| Autor |
Wiadomość |
autografk
![]()
|
Wysłany: Nie 21 Wrz, 08 12:28 Temat postu: Mój pierwszy fiacik.. |
|
|
Witam wszystkich forumowiczów, moderatorów, administratorów i wszystkich użuytkowników tak wspaniałego polskiego auta jakim jest Fiat 126P...
Właśnie od niedawna (od dwóch tygodni) stałem się użytkownikiem popularnego maluszka...
Ponieważ już od dłuższego czasu powstały plany jego zakupienia więc potrzebowałem tylko zapłonu do wykonania zakupu... tak oto stałem się posiadaczem maluszka z 1995 wersji EL koloru czerwnego...
lecz zanim dotarłem do auta na początek rozpocząłem poszukiwania jak przerobić swoje auto a mianowicie porpawić jego osiągi... i mam nadzieję, że sprostam temu zadaniu jakie postawiłem przed sobą ui znajdę siłę i motywację do prac przy moim maluszku.. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Bonus
 Pochwał: 9
|
Wysłany: Nie 21 Wrz, 08 12:34 Temat postu: |
|
|
Dodaj jakieś zdjęcia
Wpisz w profilu skąd jesteś .
W jakim stanie blacharskim maluch jest ?
Witamy . |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ekjonar (Włoszczowa)

Pochwał: 4
2000 Fiat 126p EL Happy end
|
Wysłany: Nie 21 Wrz, 08 12:51 Temat postu: |
|
|
Serdecznie witamy w progach Terytorium Poka zdjęcia |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Moch (Łódź)

Pochwał: 16
1979 Fiat 126p ST
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
autografk
![]()
|
Wysłany: Nie 21 Wrz, 08 16:59 Temat postu: |
|
|
| Wstyd się przyznać, lecz nie wiem jak to tutaj na forum wstawić fotki... co do stanu blacharskiego auto potrzebuje drobnej renowacji.. jak również lakier zasługuje na poprawki.. co do silnika to prócz korka wlewu oleju, pokrzywionej delikatnie miski olejowej nie mam żadnych obiekcji... jak na seryjny silnik zachowuje się rewelacyjnie... 120km/h dał radę i to w 3-y osoby hihi... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Wolf88 (RymanówZdrój/Krosno)
 Pochwał: 6
|
Wysłany: Nie 21 Wrz, 08 17:04 Temat postu: |
|
|
możesz wysłać mi na maila to wkleję: dudi-tomo_88@wp.pl _________________ Bóg dał nam nogi, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na GLEBIE
Green i Bordo
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
autografk
![]()
|
Wysłany: Nie 21 Wrz, 08 17:10 Temat postu: |
|
|
Dzięki za podpowiedź.. więc wysylam:)  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Wolf88 (RymanówZdrój/Krosno)
 Pochwał: 6
|
Wysłany: Nie 21 Wrz, 08 18:24 Temat postu: |
|
|
Oto zdjęcia samochodu autografk'a:
  _________________ Bóg dał nam nogi, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na GLEBIE
Green i Bordo
  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ekjonar (Włoszczowa)

Pochwał: 4
2000 Fiat 126p EL Happy end
|
Wysłany: Nie 21 Wrz, 08 18:44 Temat postu: |
|
|
Ładny maluszek jak na ten rocznik o jakim tjuningu myślisz? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
autografk
![]()
|
Wysłany: Pon 22 Wrz, 08 7:02 Temat postu: |
|
|
| na początek chcę dostać świece do maluszka Brisk Premium LGS 126P choć już zmagam się z poszukiwaniami tydzień czasu nie znalazłem.. z kolejnych modyfikacji biorę pod uwagę sportowy wałek rozrządu Świątka, wydech również i filtr powietrza... to jeśli chodzi o silnik.. z pewnością chcę poprawić nawiew ciepłego powietrza.. pomalować na biało felgi... taki mam bynajmniej plan... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Harnas (Zgorzelec/ Goerlitz / Raeckelwitz)

Pochwał: 22
1997 Fiat 126p ELX
|
Wysłany: Pon 22 Wrz, 08 7:57 Temat postu: |
|
|
Witam w Terytorium
filtr powietrza mozesz sobie raczej darowac.maluch jak maluch. na razie seryjka. zobaczymy co sie bedzie dzialo. _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
autografk
![]()
|
Wysłany: Nie 07 Gru, 08 16:51 Temat postu: |
|
|
| Więc coś imi się udalo... Dostałem świece Brisk... Oczywiście przeprowadziłem mały teścik i od razu zauważyłem lekką zmianę.. Na lepsze oczywiście.. Plany są większe a niżeli budżet na to pozwala.. Ehhh.. Mam jednak nadzieję, że z czasem to się zmieni.. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stasiu126p (Łódź)

Pochwał: 11
1989 Fiat 126p FL
|
Wysłany: Nie 07 Gru, 08 17:35 Temat postu: |
|
|
Hmm zacny maluszek cos niecos do poprawy i bedzie miodzio
ogólnie ładny pracuj nad nim pracuj zobaczymy co z niego wyjdzie  _________________

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|