Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Moj niegrzeczny malec czyli Diabollo - JUZ SA ALUSY str.2 :D
Idź do strony 1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
DJ Turn (Knurów K/Gliwic)

Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Sro 11 Paź, 06 9:59    Temat postu: Moj niegrzeczny malec czyli Diabollo - JUZ SA ALUSY str.2 :D Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czyli szykuja sie zmiany przodu

oto fotki tylu Smile

Panowie nie patrzcie na date Smile aaa i jeszcze jedno 650 E zostaje Smile

a z przodem chce zrobic tak ze wywale lampki swiatel dziennych i te male pitki z dolu a zapodam na sam dol takie halogeniki - proste ale mi sie podobaja http://www.allegro.pl/item132880781_zestaw_2_halogeny_przeciw_mgielny_bcm.html

wywale spojlerek z przodu zrobiony z chroma Laughing i bede polowal na dokladke z Golfa 3 lub 2

narazie jak nie zdobede takiej dokladeczki bedzie bez Smile

ciekawi mnie ta lampka przeciwmigielna Smile ciekawe czy podejdzie do malca Razz

co wy na to

aaaa halogeny beda zamontowane tzn przykrecone w polowie tego dolnego zderzaka zeby nie byly za nisko Wink

Ostatnio zmieniony przez DJ Turn dnia Czw 15 Mar, 07 15:54, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry

PostWysłany: Sro 11 Paź, 06 16:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

na felgi przyjdzie czas Smile
Powrót do góry
bartonq (Katowice)

Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Sro 11 Paź, 06 16:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wywal ten plastix z gory a wtedy juz bedzie super;]
a czemu nie dales fotek przodu? Wink
Powrót do góry

PostWysłany: Sro 11 Paź, 06 19:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bo na tych fotkach to jeszcze ma stary przod:)

panowie wizja zrealizowana teraz tylko czekam na halogenki montiren i beda foty Smile Wink

bart musi byc troche plastixu znow nie przesadzaj z ta blacha Laughing
Powrót do góry
nermack (żywiec)
Prezes oddziału
Member
Member

PostWysłany: Sro 11 Paź, 06 19:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na glebe go Laughing Laughing

Honda Civic 1,6 16V SOHC VTEC
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member
Pochwał: 33

PostWysłany: Sro 11 Paź, 06 19:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lotka jest spoko, zostaw ją jak jest. Ato pozostawienie znaczka 650E pochwalam Very Happy
Powrót do góry

PostWysłany: Sro 11 Paź, 06 19:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Glebiarze Cool
jutro jak dobrze pojdzie beda foty przodu Cool
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Sro 11 Paź, 06 19:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Masz super lampy Twisted Evil
Powrót do góry
nasedo (Polska kat. C)

PostWysłany: Sro 11 Paź, 06 20:29    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Klapa ladna, ale ja widzialbym ja w kolorze nadwozia, no i ta lotka z tylu nieteges, a pozatym git.
Powrót do góry
Medyk (ETM)

Pochwał: 3

PostWysłany: Sro 11 Paź, 06 21:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A co w tych lampach takiego super?
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Sro 11 Paź, 06 21:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bo ja wiem. Podobają mi się bo są inne. A poza tym przez biały klosz pigacza jaśniejsze światło jest.
Powrót do góry
Marchewa (Łódź)

Pochwał: 6

PostWysłany: Czw 12 Paź, 06 9:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Medytacja,nie znasz sie na nowych trendach to nie dyskutuj Laughing Chromy są do bani,hehe
Powrót do góry
Medyk (ETM)

PostWysłany: Czw 12 Paź, 06 21:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale o co wam w ogóle chodzi? przecież maluch DJ Turna wygląda już zdecydowanie lepiej niż na poczatku, może i to nie jest mój styl, ale samochód jest zadbany, nie ma widniejacej rdzy, jest inny niż seria, fakt przydały by sie jakieś fajne kółka, ale pewnie i na to przyjdzie czas, gleba to jest zależna od każdego własciciela, jeden ceni komfort, drugi bezpieczeństwo, nie stawiajmy wszystkich pod jedna ścianą i nie róbmy samochodów na jedno kopyto, powiem że ten samochód juz odstaje od Wiejskiego Tuningu i nie kwalifikuje sie do niego, tyle ode mnie, poza tym rozumiem że turn ma plastikowe zderzaki, mnie też sie nie podoba jak taki konwencjonalny maluch FL czy EL ma chromy, taka jakas dziwna moda przyszał i tyle kiedys była moda na plastiki i tez kazdy miał plastiki, a ja lubie jak każdy maluch ma swoje zderzaki, choc nie powiem że tak musi być koniecznie, czasem ładnie jest i z chromami, ale nie na jedno kopyto, podoba mi sie też podejście Porthosa, który pozostał przy plastikach, panowie wiecej wyobraźni.
Powrót do góry

PostWysłany: Pią 13 Paź, 06 14:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oto nowe fotki przodu po face liftingu Wink zdesiooo z dokladka z golfa 3 i halogeny H3 przeciwmgielne Wink

reszta zdjec wieczorkiem ale mile widziane juz komentarzyki Wink
Powrót do góry
scandaL (Warszawa)

PostWysłany: Pią 13 Paź, 06 14:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

maluch kompletnie nie w moim stylu no ale kazdy lubi to co lubi
plus za to ze wkladasz w niego duzo pracy

btw, wpisz w profil miejscowosc

Temat posprzatany. rogal, qulek, jacq i nermeck - jak chcecie se pozartowac o chromach, szpachli czy plastikach z matiza mamy to zapraszam na HP, a nie robicie burdel z tematu Turna!! //scandaL
Powrót do góry
Lama (Litzmannstadt)
Site Admin
Member
Member

PostWysłany: Pią 13 Paź, 06 15:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

O tak. To mnie się podoba. Podobnie miałem zrobić u siebie tylko kasy nie było. Naprawdę fajnie.
Powrót do góry
LyszyK

PostWysłany: Pią 13 Paź, 06 19:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wszystko w miare , ale gleba to sie prosi jak glodny chleba Wink , czarna klapa pasuje jak swini siodlo , a pozatym Ok
Powrót do góry

PostWysłany: Pią 13 Paź, 06 20:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehehe oto nastepne foty obiecane cacane hahaha

Powrót do góry
kapsel

Pochwał: 5

PostWysłany: Pią 13 Paź, 06 20:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mi się niepodoba Mad Ale duży + za wkład włożony w niego Smile
Powrót do góry
rOgaL (Wroclaw)

Pochwał: 2

PostWysłany: Pią 13 Paź, 06 21:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mnie tez sie fura nie podoba ale co kto lubi jesli go ne posadzisz na glebulca i nie zdejmiesz tony plastiku to bede czychal na towje zycie Smile

PostWysłany: Pią 13 Paź, 06 21:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja razem z tobą, Rogal Twisted Evil
Powrót do góry

PostWysłany: Pią 13 Paź, 06 21:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Very Happy ja tu nie widze tony plastiku Smile

to samo moglbym powiedziec o tobie rogal ze masz tone blachy i to na to samo wychodzi

ty lubisz kupe zelastwa ja plastiku Smile nic na to nie poradze a nad lekka gleba mysle ale to dopiero "MOZE" po zimie Wink
Powrót do góry
scandaL (Warszawa)

PostWysłany: Pią 13 Paź, 06 21:58    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

spoko Turn, ja tez na poczatku tylko myslalem, bylo "moze" itp itd az nadszedl ten dzien Wink choc na poczatku podchodzilem sceptycznie, teraz wiem ze powinno sie to robic od razu Very Happy
gleba - pierwsza modyfikacja Twisted Evil
Powrót do góry

PostWysłany: Pią 13 Paź, 06 22:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmmm ciekawe rzeczy gadacie panowie Shocked
Powrót do góry
kapsel

PostWysłany: Sob 14 Paź, 06 12:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

1 rzecz to remont blachy
2 felgi
3 gleba

i dopiero kupa plastiku Twisted Evil
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński