ...rozumiem, że dla wielu osób, ten piękny Maluch moze byc inspiracją. Ale nie d0pierdalaj już Rolling Eyes Rolling Eyes

Ciekaw jestem, czy go pomalujesz w ogóle Smile

PostWysłany: Wto 17 Mar, 09 1:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pomaluje Smile co ci w tym zielonym nie pasuje Smile napisałem ze będzie identyczny jak ten zielony tylko będzie stał na mattigach a nie na alufelgach dezent
Powrót do góry
Madd (Wrocław)

PostWysłany: Wto 17 Mar, 09 2:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A gdzie ja napisałem, że mi coś nie pasuje? Uważam, ze jest świetny, ale nie podoba mi sie, że chcesz robić identycznego (poza felgami x[ )... szym_cios stajl .

Future Member
Future Member

PostWysłany: Wto 17 Mar, 09 18:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No mi też takie xerowanie nie za bardzo się widzi, musisz zrobić coś więcej niż tylko inne felgi

Pochwał: 1

PostWysłany: Wto 17 Mar, 09 20:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zrób xero a chociaż będzie ładny Smile dobrze tutaj wszyscy wiecie że lepsze słabe ksero dobrego malucha niż aktualny...Razz pozdro Cool

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Wto 17 Mar, 09 21:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pyrcio_90 - ma CZĘŚCIOWO rację Panowie. To co jest teraz to żygowina na brudnym dywanie w melinie...

PostWysłany: Wto 17 Mar, 09 21:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie robcie tak to jest normalnie cyberprzemoc a pedagodzy szkolni sobie z tym nie radza.

Polski Fiat 126p red power, Audi A6 C6 3.0 TDI quattro, Kia Rio 1.2 XL
Powrót do góry

PostWysłany: Wto 17 Mar, 09 22:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam Smile i tak zrobię takiego maluszka jak miał kabzik Smile bo mi się bardzo on podoba Smile
Powrót do góry
Kabzik (pabianice)

PostWysłany: Pon 23 Mar, 09 15:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam Mr. Green

poprostu chcesz zrobic ksero maluszka

jestem ciekawy jak Ci to wyjdzie Mr. Green

moze on byc dla Ciebie inspiracja ale nie ksero tocka w tocke

Pozdrawiam
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pon 23 Mar, 09 17:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kabzik po 4 miechach okazuje się, że żyje - ja piernicze Mr. Green Rolling Eyes

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 23 Mar, 09 17:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kabzik swite słowa Very Happy
Tłumaczyłem Koledze juz na innym forum,moze byc zrobiony podobnie,ale nie tak samo,nie chodzi o to ze zmienisz tylko np.fele pozmieniaj kilka detali dodaj cos od siebie a nie identyko co Kabzik
Mam nadzieje ze sie pokierujesz moją i kolegów wyzej radą Wink

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
piter19850207 (Wrocław/Oława/WBO)

Pochwał: 3

PostWysłany: Pon 23 Mar, 09 17:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moim zdaniem i tak kupa z tego wyjdzie i na słowach oraz postach na forum się skończy, a maluch będzie wyglądał jak wygląda w tym momencie Wink

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 23 Mar, 09 17:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mozliwe ale kto wie Mr. Green
chyba ze ziomek rzuca słowa na wiatr Rolling Eyes

To wtedy biada mu!!! Evil or Very Mad

Powrót do góry
piter19850207 (Wrocław/Oława/WBO)

Pochwał: 3

PostWysłany: Pon 23 Mar, 09 17:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

i tak zawsze będę uważał ten temat za "śmiechowy" taki bez swojego własnego stylu Laughing a teraz jeszcze próba kopiowania malucha Kabzy Rolling Eyes

ps. sorry pomyliłem się, no on ma swój styl, jedyny w swoim rodzaju, ale może lepiej niech go więcej nie pokazuje Laughing

www.eskadra126p.ugu.pl

Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pon 23 Mar, 09 17:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Amen Mr. Green

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Strona 4 z 4

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński