Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Mój pierwszy fiacik..

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
autografk

PostWysłany: Nie 21 Wrz, 08 12:28    Temat postu: Mój pierwszy fiacik.. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich forumowiczów, moderatorów, administratorów i wszystkich użuytkowników tak wspaniałego polskiego auta jakim jest Fiat 126P...

Właśnie od niedawna (od dwóch tygodni) stałem się użytkownikiem popularnego maluszka...
Ponieważ już od dłuższego czasu powstały plany jego zakupienia więc potrzebowałem tylko zapłonu do wykonania zakupu... tak oto stałem się posiadaczem maluszka z 1995 wersji EL koloru czerwnego...
lecz zanim dotarłem do auta na początek rozpocząłem poszukiwania jak przerobić swoje auto a mianowicie porpawić jego osiągi... i mam nadzieję, że sprostam temu zadaniu jakie postawiłem przed sobą ui znajdę siłę i motywację do prac przy moim maluszku..
Powrót do góry
Bonus

Pochwał: 9

PostWysłany: Nie 21 Wrz, 08 12:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dodaj jakieś zdjęcia
Wpisz w profilu skąd jesteś .
W jakim stanie blacharskim maluch jest ?
Witamy .
Powrót do góry
Ekjonar (Włoszczowa)

Member
Member
Pochwał: 4

2000 Fiat 126p EL Happy end

PostWysłany: Nie 21 Wrz, 08 12:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Serdecznie witamy w progach Terytorium Very Happy Poka zdjęcia
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Nie 21 Wrz, 08 12:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zdjęcia facet zdjęcia. Inaczej temacik leci do kosza...

PostWysłany: Nie 21 Wrz, 08 16:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wstyd się przyznać, lecz nie wiem jak to tutaj na forum wstawić fotki... co do stanu blacharskiego auto potrzebuje drobnej renowacji.. jak również lakier zasługuje na poprawki.. co do silnika to prócz korka wlewu oleju, pokrzywionej delikatnie miski olejowej nie mam żadnych obiekcji... jak na seryjny silnik zachowuje się rewelacyjnie... 120km/h dał radę i to w 3-y osoby hihi...
Powrót do góry
Wolf88 (RymanówZdrój/Krosno)

Pochwał: 6

PostWysłany: Nie 21 Wrz, 08 17:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

możesz wysłać mi na maila to wkleję: dudi-tomo_88@wp.pl
autografk

PostWysłany: Nie 21 Wrz, 08 17:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki za podpowiedź.. więc wysylam:) Very Happy
Powrót do góry
Wolf88 (RymanówZdrój/Krosno)

Pochwał: 6

PostWysłany: Nie 21 Wrz, 08 18:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oto zdjęcia samochodu autografk'a:

Ekjonar (Włoszczowa)

Member
Member
Pochwał: 4

2000 Fiat 126p EL Happy end

PostWysłany: Nie 21 Wrz, 08 18:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ładny maluszek jak na ten rocznik Very Happy o jakim tjuningu myślisz?
Powrót do góry
autografk

PostWysłany: Pon 22 Wrz, 08 7:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

na początek chcę dostać świece do maluszka Brisk Premium LGS 126P choć już zmagam się z poszukiwaniami tydzień czasu nie znalazłem.. z kolejnych modyfikacji biorę pod uwagę sportowy wałek rozrządu Świątka, wydech również i filtr powietrza... to jeśli chodzi o silnik.. z pewnością chcę poprawić nawiew ciepłego powietrza.. pomalować na biało felgi... taki mam bynajmniej plan...
Powrót do góry
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Member
Member
Pochwał: 22

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pon 22 Wrz, 08 7:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam w Terytorium
filtr powietrza mozesz sobie raczej darowac.maluch jak maluch. na razie seryjka. zobaczymy co sie bedzie dzialo.

PostWysłany: Nie 07 Gru, 08 16:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Więc coś imi się udalo... Dostałem świece Brisk... Oczywiście przeprowadziłem mały teścik i od razu zauważyłem lekką zmianę.. Na lepsze oczywiście.. Plany są większe a niżeli budżet na to pozwala.. Ehhh.. Mam jednak nadzieję, że z czasem to się zmieni..
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Nie 07 Gru, 08 17:35    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hmm zacny maluszek cos niecos do poprawy i bedzie miodzio Smile
ogólnie ładny pracuj nad nim pracuj zobaczymy co z niego wyjdzie Very Happy

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński