Ogólnopolski Klub Fiata 126p Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Ogólnopolski Klub Fiata 126p
Mój mały Red 600
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My!
Autor Wiadomość
guti (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 3

1987 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pon 21 Lis, 11 23:20    Temat postu: Mój mały Red 600 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A więc tak zacznę od dzień dobrzy Smile
Chciałbym przedstawić wam mego 2 Malca, jest to Fiat 126p z silnikiem 600cm3 na licencji włoskiej z 1978r z jasnym kremowym wnętrzem Smile
Autko to jest w mojej rodzinie od samego początku, kupili go jako nowego moi dziadkowie i jak to bywało w tamtych czasach wpłacili zadatek i czekali na wymarzone autko 3 lata
Maluszek od tamtej pory zjeździł się po Polsce i kawałku Niemiec. Uczył się nim jeździć mój dziadek, tata no i oczywiście ja stawiałem w nim pierwsze kroki za kółkiem Very Happy
Od czasów jego świetności minęły już długie lata, dziadek szpachlował rdze i dziury gipsem i malował pędzlem i jak go dostałem 2 lata temu tak go sprowadziłem do łodzi (z pod Wielunia) i stał sobie schowany w stodole (w tej samej co budowałem swapa)
tak wyglądał 2 lata temu:

W sobotę sprowadziłem go do swojego garażu z zamiarem przywrócenia go do stanu oryginalnego jednak nie było łatwo po takim czasie go wyrwać z tej stodoły

o dziwo hamulce puściły tylko lewy przód się grzał
Powrót do góry
kofeini (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12
Organizator XZlot'13

2000 Fiat 126p EL Happy end

PostWysłany: Wto 22 Lis, 11 0:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to Guti ma nową zabawkę Smile LUBIĘ TO Smile

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 17

1991 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Wto 22 Lis, 11 0:46    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czekamy na foty z postępu prac w nowym roku Smile, a właściwie w nowym sezonie Smile

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/98711
XD Very Happy
Powrót do góry
kwzelo (Łomża)

PostWysłany: Wto 22 Lis, 11 1:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

God! Widzisz i nie grzmisz! Tak bardzo go pragnę Very Happy świetny jest Very Happy zazdroszczę Ci go:p pokaż w jakim stanie są skaje Very Happy Jakie plany?
Pozdrawiam serdecznie!
Powrót do góry
Tomek84 (Łódź,Aleksandrów Ł.)

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 7

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Wto 22 Lis, 11 8:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No nareszcie ujrzał światło dzienne

Na razie tylko przeprowadzka czy już remont się zacznie ?

A chromowanym prezentem to się nie pochwalisz

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 20

1989 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Wto 22 Lis, 11 12:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chwalił się na spocie Razz

Uploaded with ImageShack.us
Powrót do góry
Marcinb858 (Ożarów)

PostWysłany: Wto 22 Lis, 11 13:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

guti autko fajne Smile czakamy na foty z prac przy tym cudeńku Smile
Powrót do góry
Galerianek

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 2

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Wto 22 Lis, 11 18:11    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Prawie się popłakałem Smile cudo miałem identycznego Sad Jak potrzebujesz taniej siły roboczej do prac to mów z ogromną przyjemnością potrę papierem o niego XD
Powrót do góry
guti (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12

1987 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Wto 22 Lis, 11 22:24    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tomek84 chwaliłem się i to w jaki sposób trzeba było być na spocie Laughing później wrzucę fotki
Co do remontu to tak będę chciał się za niego brać w niedalekiej przyszłości zacznę od rozebrania go i na wiosnę podeśle znajomemu blacharzowi żeby zrobił porządek z progami i pasem przednim, na razie jednak powoli biorę się za silnik
Po wejściu paliwa bez ołowiowego dziadek nie dolewał dodatku go paliwa efektem była zniszczona głowica na niektórych zaworach skończyła się regulacja do ustawienia luzu zaworowego. trafił mi się 2 silnik 600 który kupiłem głównie ze względu na głowice. Silnik ogólnie w dobrym stanie ale zastany

W niedziele byłem na giełdzie i trafiłem mega okazje tłoki i cylindry do silnika 600 za 150 zł Very Happy

Powrót do góry
ArKo

PostWysłany: Sro 23 Lis, 11 14:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no fajny maluszek Wink
Powrót do góry
jjarzombekk (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 1

1990 Fiat 126p FL

PostWysłany: Czw 24 Lis, 11 19:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Very Happy jak chcesz cześci z ST to pisz bo mam kilka kartonów Very Happy sam widziales Razz
Powrót do góry
Stasiu126p (Łódź)

Member
Member
Moderator
Organizator Manu'12
Pochwał: 11

1989 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pią 25 Lis, 11 1:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jjarzombekk co konkretnie ? Razz
Stary byku fajnie że wreszcie go pokazałeś Razz
pamiętasz te namiętną rozmowe przy piwie na ogólnopolskim ? Razz widziałem go na wydrukach tylko Razz
Kutwa ogarniaj i będzie oryginał najładniejszy w lodzi,mochu nawet się schowa Smile

Dziadek By Stasiu na kanale x)
Urwis Evolution III never done Razz
Powrót do góry
jjarzombekk (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12

1990 Fiat 126p FL

PostWysłany: Pią 25 Lis, 11 17:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Konkretnie to mam praktycznie wszystko procz blach Razz ale nie sprzedaje nic narazie Razz

Ogólnopolski
Klub
Miłośników
Mechanika
Pitera
 Wstawaj, Ryba, ojczyzna cię wzywa. haha Smile
Powrót do góry
guti (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12

1987 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pią 25 Lis, 11 21:14    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a widzisz a mnie interesują elementy blacharskie
Powrót do góry
Damiano (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12
Pochwał: 5

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sob 26 Lis, 11 0:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie no klasa Very Happy i kolorystycznie też pasuje Razz

Powrót do góry
Galerianek

Member
Member
Organizator Manu'12

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sob 26 Lis, 11 1:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

uff jeszcze raz zobaczyłem wnętrze XD boczki i tył wszystko jasne masz tak ?? XD
Powrót do góry
guti (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12

1987 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sob 26 Lis, 11 10:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak wnętrze jasne kremowe tylko że na siedzeniach pokrowce są Smile
Powrót do góry
Galerianek

Member
Member
Organizator Manu'12

1997 Fiat 126p ELX

PostWysłany: Sob 26 Lis, 11 10:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kurczę no to identyczny jak mój pierwszy malec Smile też był 78 r i w tym samym kolorze z jasnym wnętrzem XD ahh XD mam zdjęcia w domu to kiedy podłącze do twojego tematu XD
Powrót do góry
Damiano (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sob 26 Lis, 11 13:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jasne wnętrze jest super... swojego czasu chciałem do siebie takie wypasy, ale kubełki jednak wygrały Razz

Powrót do góry
jjarzombekk (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12

1990 Fiat 126p FL

PostWysłany: Sob 26 Lis, 11 20:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

On żyje, on żyje Very Happy

Ogólnopolski
Klub
Miłośników
Mechanika
Pitera
 Wstawaj, Ryba, ojczyzna cię wzywa. haha Smile
Powrót do góry
Damiano (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12

1997 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Sob 26 Lis, 11 23:59    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

żyje żyje, i ma się dobrze jak widać na fotkach, i myślę że jeszcze trochę i będzie klasyk taki że kopara wszystkim opadnie Smile

Powrót do góry
guti (Łódź)

Member
Member
Organizator Manu'12

1987 Fiat 126p SWAP

PostWysłany: Pon 28 Lis, 11 0:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

I oto po 2 latach stania w stodole w ogóle nie ruszany, ożył malec Very Happy

Zapisz ten film na dysku&feature=channel_video_title

+małą prezentacja Very Happy
Powrót do góry
kultowe@op (EL/ETM)

Member
Member
Organizator Manu'12

1994 Fiat 126

PostWysłany: Pon 28 Lis, 11 0:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Its a live !!! Very Happy
Nie no cyka jak zegareczek. Tylko pozazdrościć Smile
metaltymek (Kady)

Pochwał: 2

PostWysłany: Wto 29 Lis, 11 11:36    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mój nie był odpalany mniej niż dwa lata a dużo dłużej kręcił, zanim odpalił Evil or Very Mad

Powrót do góry
młody2 (konin)

Future Member
Future Member

PostWysłany: Wto 29 Lis, 11 13:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ładnie chodzi moj tez dpalił po 2 latach stania na dzwoze ps mam taka sama gasnice
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Terytorium 126p -> Teraz My! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Mapa forum / Forum map

Prezenty na wieczór panieński