Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Mój niebieski FL 91r.
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Nie 13 Lis, 11 20:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wypadało by kolumnę zmienić

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
Patryk Z (Ostrołęka)

PostWysłany: Nie 13 Lis, 11 21:05    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kurde. To trochę bedzie kosztowac pewnie (tym bardziej że pewnie sam nie dam rady tego zrobić)
Nie da się tego inaczej zrobić, jakiejś ''podczęści'' wymienic czy cos?
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Nie 13 Lis, 11 21:21    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kolumnę kupisz na szrocie za 20-30zł
najwięcej zabawy będziesz miał z przełożeniem swojej stacyjki

Powrót do góry
Patryk Z (Ostrołęka)

PostWysłany: Nie 13 Lis, 11 21:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ehhh. Będę musiał jednak kierownice sprzedać Crying or Very sad

Ostatnio zmieniony przez Patryk Z dnia Nie 13 Lis, 11 21:45, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Magic (Zelów/Bełchatów)

Pochwał: 1

PostWysłany: Nie 13 Lis, 11 21:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wymiana kolumny to jakaś godzinka roboty licząc z tym że dwie śruby od kolumny nie mają "łebków" Ale za to są blaszki które się "wygina" i wyciąga kolumnę Wink Co do stacyjki w trzech malcach miałem z ukręconymi łebkami ale kolumnie na szrocie trafiłem z całymi śrubami i miałem po problemie Wink

Odnośnie malucha to ładny kolor Wink I na tych felgach ładnie mu Smile
Powrót do góry
Patryk Z (Ostrołęka)

PostWysłany: Nie 13 Lis, 11 21:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Magic szukałem kierownicy takiej jak twoja Laughing a kiedy znalazłem okazało się, że nie da się tego bez problemu zrobić. Cóż, los płata mi figle Razz Niestety będę musiał kierownice sprzedac Crying or Very sad

Ta kierownica teoretycznie powinna pasować do FLa bez problmu ale ja chyba mam kolumne od ELa więc może naba czy cos takiego załatwiła by sprawę? Razz
Powrót do góry
Magic (Zelów/Bełchatów)

PostWysłany: Nie 13 Lis, 11 22:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No nie wiem jakim cudem masz kolumnę od el-a jak widzę kierownice od fl-a chyba że ktoś coś modził i siedzi tam kolumna od bisa Bo w bisie jest na drobnym wieloklinie jak się nie mylę. Przejdź się na szrot gdzieś gdzie stoją maluchy i wyciągnij od jakiegoś ST/FL kolumnę i po problemie Wink
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Nie 13 Lis, 11 22:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w bisie jest na gruby, w fl były i na gruby i na drobny

Powrót do góry
Patryk Z (Ostrołęka)

PostWysłany: Nie 13 Lis, 11 22:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przypomniało mi się skąd mam kolumne od ELa Rolling Eyes Ja miałem luzy w kierownicy a, że do zlotu było 2 dni i nie miałem czasu na robienie tego wszystkiego to dałem do mechanika żęby zrobił. I on mi ta kolumne wymienił Mad

Czy ta cała naba załatwiła by sprawę, żebym nie musiał całej kolumny wymieniać? Crying or Very sad
Powrót do góry
Jakub Zakrzewsk (Ostrołęka (Mazowsze))

Future Member
Future Member

PostWysłany: Pon 14 Lis, 11 7:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

patryk kup tą kolumnę a my wpadniemy i ci przełożymy jąSmile
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pon 14 Lis, 11 8:18    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

taniej wyjdzie wymiana kolumny, kilkanaście minut roboty i po bólu

Powrót do góry
Jakub Zakrzewsk (Ostrołęka (Mazowsze))

Future Member
Future Member

PostWysłany: Pon 14 Lis, 11 9:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a jeżeli sie boisz wymiany kolumny to ja z chęcią kierownice przejmę ;p.
a tak powaznie to w Oskarze masz na złomowisko ok 15 maluchów i bierzesz co chcesz. a jak chcesz nowąto ul kołobrzeska i hurtownia Smile
Powrót do góry
Moch (Łódź)

Member
Member
Moderator
Pochwał: 16

1979 Fiat 126p ST

PostWysłany: Pią 18 Lis, 11 20:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jestem na TAK. Kiedys nie akceptowałem FLi, dzisiaj jest ich coraz mniej. Za 5 lat pewnie przekonam sie do ELi w rzadkich kolorach.

Member
Member
Organizator Manu'12
Ostrzeżeń: 2

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Pią 18 Lis, 11 21:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moch napisał:
ELi w rzadkich

Szybciej myśle XD Powoli po fotach twoich widze że już troszke się skupiasz na rzadkich EL XD
Powrót do góry
Patryk Z (Ostrołęka)

PostWysłany: Sob 19 Lis, 11 15:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kolumna juz zmieniona i kierowncia wstawiona:

Jeszcze raz wielkie dzieki Kubo i Pawle Laughing
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sob 19 Lis, 11 15:37    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No i pięknie, też mam taka kierownice u siebie. Jak tam wrażenia z jazdy z "nową" kierownicą

Powrót do góry
v max96 (cieszyn)

Pochwał: 3

PostWysłany: Sob 19 Lis, 11 15:41    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

też mnie czeka wymiana kolumny Confused ciekaw jestem jak się jeździ z tą kierą ??
Powrót do góry
stopek126p (Toruń)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Sob 19 Lis, 11 15:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

cool maszyna na fajnych alusach gratulacje udanego FL'a
Powrót do góry
Patryk Z (Ostrołęka)

PostWysłany: Sob 19 Lis, 11 16:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeszcze nie jeździłem z tą kierownicą. Jutro będzie pierwsza przejaźdżka Smile
Powrót do góry
arek (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sob 19 Lis, 11 16:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

v max96 lepiej ta fajerka leży w dłoni i ręce się tak nie pocą

Powrót do góry
Patryk Z (Ostrołęka)

PostWysłany: Nie 11 Gru, 11 23:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzisiaj sobie trochę pojeździłem. Było bardzo przyjemnie Laughing a nową fajera bardzo fajnie się jeździ.
Przy okazji zrobiłem jedno zdjeice:

Powrót do góry
Magic (Zelów/Bełchatów)

PostWysłany: Nie 11 Gru, 11 23:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Powiem sam że ta kiera wygodniejsza jest od seryjnej Wink i fajniej wygląda Wink
Powrót do góry
Patryk Z (Ostrołęka)

PostWysłany: Pon 26 Mar, 12 21:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A więc, niby dużo nie zrobiłem ale dam jakieś zdjęcia żebyście o mnie nie zapomnieli Laughing

Powrót do góry
Damiano (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 1

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Wto 27 Mar, 12 0:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fajnie felga wygląda Smile

Powrót do góry
dynzel22

Pochwał: 5

PostWysłany: Wto 27 Mar, 12 13:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale wysoko stoi ;/
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Strona 2 z 3

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński